|
Nu esti logat.
Sex facut in timpul menstruatiei...#1 2008-08-17 22:17:38Sex facut in timpul menstruatiei...Dupa 15 minute de cautari prin subiectele deja existente am decis sa deschid un topic cu intrebarea mea exacta pentru a primi un raspuns exact. Ultima oara a fost editat de alex16ss (2008-08-17 22:21:51) I dropped a tear in the ocean... The day someone finds it is the day i'll stop loving you... Offline #2 2008-08-17 22:19:51
Re: Sex facut in timpul menstruatiei...da, puteti. risc de sarcina nu exista, boli daca nu aveti nu se pune problema...singura consecinta negativa poate fi ... ca puteti sa murdariti patul da se rezolva cu un prosop pus sub voi Ultima oara a fost editat de Tinutza (2008-08-17 22:21:21) Offline #3 2008-08-17 23:03:07
Re: Sex facut in timpul menstruatiei...ba da...sunt si posibile consecinte...in timpu menstruatiei vaginul este mai predispus la infectii...asa k sfatul meu...mai bine v-ati abtine pe perioada menstrei... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2008-08-17 23:12:51
Re: Sex facut in timpul menstruatiei...si yo stiam la fel k yohanna... mai bne nu... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2008-08-18 00:01:14
Re: Sex facut in timpul menstruatiei...poti da un search pe forum...k s-a mai discutat despre asta...dar e asa cum zicem noi...eu si delyutza... e recomandat sa nu ai contacte pe durata menstrei...acuma fiecare cum vrea...decizia va apartine "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|