homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre serviciul de la domiciliu, online?

#1 2008-08-17 22:30:14

deea04
New member
Inregistrat: 2006-09-05

Ce parere aveti despre serviciul de la domiciliu, online?

Ce ziceti? E serioasa treaba asta? Lucreaza cineva asa? Sau e doar pacaleala? Ca am vazut multe anunturi de genul asta pe site-ul bestjobs, unele din ele chiar tentante si profitabile...

#2 2008-08-18 07:42:49

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

Re: Ce parere aveti despre serviciul de la domiciliu, online?

eu aveam o cunostinta care facea o treaba din asta la domiciliu...confectiona plicuri si nu mai stiu ce alte chestii....si cand le trimitea gata facute ii spuneau ca nu sunt bune, ca nu stiu ce au...si n-o plateau....deci muncea degeaba....
nu stiu ce sa-ti spun acuma.....ma gandesc ca nu toate sunt teapa....dar majoritatea cred ca da....depinde bineinteles si ce fel de job e, normal

#3 2008-08-18 09:19:41

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu cred ca nu e mare branza
sa vinzi ceva online, facut de tine, poate sa fie profitabil

#4 2008-08-18 09:22:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

depinde de serviciu... clar ca asta cu lipit plicuri nu e o treaba sau cum era pe vremuri, sa dai click-uri pe bannere smile
dar ceva mai tehnic over the net poate fi super ok

#5 2008-08-18 16:13:23

deea04
New member
Inregistrat: 2006-09-05

nu era vorba nici de plicuri sau altceva de genul asta si nici de dat click pe bannere smile erau ceva anunturi cu introducere de date si facturi in baze de date...cred ca este posibil pentru ca am o cunostinta care a lucrat asa, introducea facturi in baze de date,  dar in strainatate, in Canada, in Romania nu stiu cat e de serioasa treaba asta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.