|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu daca am inteles bine#1 2008-08-18 08:40:37
vreau sa aflu daca am inteles binedin motive personale am oprit o folie de logest dupa vreo 10 pastile luate ... n`am mai luat vreo 3 zile timp in care am inceput sa sangerez, dupa care am inceput o noua folie. doctoressa mi`a zis sa incep una noua si dupa 7 zile voi fi iar protejata. asa e? indiferent ca , probabil, m`am dat peste cap?.. Offline #2 2008-08-18 08:41:18
Re: vreau sa aflu daca am inteles binedap dupa 7 pastile esti protejata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-18 08:42:45
Re: vreau sa aflu daca am inteles binemultumesc Offline #4 2008-08-18 08:43:59
Re: vreau sa aflu daca am inteles binenu ai pt.ce VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|