homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intreruprea anticonceptionale...

#1 2008-08-18 10:33:40

cristinica1974
New member
Inregistrat: 2008-08-18

intreruprea anticonceptionale...

Acum 2 luni si ceva am intrerupt anticonceptionalele cam la mijlocul foliei. Nu aveam posibilitatea sa ajung la medic, desi stiam ca nu e bine sa le intrerupi , le-am intrerupt cred pe la pastila 10-11. Nu imi amintesc exact.
A fost o perioada foarte stresanta, am avut nunta si organizarea si stresul m-a daramat, slabisem 7 kile in 2 saptamani, si desi eram pe pastile aveam o scurgere sangerie zilnica, greturi si dureri de cap.Cand am plecat in voiaj de nunta am decis sa le opresc desi nu terminasem folia, cum am mai zis, luasem 10-11. Dupa ce am venit din voiaj am mers la doctor, care mi-a confirmat ca nu a fost bine ca le-am oprit desi nu mi-a explicat de ce. Care este problema, de fapt? Voiam oricum sa intrerup pastilele pt ca vreau sa fac un bebe, insa vad ca desi incerc de 2 luni nu iese nimik. Mentionez ca doctorul ginecolog mi-a zis ca sunt sanatoasa, n-am probleme, n-am avut intreruperi de sarcina sau alte probleme. Ma gandesc ca poate intreruperea aceea a dus la o dereglare hormonala?
Ma puteti lamuri ? Doctorul mi-a zis ca e normal ca 6 luni de zile sa fie o perioada de preconceptie si daca nu sunt rezultate dupa aceasta perioada sa incepe investigatii. Totusi , sunt putin nelinistita.... va multumesc.

#2 2008-08-18 10:35:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: intreruprea anticonceptionale...

nu e bine s aintrerupi folia la mijlocul ei pt.ca incepi sa sangerezi.cat despre bebe incerci de doar 2 luni.eu zic sa te relaxezi poate vine si bebele mai repede asa

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-18 10:41:32

cristinica1974
New member

evilpink a scris:

nu e bine s aintrerupi folia la mijlocul ei pt.ca incepi sa sangerezi.cat despre bebe incerci de doar 2 luni.eu zic sa te relaxezi poate vine si bebele mai repede asa

Pai de asta le-am intrerupt, pentru ca le luam deja de 10 zile si aveam o sangerare ciudata.
Mentionez ca sunt pe anticonceptionale de 2 ani, Harmonet folosesc. Le-am intrerupt la mijlocul foliei tocmai pt ca voiam sa vina ciclul, sa pot sa merg si eu la plaja. box Ciclul a venit cam la 2 zile de la intrerupere, deci a fost ok. Dupa care am renuntat definitiv la pastile. Dar totusi ma gandesc ca trebuia sa mai iau inca 10 zile pastilele de pe folie, cu tot inconvenientul ca aveam sangerarea aceea. Nici doctora nu mi-a zis de ce "nu e bine" sa le intrerupi.... asata ma nelinisteste..

#4 2008-08-18 10:42:55

evilpink
Banat

aveai spotting semn ca trebuia sa schimbi ac.ti-am zis de ce nu e bine sa intrerupi ac.la mijlocul foliei pt.ca apare o sangerare

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-08-18 10:47:57

cristinica1974
New member

evilpink a scris:

aveai spotting semn ca trebuia sa schimbi ac.ti-am zis de ce nu e bine sa intrerupi ac.la mijlocul foliei pt.ca apare o sangerare

Scuze, n-am inteles la ce te-ai referit cu sangerarile. Acum am inteles. E posibil ca spottingul sa fie pe fond de stres? Pana atunci m-am intels foarte bine cu anticonceptionalele harmonet. 
Ms de raspuns, m-am mai linistit. Ma gandeam ca poate am provocat vreo dereglare hormonal si de asta nu raman insarcinata. Insa ai dreptate, e timp. puss

Publicitate

loading...

#6 2008-08-18 10:49:16

evilpink
Banat

nu avem de ce sa ne gandim la dereglare hormonala... nu prea cred ca de la stres ti-a aparut spottingul

puss puss puss

#7 2008-08-18 11:04:23

cristinica1974
New member

evilpink a scris:

nu avem de ce sa ne gandim la dereglare hormonala... nu prea cred ca de la stres ti-a aparut spottingul

Oricum s-a nimerit bine pentru ca voiam sa le las, aveam in plan sa termin folia si gata, sa ma pun pe facut bebei. rock

#8 2008-08-18 11:11:51

evilpink
Banat

spor atunci smile

puss puss puss

#9 2008-08-18 11:13:46

cristinica1974
New member

ms nocry

#10 2008-08-20 18:35:29

anitza
Full member
De la: Brasov la Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-21

pentru ca nu stiu sigur unde sa postez...o sa scriu aici.

am nevoie de un sfat. iau karissa de un an si 4 luni, iar acum o sa plec in germania 2 luni, deci nu o sa ma vad cu prietenul meu. ma gandeam ca e bine venita si o pauza de ac.,dar  nu stiu sigur ce sa fac.

ma gandesc ca daca le las o sa am o menstruatie mai abundenda, poate revin si micile dureri de burta, si banuiesc ca sunt si sangerari intre menstre.

am nevoie sa imi zica cineva daca e bine sau nu ce ma gandesc sa fac.
la doctor nu am cum sa ajung, in 5 zile am plecat.

cand o sa revin acasa o sa le reiau, o sa se intample ceva? e vreo problema.

va rog sa ma sfatuiti. maine trebuie sa iau prima pastila.

merci

Ultima oara a fost editat de anitza (2008-08-20 18:35:48)

#11 2008-08-20 18:38:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic ca nu ai nici un motiv sa le intrerupi pentru doua luni, chestia cu pauza e un mit, n-o sa faci decat sa te dereglezi, nu te ajuta cu nimic ca faci pauza

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.