homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sparg o usa metalica

#1 2008-08-18 12:19:53

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

cum sparg o usa metalica

fetelor eu am un ap inchiriat,chiriasi sunt prin cehia si l-am inundat pe vecinu de jos ... am usa metalica .... cum fac sa intru daca nu am chei? cum o ''sparg" ?

#2 2008-08-18 12:22:12

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: cum sparg o usa metalica

chemi pompierii..se descurca cel mai bn la usi. vb cat se poate de serios. nu glumesc

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-08-18 12:32:14

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

?! a scris:

fetelor eu am un ap inchiriat,chiriasi sunt prin cehia si l-am inundat pe vecinu de jos ... am usa metalica .... cum fac sa intru daca nu am chei? cum o ''sparg" ?

daca ai noroc si e la partier... spargi geamul. e mai simplu. am patit cu bunik mea. are clanta fixa si s-a incuiat pe afara. d spart usa... cam greu. spargi peretele pe langa.......stiu f multe pers care nu au putut sparge usa si au dat in perete.
sau mai simplu..... cheama un hotz de meserie rotfl

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-08-18 12:33:03)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#4 2008-08-18 12:37:58

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

da, am impreia ca, de obicei, daca se blocheaza usa si nu o mai pot deschide, o "decupeaza" din zidarie... sad asa era sa patim noi asta iarna, ne-am blocat pe dinauntru (nu avem usa metalica, dar avem o usa dubla montata invers - de aici is detalii) si noroc ca am reusit pana la urma sa o deschidem, altfel asta era singura varianta, taiatul usii cu totul.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#5 2008-08-18 13:26:11

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu stiu ca usile metalice sunt cel mai usor de "spart"..cum?asta stiu numai hotii de meserie..serios,chiar s`au spart f multe ap cu usi metalice..cica ar fi o smecherie pe la yala

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

#6 2008-08-18 14:27:23

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

stiu p cneva in buc care tot asa s-a inchiuat p diafara.. fara cheie si au spart zidul kiar langa yala...

usa d-asta am si yo si avem o cheie de rezerva la mamaia ... in caz k iesim amandoua fara cheie.... si am avt nevoie de ceva ori smile

da u dc nu ai cheie..mie mi s-ar parea normal sa  ai si u cheie...

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-08-18 14:28:51)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#7 2008-08-18 20:36:35

cornflower
Hero member

am rezolvat problema cu o firma de deblocari usi , au lucrat curat doar yalele le-au spart, pompieri au spus ca ei nu se ocupa de asa ceva (nu era nimeni in pericol)
delyutza* nu am cheie pt ca chiriasi mei sunt directorii unei firme de constructii din cehia si au in casa acte , bani si nu au dorit ca noi sa detinem o cheie ; oricum o savb cu ei sa le spun sa lase macar la firma cheile atunci cand pleaca din tara sau localitate

#8 2008-08-18 20:39:16

pitzipoank
Insomniac member

?! a scris:

am rezolvat problema cu o firma de deblocari usi , au lucrat curat doar yalele le-au spart

exista asa ceva???????????   deci acu' stim unde-s hotzii rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#9 2008-08-18 20:43:17

cornflower
Hero member

da exista daca dai un search pe google iti apar multeeeeeeeeeeeee rotfl

#10 2008-08-18 20:44:02

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pitzipoank a scris:

?! a scris:

am rezolvat problema cu o firma de deblocari usi , au lucrat curat doar yalele le-au spart

rotfl rotfl rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#11 2008-08-19 07:32:54

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

?! a scris:

am rezolvat problema cu o firma de deblocari usi , au lucrat curat doar yalele le-au spart, pompieri au spus ca ei nu se ocupa de asa ceva (nu era nimeni in pericol)
delyutza* nu am cheie pt ca chiriasi mei sunt directorii unei firme de constructii din cehia si au in casa acte , bani si nu au dorit ca noi sa detinem o cheie ; oricum o savb cu ei sa le spun sa lase macar la firma cheile atunci cand pleaca din tara sau localitate

mai peste tot propietarul are dreptul si chiar datoria sa detina o cheie si sa intervina in caz de nevoie.
trebuie sa existe o lege despre inchirieri cu drepturile proprietarului si a chiriasilor si in Romania.

daca au acte si alte valori sa le puna la banca in seif.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#12 2008-08-19 08:04:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

?! a scris:

applauseapplauseapplauseapplause

bine ca s-a rezolvat

#13 2008-08-19 08:24:52

persifona
Vizitator

pitzipoank a scris:

?! a scris:

Ce chestie lol

#14 2008-08-19 11:13:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cat v-a luat? bani i mean

#15 2008-08-19 11:14:48

pitzipoank
Insomniac member

?! a scris:

vai mi-e rau acklad
multeeeeee?????????????   yikesyikesyikes
sincer ma inspaimanta :f?rv?nad:
in cazul asta sun si eu poate ma ajuta sa sparg usa vecinului... k stiu k are bani... :f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-08-19 11:15:29)

#16 2008-08-19 22:34:16

cornflower
Hero member

ralluka a scris:

cat v-a luat? bani i mean

250 interventia + yala noua

pitzipoank a scris:

?! a scris:

vai mi-e rau acklad
multeeeeee?????????????   yikesyikesyikes
sincer ma inspaimanta :f?rv?nad:
in cazul asta sun si eu poate ma ajuta sa sparg usa vecinului... k stiu k are bani... :f?rv?nad:

nu e chiar asa usor ca iti cer buletin, si dupa interventie acte de proprietate .... deci nu  se apuca si sparg usi de nebuni

still_dreaming a scris:

mai peste tot propietarul are dreptul si chiar datoria sa detina o cheie si sa intervina in caz de nevoie.
trebuie sa existe o lege despre inchirieri cu drepturile proprietarului si a chiriasilor si in Romania.

daca au acte si alte valori sa le puna la banca in seif.

se specifica in contract , la mine nu scrie nimic de asa ceva .. e doar o intelegere verbala

Ultima oara a fost editat de ?! (2008-08-19 22:37:30)

#17 2008-08-20 01:29:41

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

sa plateasca ei "250 interventia + yala noua" caci e din "vina" lor

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#18 2008-08-20 11:27:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, chiar stiu cazuri in care proprietarul vine pe neasteptate si intra in casa peste chirias, sau daca nu e acasa ii umbla prin lucruri... nu stiu ce as face sa mi se intample asa ceva
pai la mine nici mama nu vine asa neanuntata

#19 2008-08-20 11:32:17

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

e o chestie de bun simt al fiecarui om! eu am chiriasi, am cheia de la apartament, dar de cate ori am ceva de luat de acolo ii anunt ca vin; si chiar dc nu sunt acasa nu am treaba cu lucrurile lor;

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-08-20 11:32:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.