homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ma judecati..-10

#172 2008-08-18 23:37:35

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: nu ma judecati..

honeyica a scris:

micanarcisa a scris:

apoi pe vremea aia aveai job asigurat 100%...ca daca nu erai dupa gratii

eu ma abtin deja, dar sa stiti k job poti sa ai si azi, ok? si dk aveai serviciu dar nimeni kre sa te sustina sau sa ti aiba grija de copil cum era? asa e si azi. Si oricat de crud ar fi nu s a skimbat prea mult...in orice secol vei trai va fi mereu greu sa fii sg cu un copil, iar ea e constienta de asta....asa ca daca asta i e decizia ...sper sa i fie bine, k mi dau seama k i e greu orice decizie ar lua.

da, poti avea job, dar ce salariu ai avea la 17 ani? in cel mai fericit caz vreo 5 milioane nu? din care sa platesti chirie + restul pt casa si sa cumperi tot ce e necesar pt 2 bebelusi? si dupa ce nasti ce faci? ca nu iti plateste nimeni concediu de maternitate daca nu ai lucrat macar 1 an. si apoi cand poti sa lucrezi ce faci cu copiii?

#173 2008-08-18 23:37:51

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

o sa ai....la viitoarea sarcina..aia cu sotul perfect si cu casa perfecta a la bree van de kamp
hai stai linistita..ca o sa ai bebeii mult doriti..doar ca nu esti pregatita acum puss

6 ani de dragoste  hjarta

#174 2008-08-18 23:38:31

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

macar spune-i......... poate te ajuta el...parintii lui....
of...e prea trista realitatea...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#175 2008-08-18 23:38:43

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

janis are dreptate..se va intampla ceea ce iti doresti, insa cand va fi momentul potrivit si vei fi pregatita pentru asta kram

#176 2008-08-18 23:39:11

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

amaria, u ai luat o decizie. si E CEA MAI POTRIVITA PT TINE in mom asta!!!!!!   (nu tip)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Publicitate

loading...

#177 2008-08-18 23:39:35

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Amaria
noapte e un prieten bun
daca noi te putem ajuta cu ceva..nu ezita

#178 2008-08-18 23:40:13

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

mika a scris:

honeyica a scris:

micanarcisa a scris:

apoi pe vremea aia aveai job asigurat 100%...ca daca nu erai dupa gratii

eu ma abtin deja, dar sa stiti k job poti sa ai si azi, ok? si dk aveai serviciu dar nimeni kre sa te sustina sau sa ti aiba grija de copil cum era? asa e si azi. Si oricat de crud ar fi nu s a skimbat prea mult...in orice secol vei trai va fi mereu greu sa fii sg cu un copil, iar ea e constienta de asta....asa ca daca asta i e decizia ...sper sa i fie bine, k mi dau seama k i e greu orice decizie ar lua.

da, poti avea job, dar ce salariu ai avea la 17 ani? in cel mai fericit caz vreo 5 milioane nu? din care sa platesti chirie + restul pt casa si sa cumperi tot ce e necesar pt 2 bebelusi? si dupa ce nasti ce faci? ca nu iti plateste nimeni concediu de maternitate daca nu ai lucrat macar 1 an. si apoi cand poti sa lucrezi ce faci cu copiii?

exact...si cu facutlate si tot o iei in freza cu salariul...eu mare inginer in informatica cu scoala cat cuprinde si nu-mi permit sa raman insarcinata inca...c'mon

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#179 2008-08-18 23:40:40

mika
Insomniac member

pai da... sad
sincer, nici eu nu imi permit inca...

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-18 23:41:18)

#180 2008-08-18 23:40:54

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Fetelor...stau de vreo juma` de ora si va citesc... nu vreau sa fiu rea dar fata asta a scris in subiect NU MA JUDECATI ea avea nevoie de o vorba buna... nu are nevoie de "vaaaaaaaaaaai nu fa asta fata! eu i-ash pastra...pastreaza-i".Decizia ei este luata deja, dak voi ii spuneti acum "Pastreaza-i" nu faceti altceva decat sa adanciti cutitu in rana. Asa ca, va rog din suflet k de aici in colo sa scrieti numai incurajari....si intelegeti k ceea ce spuneti voi cu pastratu ii face rau. De asemenea sper sa NU reactionati la fel si in cazul altor fete cu doamne fereste, o poveste asemanatoare.
Cat despre tine Amaria ... ti-am zis si pe mess, sunt alaturi de tine cu ce vrei, cu ce pot, oricand ai nevoie, si sper sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci mai departe frumoasa mea puss si lasa-l in pusca mea pe lachi-lachi ala de barbat X(

#181 2008-08-18 23:41:59

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Amaria , ce poti sa iti spun fii tare .. si nu esti singura.. ne ai pe toate 50 sau 100 cate suntem pe aici, suntem toate cu tine, ai o tara intreaga alaturi, daca pot spune asa.... toate ne gandim la tine, la povestea ta, si toate SUNTEM ALATURI DE TINE. Aici vom fi cand vei dori sa vb cu cineva, aici vom fi cand vei dori sa plangi, te vom sustine pana la capat, indiferent care va fi deznodamantul. Nu te vom parasi niciodata pentru ca esti prietena noastra.

Fi tare fetito , iti tinem pumnii !!!!! puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#182 2008-08-18 23:42:33

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

LadyInRed a scris:

Fetelor...stau de vreo juma` de ora si va citesc... nu vreau sa fiu rea dar fata asta a scris in subiect NU MA JUDECATI ea avea nevoie de o vorba buna... nu are nevoie de "vaaaaaaaaaaai nu fa asta fata! eu i-ash pastra...pastreaza-i".Decizia ei este luata deja, dak voi ii spuneti acum "Pastreaza-i" nu faceti altceva decat sa adanciti cutitu in rana. Asa ca, va rog din suflet k de aici in colo sa scrieti numai incurajari....si intelegeti k ceea ce spuneti voi cu pastratu ii face rau. De asemenea sper sa NU reactionati la fel si in cazul altor fete cu doamne fereste, o poveste asemanatoare.
Cat despre tine Amaria ... ti-am zis si pe mess, sunt alaturi de tine cu ce vrei, cu ce pot, oricand ai nevoie, si sper sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci mai departe frumoasa mea puss si lasa-l in pusca mea pe lachi-lachi ala de barbat X(

lilica mea...cu capul pe umeri

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#183 2008-08-18 23:42:49

norishorulalb
Banat

super corect

#184 2008-08-18 23:44:15

LadyInRed
Hero member

imi cer scuze dak am fost dura...dar chiar eu, ca persoana neimplicata in ceea ce simte ea, ma durea  sa vad k unii oameni reactioneaza astfel

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2008-08-18 23:48:23)

#185 2008-08-18 23:44:21

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

mai, eu m am saturat!!!! ati sarit toate pe mine!! pur si simplu nu vreau sa regrete mai tarziu, ok? nu mi a prea convenit sa mi scriu eu pov aici si am trecut si eu prin multe kiar daca in ziua d azi o duc extrem de bine...si stiu cum e in sit delicate, la fel am trecut si prin cateva spaime si m am gand ce as face? si poate kiar si eu as opta ptr avort...dar inainte de asta ea trebuie sa fie impacata cu ea si cu tatal, sa fie sigura k asta e ceea ce doreste si crek i e de ajutor sa citeasca si comentarii care nu sunt prea favorabile...ptr ca doar asa se poate convinge daca e sigura. Oricum nu o judeca nimeni si toate o compatimim in mom de fata si kiar poate plangem...viata ei kiar e grea! si nu crek multe din noi stim cum e....

time is precious.....

#186 2008-08-18 23:44:59

mika
Insomniac member

ai dreptate, lady, numai ca unele din noi visam cu ochii deschisi la lucruri imposibile

Amaria, o sa ma gandesc la tine maine...si o sa ma rog sa iti fie bine puss

#187 2008-08-18 23:45:29

norishorulalb
Banat

Amaria a scris:

rallu..asa zicea si mama smile
cand eram mica si plangeam ca ma certam cu prietena mea...mama imi zicea ca noaptea e un sfetnic bun si ma pupa si imediat adormeam
m'ai facut sa zambesc..multumesc!
acum nu mi'e somn..chiar nu imi e(asa ma culc eu de obicei,f tarziu..mi'am dat biortimul peste cap )

poate e un semn bun smile
sa dea dumnezeu sa fie bine
stii cum se zice? niciodata nu lua o decizie pe loc. lasa sa treaca o noapte.

#188 2008-08-18 23:45:42

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

micanarcisa a scris:

mika a scris:

honeyica a scris:

exact...si cu facutlate si tot o iei in freza cu salariul...eu mare inginer in informatica cu scoala cat cuprinde si nu-mi permit sa raman insarcinata inca...c'mon

oricum, nu conteaza ce a fost atunci, de ce e acum nu are sens sa discutam pt k avem o viata sa vedem cum e
ideea e k fata are nevoie de incurajari si nu de polemici

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#189 2008-08-18 23:47:19

LadyInRed
Hero member

mika a scris:

ai dreptate, lady, numai ca unele din noi visam cu ochii deschisi la lucruri imposibile

Amaria, o sa ma gandesc la tine maine...si o sa ma rog sa iti fie bine puss

signof10 Doamne ajuta maine signof10

#190 2008-08-18 23:47:22

mika
Insomniac member

honeyica, in primul ei post, Amaria a scris asa: Stiu ce am de facut..decizia am luat'o deja si nu o voi schimba.
nu ne-a intrebat pe noi ce sa faca, ea are nevoie doar sa ii fim alaturi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.