homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ma judecati..-7

#115 2008-08-18 23:06:44

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: nu ma judecati..

eu_vreau a scris:

mika a scris:

andrutza a scris:

eu i-as pastra

te intreb si pe tine acelasi lucru: cu ce i-ai creste? ce le-ai oferi? in afara de dragostea de mama...

mika...pana la urma te tarai si te zbati si te lupti si ii cresti. nu vreau sa mi se sara in cap...toata lumea stie povestea rionei - fara parinti, fara rude, fara o casa a ei, fara un serviciu, fara facultate terminata la momentul respectiv si deci fara posibilitatea de a beneficia de indemnizatie, fara, fara, fara...

ce imi vine acum in minte este o povestioara in care mama a doi copii - in state - a stat in Ajunul Craciunului si le-a facut puilor ei un brad din crengi de brad gasite pe strada infipte intr-o coada de matura si acei copii au spus mai tarziu ca a fost cel mai frumos brad pe care l-au avut...pt ca a fost din dragoste. din iubire, cu iubire si credinta poti muta muntii din loc!

suna frumos ce spui tu ana dar...nu stiu... sad

#116 2008-08-18 23:06:59

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

parca nu imi vine sa cred..de ce oare trebuie ca viata asta sa fie uneori asa de crunta?
e greu prin ceea ce treci amaria..pe mine ma doare foarte tare acum cand ma gandesc la micuti, insa stiu ca daca mi se intampla si mie, la varsta ta cu siguranta nu i-as fi pastrat..acum vad altfel lucrurile si nu as fi in stare sa fac asta (chit ca mor de foame..ma duc femeie de serv si tot as gasi o solutie).
Cert este ca din pacate iti vei aminti probabil toata viata (cunosc persoane care se gandesc si socotesc ca acum ar fi trebuit sa mai aiba un copil care sa aiba xx ani), insa trebuie sa treci peste..tu sa fii fericita si sa ai grija de tine pe viitor .
Suntem alaturi de tine si daca ai nevoie de ceva nu ezita si spune-ne. kram

#117 2008-08-18 23:07:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

eu nu ma pricep... dar nu exista nici o operatie de mutare a embrionilor ?!?! cred k am tantit o prostie.... :f?rv?nad:

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#118 2008-08-18 23:08:24

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu_vreau a scris:

mika a scris:

andrutza a scris:

eu i-as pastra

te intreb si pe tine acelasi lucru: cu ce i-ai creste? ce le-ai oferi? in afara de dragostea de mama...

mika...pana la urma te tarai si te zbati si te lupti si ii cresti. nu vreau sa mi se sara in cap...toata lumea stie povestea rionei - fara parinti, fara rude, fara o casa a ei, fara un serviciu, fara facultate terminata la momentul respectiv si deci fara posibilitatea de a beneficia de indemnizatie, fara, fara, fara...

ce imi vine acum in minte este o povestioara in care mama a doi copii - in state - a stat in Ajunul Craciunului si le-a facut puilor ei un brad din crengi de brad gasite pe strada infipte intr-o coada de matura si acei copii au spus mai tarziu ca a fost cel mai frumos brad pe care l-au avut...pt ca a fost din dragoste. din iubire, cu iubire si credinta poti muta muntii din loc!

si eu o admir enorm pe riona...ea a dovedit ca se poate...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#119 2008-08-18 23:08:30

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

viata nu e film fetelor....viata e sa ai ce manca zi de zi tu si 2 copii...numai tu si doi copii...tu de 17 ani fara studii deci vanzatoare scrie pe tine...fara un tata...fara parinti...hai fiti serioase...cine zice ca ar pastra in aceste conditii nu a avut nici macr o grija in viata lui si nu cred ca stie cum se face banul ala de te trezesti la 5 si vii la 5 acasa si tot nu-ti ajunge toata luna...hai sa ne trezim totusi la realitate ca nu e film de stat la gura sobei iarna

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#120 2008-08-18 23:08:57

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

simy_alexandra a scris:

andrutza a scris:

eu i-as pastra

eu sincer nu stiu ce as face..
sincer va zic.
am aproape 21 de ani,varsta la care mama ma avea,insa eu nu ma simt pregatita pt a fi mama..
iar daca s-ar intampla chiar n-as sti ce-as face..
mi-ar fi ff greu sa iau o decizie sad

si la mine situatia a fost la fel...dar eu nu stiu ce as face, crek decizia devine cu atata mai grea avand in ved k e vb de 2 nu de unu singur sad

time is precious.....

#121 2008-08-18 23:10:53

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

daca avea parintii alaturi era o posibiitate de a-i pasra dar asa....nu prea se poate.din vise si povesti nu se poate trai.
cunosc multe cazuri care intr-adevar au pastrat copii si si-au terminat studiile,au facut cariera dar parintii au fost alaturi si le-a ajutat.sa fim cat se poate de realisti.

expect the worst , hope for the best!

#122 2008-08-18 23:11:58

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

o are pe sora ei...n-are nici o importanta...? si sunt sigura k multi ar mai ajuta-o... rude ...prietene...colege...chiar si de-aici de pe forum...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#123 2008-08-18 23:12:31

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ai dreptate oana.si hai sa luam in vedere k sunt 2........exista vorba aia ; unde mananca unu,mananca y al doilea.dar in cazul ei:mancare pt doi,haine pt doi,scutece pt doi.nu cred k ar face fata

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#124 2008-08-18 23:12:39

andrutza
Vizitator

dar poate o sa-i fie sora alaturi si in timp isi vor schimba si parintii ideile...poate li se va face mila...si vor aprecia ce a facut...ar putea discuta asta cu sora ei

#125 2008-08-18 23:12:57

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

poate o sa va suparati si imi cer scuze daca jignesc pe cineva, dar in opinia mea, a pastra o sarcina in astfel de conditii se numeste inconstienta. ganditi-va daca se imbolnaveste bebelusul...ganditi-va cu cine ati lasa copiii cat timp ati merge la serv, asta in cazul fericit in care ati gasi ceva de munca...si ganditi-va ce salariu ati avea la 17 ani, cand nu aveti terminat nici macar liceul. ce viitor ce oferiti?

#126 2008-08-18 23:13:20

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

micanarcisa a scris:

viata nu e film fetelor....viata e sa ai ce manca zi de zi tu si 2 copii...numai tu si doi copii...tu de 17 ani fara studii deci vanzatoare scrie pe tine...fara un tata...fara parinti...hai fiti serioase...cine zice ca ar pastra in aceste conditii nu a avut nici macr o grija in viata lui si nu cred ca stie cum se face banul ala de te trezesti la 5 si vii la 5 acasa si tot nu-ti ajunge toata luna...hai sa ne trezim totusi la realitate ca nu e film de stat la gura sobei iarna

mare dreptate...oricine crede ca poate face asta nu se gandeste cum e sa nu ai nimic....nu vb de suport financiar ..nici macar cel moral, cat credeti ca poate sora ei sa ii fie alaturi?toate au o limita....

cu 7 -8 milioane pe luna abia isi plateste o chirie ...ca sa nu mai zic de restul

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#127 2008-08-18 23:13:39

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu cred la fel

#128 2008-08-18 23:13:44

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

si sora ei nu are un sotz? el ce parere are ...cum sa stea la ei??
nu trebuie sa cadeti in dilema..sunt doua embroiane mici,fara suflet inca...si maine vor fi indepartate!!

6 ani de dragoste  hjarta

#129 2008-08-18 23:13:58

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

daca as fi fost in tara, pe cuvant de n-o luam la mine acasa....pana se punea cat de cat pe picioare....tare m-a cutremurat povestea asta....pt ca, tre sa recunosc, mica are dreptate, viata nu e ce vedem la televizor prin filme....

#130 2008-08-18 23:14:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

andrutza a scris:

dar poate o sa-i fie sora alaturi si in timp isi vor schimba si parintii ideile...poate li se va face mila...si vor aprecia ce a facut...ar putea discuta asta cu sora ei

sora ei are viata ei,poate.dak va ramane si ea insarcinata?nu are timp sa se ocupe si de cei mici

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#131 2008-08-18 23:14:45

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

da adnrutza dar avand in vedere ca mama e bolnava,iar tatal...cum a zis ar fi in stare sa o bata pana face avort spontan.tot acolo ar ajunge si apoi ar avea si viata grea cu ai ei.

expect the worst , hope for the best!

#132 2008-08-18 23:14:50

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

doamne deci io nu pot sa va inteleggggggggg. de ce trebuie sa rasuciti cutitu in rana? cand decizia e luata. credeti k o sa o faceti sa se razgandeasca data fiind situatia? eu nu cred
si de zis e usor, mai greu cu facutu

off iubita nici nu stiu ce sa iti zic

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#133 2008-08-18 23:15:53

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si mai vedeti si exemplul alexei de la mame

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.