|
Nu esti logat.
Nu ma judecati..-7#115 2008-08-18 23:06:44
Re: nu ma judecati..
suna frumos ce spui tu ana dar...nu stiu... Offline #116 2008-08-18 23:06:59
Re: nu ma judecati..parca nu imi vine sa cred..de ce oare trebuie ca viata asta sa fie uneori asa de crunta? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #117 2008-08-18 23:07:24
Re: nu ma judecati..eu nu ma pricep... dar nu exista nici o operatie de mutare a embrionilor ?!?! cred k am tantit o prostie.... :f?rv?nad: "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #118 2008-08-18 23:08:24
si eu o admir enorm pe riona...ea a dovedit ca se poate... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #119 2008-08-18 23:08:30
Re: nu ma judecati..viata nu e film fetelor....viata e sa ai ce manca zi de zi tu si 2 copii...numai tu si doi copii...tu de 17 ani fara studii deci vanzatoare scrie pe tine...fara un tata...fara parinti...hai fiti serioase...cine zice ca ar pastra in aceste conditii nu a avut nici macr o grija in viata lui si nu cred ca stie cum se face banul ala de te trezesti la 5 si vii la 5 acasa si tot nu-ti ajunge toata luna...hai sa ne trezim totusi la realitate ca nu e film de stat la gura sobei iarna N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#120 2008-08-18 23:08:57
si la mine situatia a fost la fel...dar eu nu stiu ce as face, crek decizia devine cu atata mai grea avand in ved k e vb de 2 nu de unu singur time is precious..... Offline #121 2008-08-18 23:10:53
Re: nu ma judecati..daca avea parintii alaturi era o posibiitate de a-i pasra dar asa....nu prea se poate.din vise si povesti nu se poate trai. expect the worst , hope for the best! Offline #122 2008-08-18 23:11:58
Re: nu ma judecati..o are pe sora ei...n-are nici o importanta...? si sunt sigura k multi ar mai ajuta-o... rude ...prietene...colege...chiar si de-aici de pe forum... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #123 2008-08-18 23:12:31
Re: nu ma judecati..ai dreptate oana.si hai sa luam in vedere k sunt 2........exista vorba aia ; unde mananca unu,mananca y al doilea.dar in cazul ei:mancare pt doi,haine pt doi,scutece pt doi.nu cred k ar face fata Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #124 2008-08-18 23:12:39
Re: nu ma judecati..dar poate o sa-i fie sora alaturi si in timp isi vor schimba si parintii ideile...poate li se va face mila...si vor aprecia ce a facut...ar putea discuta asta cu sora ei #125 2008-08-18 23:12:57
Re: nu ma judecati..poate o sa va suparati si imi cer scuze daca jignesc pe cineva, dar in opinia mea, a pastra o sarcina in astfel de conditii se numeste inconstienta. ganditi-va daca se imbolnaveste bebelusul...ganditi-va cu cine ati lasa copiii cat timp ati merge la serv, asta in cazul fericit in care ati gasi ceva de munca...si ganditi-va ce salariu ati avea la 17 ani, cand nu aveti terminat nici macar liceul. ce viitor ce oferiti? Offline #126 2008-08-18 23:13:20
mare dreptate...oricine crede ca poate face asta nu se gandeste cum e sa nu ai nimic....nu vb de suport financiar ..nici macar cel moral, cat credeti ca poate sora ei sa ii fie alaturi?toate au o limita.... Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #127 2008-08-18 23:13:39#128 2008-08-18 23:13:44
Re: nu ma judecati..si sora ei nu are un sotz? el ce parere are ...cum sa stea la ei?? 6 ani de dragoste Offline #129 2008-08-18 23:13:58
Re: nu ma judecati..daca as fi fost in tara, pe cuvant de n-o luam la mine acasa....pana se punea cat de cat pe picioare....tare m-a cutremurat povestea asta....pt ca, tre sa recunosc, mica are dreptate, viata nu e ce vedem la televizor prin filme.... Offline #130 2008-08-18 23:14:11
sora ei are viata ei,poate.dak va ramane si ea insarcinata?nu are timp sa se ocupe si de cei mici Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #131 2008-08-18 23:14:45
Re: nu ma judecati..da adnrutza dar avand in vedere ca mama e bolnava,iar tatal...cum a zis ar fi in stare sa o bata pana face avort spontan.tot acolo ar ajunge si apoi ar avea si viata grea cu ai ei. expect the worst , hope for the best! Offline #132 2008-08-18 23:14:50
Re: nu ma judecati..doamne deci io nu pot sa va inteleggggggggg. de ce trebuie sa rasuciti cutitu in rana? cand decizia e luata. credeti k o sa o faceti sa se razgandeasca data fiind situatia? eu nu cred http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #133 2008-08-18 23:15:53
Re: nu ma judecati..si mai vedeti si exemplul alexei de la mame Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|