|
Nu esti logat.
Protectie suplimentara sau nu?#1 2008-08-18 23:24:02
protectie suplimentara sau nu?am si eu nevoie de putin ajutor.am inceput noua folie joi si am luat pastilele in jurul orelor 7-8 seara si pe cea de astazi am uitat`o,am luat`o doar acum la 11 seara.eu pana acum le luam la ora fixa(10 minute diferenta) si as vrea sa intreb daca necesita protectie suplimentara.stiu ca nu am intarziat mai mult de 12 ore,dar au fost mai multe pastile si sunt in dilema.si o alta intrebare pe care as vrea sa o pun si care poate o sa para stupida .sunt protejata in toata pauza de 7 zile?de exemplu eu termin pastilele miercuri,imi vine menstruatia duminica si mi se termina miercuri.avand in vedere ca eu incep noua folie joi,sunt protejata in cazul in care eu am un contact miercuri sau joi dimineata,inainte sa iau pastila?mersi mult :k?ra: Offline #2 2008-08-18 23:31:41
Re: protectie suplimentara sau nu?nu e nevoie de protectie suplimentara si da esti protejata 100% si in pauza de 7 zile. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2008-08-18 23:41:32
Re: protectie suplimentara sau nu?esti protejata atata timp cat iei corect cele 21 de pastile... fara intarzieri mai mari de 12 ore "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|