|
Nu esti logat.
"Spaga pentru medici"#1 2008-08-19 07:25:16
"Spaga pentru medici"Am gasit acest articol, sint curioasa ce opinie aveti deste acesat "spaga".
http://www.ziare.com/Legalizarea_spagii … 88758.html Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-08-19 08:07:03) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2008-08-19 08:01:53
Re: "Spaga pentru medici"Dumnezeule in ce tara traim Offline #3 2008-08-19 09:40:55
Re: "Spaga pentru medici"Mda, si eu cand mi-am facut biopsia mi-a cerut doctorita 4 milioane...desi am facut-o in spital public, eram studenta....am platit si anestezista....si la vremea aceea erau ceva bani, eu nu aveam niciun venit, ai mei ramasesera someri....de abia aveam ce manca. nici la banchetul meu de facultate nu am putut merge, pentru ca nu am mai avut bani...ii cheltuisem pe toti cu dr asta...si ea dupa 1 luna voia sa ma taie din nou...sa ma mutileze la 22 de ani....nu am cuvinte pentru astfel de medici....care sunt plini de bani si nenorocesc un om sau il lasa sa moara pentru cateva milioane. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-08-19 09:41:26) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2008-08-19 10:28:23
Re: "Spaga pentru medici"Sunt prea revoltata! Nu mai scriu ca cine stie ce scriu! Mai bine ma rog la Dzeu sa fiu sanatoasa!!! Offline #5 2008-08-19 10:58:30
Re: "Spaga pentru medici"eu in 2 ani am dat 70 de milioane Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-19 11:35:21
Re: "Spaga pentru medici"cat?? ral, ce prob ai? vaaai.. ma iau nervii :f?rbannad: Offline #7 2008-08-19 11:56:39
Re: "Spaga pentru medici"
Ii lasa sa moara precum cainii. Ultima oara a fost editat de ET (2008-08-19 13:09:06) Offline #8 2008-08-19 11:59:42
Re: "Spaga pentru medici"Eu in spital, cand am fost cu sarcina am vazut urmatoarele cazuri: Offline #9 2008-08-19 12:00:12
Re: "Spaga pentru medici"asa i-as impusca pe unii... Si baga niste scuze de tot kktul de genul ....tu ti-ai face treaba mai bine pe un salar de 5-7 milioane? De parca i-as fi obligat eu sa se faca doctori . Puteau sa aleaga orice altceva decat sistemul medical...inconstientii!!! Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #10 2008-08-19 12:03:02
Re: "Spaga pentru medici"apropo de ce a scris ET...daca cititi "Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu- veti gasi un fidel tablou al medicinei in Romania...de azi...citind cartea am ramas socata...de faptul ca acum e ca si atunci... (cartea e scrisa prin anii 70-80). Eu una prefer sa mi se intample orice in Romania....numai la spital sau la justitie sa nu fie nevoie sa ajung.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2008-08-19 12:09:52
Re: "Spaga pentru medici"sistemul sanitar din romania este o rusine si o bataie de joc. pe langa asta, multi medici isi uita menirea si nu se gandesc ca omul ala poate chiar nu are de unde sa le dea bani. faptul ca salariile sunt asa cum sunt nu este o scuza pt a conditiona actul medical pt ca un bolnavul nu are nici o vina ca medicii sunt platiti prost. si oricum, chiar daca ar fi platiti bine, multi tot ar lua spaga pt ca asa s-au invatat Offline #12 2008-08-19 12:11:18
Re: "Spaga pentru medici"no comment pe mine m-au lasat sa plec acasa cu febra 40, gravida din 21 sapt. in loc sa ma interneze... asa ca daca viitoare prefer sa mor acasa. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #13 2008-08-19 12:12:33
Re: "Spaga pentru medici"ce bine zici mika VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-08-19 12:28:22
Re: "Spaga pentru medici"buey, e groaznic... doar v-am povestit ce a patit si maik-mea.. c-a ajuns pe juma' lesinata la unul pt consult si ala o urca in maxim o ora pe masa de operatie ca el se grabeste sa plece in concediu.. Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-08-19 12:29:00) Offline #15 2008-08-19 12:35:05
Re: "Spaga pentru medici"e trist...ca am fost mereu pro tara asta...si sunt in continuare pentru ca exista locuri minunate si exista oameni minunati care fac lucruri minunate....insa cei de care avem cea mai mare nevoie sunt de obicei niste.....nu stiu cum sa le zic... doctorii, profesorii, preotii, politistii, judecatorii - toti cei care au un cuvant de spus in viata ta ca om la un moment dat....ajung sa se inchine banului si puterii....sau sufera de prostie si incompetenta crasa....eu saptamana trecuta am fost sa-mi schimb permisul...nu zic ca stai la 10 cozi in 10 locuri...ca te sufoci la coada intr-o camaruta de 2 pe 2 cu alti o suta de oamani impingandu-se in tine...iar peretii sunt acoperiti sfidator cu afise mari pe care scrie "Guvernul Romaniei isi asuma responsabilitatea oferirii unor servicii de calitate bla bla bla...fara cozi...bla bla bla....fara "atentii" bla bla bla"..pur si simplu iti rad in nas "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2008-08-19 12:36:44
oh my God !!!!!! "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2008-08-19 12:38:35
Re: "Spaga pentru medici"eu in spital am vazut chiuretaj facut pe holul dintre 2 saloane....ca eu stateam intr-un salon si am ajuns pe hol sa intru in salonul meu si am vazut si nu s-a sinchisit nimeni "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2008-08-19 12:43:13
subscriu! Offline #19 2008-08-19 13:19:10
Nu numai in sistemul sanitar salariile sunt mici. Ultima oara a fost editat de ET (2008-08-19 13:19:50) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|