homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa raman insarcinata-12

#210 2009-01-28 14:40:46

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

Re: vreau sa raman insarcinata

cristaup a scris:

Pai in spetembrie am facut o gramada de analize, asta in momentul in care am zis ca ar fii cazut sa aducem pe lume o fiinta. Atunci nu am avut nici un fel de probleme, analizele au fost fosrte bune, la eco nu se vede nimic, totul este in regula. In luna decembrie nu am avut ovulatie, asa ca luna trecuta am facut tratament 5 zile cu Clostilbegyt si nu am ramas. Luna acesta iarasi am luat Clostilbegyt, astazi am luat ultima pastila. Leam luat din ziua 3 pana in ziua 8. Astazi miam facut dinnou hemoleucograma, care este buna si VSH care e 30 si ar trebuii sa fie 25. Maine ar trebuii sa ma duc la spital ptr un hsg dar parca as mai incerca..anexita nu am avut nici macar o data, iar probleme ginecologice deloc.

in ce oras faci hsg?mie sincera sa fiu mie frica sa o fac, mai ales la ce mizerie e acum in spitale.Eu hemoleucograma nu am facut-o , in schgimb am facut clamidii, micoplasme, secretii si au iesit bine, in afara de ureoplasma.Dar sincera sa fiu ca veni vorba de anexita, stiu tipa care a avut anexita si are baiat sanatos acuma, deci nu prea cred in astea.Mai degraba trecem pe branca ursului ca e mai sanatoasa zic eu.

totusi proiblemele incep la un an de incercari nereusite dar constante, desi stiu medic carea a zis ca parerea lui e ca nu timpul conteaza.Am amica care a ramas dupa 6 ani, fara sa se protejeze.Acuma ia fost sa fie.

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2009-01-28 14:41:57)

#211 2009-01-28 22:09:05

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

n-am facut nici o analiza pana acum ...dr nu m-a sfatuit...mi-a zis sa mai asteptam  smoke2

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#212 2009-01-28 23:12:29

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

mi se pare ca sunt tanara inca..un lucru ca asta nu se obtine asa usor, ar trebuii sa ne chinuim putin..mi-am facut analizele si nu mia iesit nimic..eu zic ca trebuie sa prestam si nimic mai mult..cand va vrea sa vina, va venii...si apropo...analiza o voi face la Odobescu, in Timisoara.

rugaciune bebic

#213 2009-01-29 12:23:36

ralu_h28
Full member

ai dreptate, dar si medicii astia ne innebunesc de cap cu testele lor, daca nu ai ramas dupa un an ai nu stiu ce infertilitate daca nu ai ramas dupa doi, gata, tre sa-ti faci hsg, care mi se pare o tampenie, si tot asa.
Eu stiu ca normal e sa-l faci natural , pana la urma o sa vina el majoreta
Acuma daca medicii nu ne-ar chema la tratamente , de unde si-ar scoate banii?Ca slava domnului cam costa toate, si le platesc ca nu-s compensate

#214 2009-01-29 13:21:17

Cici_1981
New member
Inregistrat: 2007-04-20

Buna fetelor,
Am si eu o nelamurire: idee este ca luna trecuta am intrerupt anticonceptionalele Mercilon(pe care le-am luat anii buni), in ideea de a face un bebel. din ce am citit pe net : e indicat sa nu ramai insarcinata 6 luni dupa intreruprerea pastilelor. Voi ce stiti?

Publicitate

loading...

#215 2009-01-29 13:58:49

ralu_h28
Full member

Cici_1981 a scris:

Buna fetelor,
Am si eu o nelamurire: idee este ca luna trecuta am intrerupt anticonceptionalele Mercilon(pe care le-am luat anii buni), in ideea de a face un bebel. din ce am citit pe net : e indicat sa nu ramai insarcinata 6 luni dupa intreruprerea pastilelor. Voi ce stiti?

am auzit si eu varianta asta , si am respectat-o, cica ar fi unele malformatii.Acuma ce sa zic stiu pers care au ramas si nu au avut bebeii nimica.E bine sa lasi o pauza mai ales daca le-ai luat mult.

#216 2009-01-29 14:52:17

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Cici eu stiam de 3 luni. Si eu am luat mercilon multi ani. Le-am oprit 3 luni si apoi m-am apucat de treaba. Lucram inca sa vedem ce iese. Nu am lucrat dacat o luna. Si eu dupa ce am lasat pastilele am facut niste analize pe care mi le-a recomandat medicul de familie> de sange, toxoplasmoza, anticorpi.iti zice el ce analize sa faci. Ii spui ca ai lasat pastilele si vrei un bebe si iti zice ce sa faci. Am fost si la control ginec amanuntit ca sa vad ca toate sunt la locul lor. Cam asta. In rest munca si placere. Si calm.
Pupici

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-29 14:52:50)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#217 2009-02-23 16:40:10

katiusa
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2008-03-15

Am si eu nevoie de un sfat pentru ca sincer nu mai stiu incotro sa o apuc si am obosit sa-mi spun povestea again again........
Am fost diagnosticata cu ''sterlitate primara'' am facut pentru asta instilatii/ histerosalpinografie (trome infundate) care au dus la instialtii ; dupa care niciun rezultat; uter retrovers marime normala; ovare normale; ciclu regulat; sotul ok ;.........am fost la Polizu nu am reusit nimic dupa acele interventii...am incercat pe urma o vizita la Doc Tutunaru auzisem de renumele dansului, insa prima impresie a fost una nu tocmai ok...

Nu stiu incotro sa o mai apuc, am neovie de niste recomandari, doctori care chiar sa aibe timp, nu sa stau cu orele la usa si 5 minute in cabinet .......

va rog .....orice sfat este bien venit smile

''realitatea e ruina unui vis''

#218 2009-02-23 17:17:22

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu vreau sa iti spun atat: NU TE MAI DUCE LA TUTUNARU!
Nu stiu de la cine ai auzit numai de bine, ca am o cunostinta care a nascut cu el si a nenorocit-o!
De restul nu stiu ce sa iti zic, nu sunt in masura... iar asa doctori draguti... nu am intalnit in Bucuresti... din pacate!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#219 2009-02-24 23:04:10

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

E o doc la medsana care cica e tare in domeniul asta, nu-i stiu numele... mai bine suna acolo si intreaba... kiar nush ce sa zic... succes!

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#220 2009-03-24 10:26:56

kamynet
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-04-17

Am nevoie de un endocrinolog bun in Iasi.
Dymomo , te rog, mai spune-mi o data la ce endocrinolog mergi tu...Nu gasesc nicaieri unde mi-am notat.
Is suparata rau de tot ca dupa un an de tratament cu Duphaston, analizele mele hormonale, tot rau arata, chiar mai rau ca acum un an.
Priviti ce rezultate am pt ziua 13 ( faza ovulatorie):
- estradiol: 237.3 (valori normale 315-1828)
- FSH: 7.45 (valori normale 4.7-21.5)
- Hormon luteinizant LH: 5.24 (valori normale 14-95.6)

Din ce am studiat eu pe internet, deduc ca nu am ovulatie (sau cel putin luna asta nu am avut), cu toate ca am simtit dureri in dreptul ovarului drept  chiar in ziua cand ar fi trebuit sa fie ovulatia, am avut si mucus cervical, asa cum scrie la carte. Ore gresesc interpretarea? Voi ce parere aveti?
Oricum, trebuie sa merg cu rezultatele la un endocrinolog.
Va rog, am nevoie de o recomandare  kapitulation

Ultima oara a fost editat de kamynet (2009-03-24 10:28:18)

#221 2009-03-24 17:48:42

airkaterine
Full member
De la: mare...departare :(
Inregistrat: 2009-02-19

kamy...din pacate nu stiu pe cine sa iti recomand dar sigur se va gasi cineva sa o faca ,dar am o intrebare...ambele analize le-ai facut la acelasi laborator? daca da...schimba laboratorul....ce pot sa iti mai zic este ca...sa nu te sperii asa tare...datele difera de la un laborator la altul(ma refer la valorile normale) tocma am facut comparatia valorilor tale cu ale mele si .....nu coincid absolut deloc...deci daca ai posibilitatea ...schimba laboratorul si vezi ce sa intampla

#222 2009-03-25 07:59:49

kamynet
New member
Inregistrat: 2008-04-17

Analizele hormonale de anul trecut le-am facut la Praxis, iar cele de acum , la Synevo. Am ales Synevo pt ca am observat ca e cel mai recomandat pe forum si nu numai.
Iar valorile de referinta difera de la un labortaor la altul, nu vom gasi 2 laboratoare cu aceleasi valori de referinta.
Ieri, dupa ce v-am scris voua, am dat o cautare pe google si am gasit mai multe nume de endocrinologi iesieni; nu stiu la care sa ma opresc. Mi-am cam pierdut increderea in medici, e adevarat ca sunt si eu demoralizata si vad numai nuante de gri la orizont, dar parca e o voce interioara care ma indeamna sa nu renuntz. Trebuie sa gasesc si eu medicul ala care sa ma poata ajuta si pe mine.

#223 2009-03-25 15:41:16

cristina elena
New member
Inregistrat: 2009-03-11

Salut! Am si eu o problema de acest gen. Acum doi ani am ramas insarcinata dar am suferit un avort spontan in trei saptamani. Pot spune ca atunci m-am bucurat intr-un fel. Nu eram pregatita pentru bebe. Anul trecut in septembrie am ramas din nou. Atunci a fost fericire maxima, eram in al noua-lea cer! Dar dupa trei saptamani iar, aceeasi poveste, avort spontan. Am trecut destul de greu peste intamplare. Am facut analize peste analize. Toate perfecte. Acum imi este frica sa mai incerc. Inca o dezamagire?
Sunt deschisa la sugestii....

#224 2009-03-25 15:46:40

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Buna!  smile 
Ce vreau sa te intreb, varsta sarcinii nu putea fi de 3 saptamani, ea se calculeaza incepand cu prima zi a ultimului ciclu menstrual. Deci, erai in saptamana 5,nu? Nu a fost nevoie de curetaj? daca nu, atunci cred ca e vorba de avorturi menstruale la tine, si eu am 2 la activ, din pacate..

Analiza pt. anticorpi antifosfolipidici ai facut-o?

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-25 15:47:54)

#225 2009-03-25 15:52:37

cristina elena
New member
Inregistrat: 2009-03-11

Da, cam asa ceva. Dar practic din momentul conceptiei pana cand am avortat prima data erau 2 saptamani iar a doua oara 3. Prima data nu am stiut ca este sarcina. Pur si simplu mi-a venit mai repede ciclul si intr-o seara am avut contractii, dureri. A doua oara nu mi-a mai venit menstruatia. Si da, in amandoua cazurile mi-a facut chiuretaj. Am ramas foarte traumatizata, a fost groaznic!

#226 2009-03-25 15:57:09

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

cat trecuse de la ultimu ciclu?
Iti intarziase mentra?
Tind sa cred ca poate au fost avorturi menstruale.
Oricum sa mergi la medic sa faci investigatii.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#227 2009-03-25 16:21:42

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Foarte ciudat, extrem de ciudat. Daca la prima sarcina au trecut 2 saptamani de la ovulatie si pana la avort, ce au curetat medicii??
Ce analize ai facut pana acum?

#228 2009-03-26 19:51:53

dymomo77
Full member
Inregistrat: 2008-05-23

Kamynet scuze ca nu am mai intrat dar ma ucide somnul si acum tocmai am avut parte de un val de greata..... Asa isi face bb simtita prezenta. Endocrinologa mea e Cristea Cristina. O gasesti la clinica de endocrinologie de la spitalul Sf Spiridon, la Policlinica Mare, sau la cab langa univ Petre Andrei. La cab de langa Petre Andrei 0232216382. Pupici si bafta

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.