homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trist...iubesti si te ranesti-2

#20 2008-08-19 10:45:33

skumpi
Vizitator

Re: Trist...iubesti si te ranesti

rrammonna a scris:

offffffffffffff skumpi,trebuia sa renunti imediat knd ai vazut k nu iti vorbeste....poate kiar i s-a luat si nu mai vrea sa stati impreuna....gandeste-te de cate ori l-ai facut k p naiba aici pe forum,dak el a intrat si a citit,iti dai seama ce o fost in sufletul lui?

mda ! au fost vorbe si nu l`am facut ca asa mi`a venit mie ci pt ca facuse ceva !
dak i s`a luat...i s`a luat ! o sa inteleg neutral
desi cand iubesti pe cineva nu tzi se ia...nu spui acu 4 zile te iubesc si`ti faci planuri de viitor ca apoi brusc sa .. gata` !

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-08-19 10:46:30)

#21 2008-08-19 10:45:56

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

skumpi a scris:

ok...dar chiar asa d grava e treaba` ? k au fost altele ce nu se compara cu asta...si tocmai acum...acum si`a dat seama k nu mai poate? inainte sa plecam ? cum sa mergi la paris fara iubita ? cummm ? dak nu era vorba d mers nicaieri nu ma ambalam asa ...si asteptam relax sa se limpezeasca lucrurile...dar asa...stiu k mai sunt 3 zile si mai stiu k dupa ce pleaca e OVERRR ! si tare stiu k o sa vina cu coada intre picioare si va fi prea tarziu !

eu cred ca a fost o coincidenta plecarea
pur si simplu acum s'a umplut paharul,din partea lui..
putea sa fie acum,putea sa fie peste o luna,cand va intorceati..oricum el are niste frustrari mai vechi,care acum au rabufnit.
e clar ca era nemultumit de mai de mult,doar ca a tinut in el totul,crezand ca o sa treaca de la sine.
si acum a izbucnit.

#22 2008-08-19 10:48:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

te injosesti si bine nu o sa se termine. crede-ma.

#23 2008-08-19 10:48:24

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

skumpi,se vede k el a tinut totul ascuns si suferea mult.gandeste-te la ziua aia knd a inceput sa tipe la tine(kiar u ne-ai pov) a simtit nevoia sa spuna si el ceva,si acum la fel.nu e kestia k i iau apararea.k nu am d ce.dar nu mai insista:lasa-l in pace,iar dak vrei sa vorbiti,asteapta sa te caute el

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#24 2008-08-19 10:49:10

skumpi
Vizitator

tantosica a scris:

skumpi a scris:

ok...dar chiar asa d grava e treaba` ? k au fost altele ce nu se compara cu asta...si tocmai acum...acum si`a dat seama k nu mai poate? inainte sa plecam ? cum sa mergi la paris fara iubita ? cummm ? dak nu era vorba d mers nicaieri nu ma ambalam asa ...si asteptam relax sa se limpezeasca lucrurile...dar asa...stiu k mai sunt 3 zile si mai stiu k dupa ce pleaca e OVERRR ! si tare stiu k o sa vina cu coada intre picioare si va fi prea tarziu !

eu cred ca a fost o coincidenta plecarea
pur si simplu acum s'a umplut paharul,din partea lui..
putea sa fie acum,putea sa fie peste o luna,cand va intorceati..oricum el are niste frustrari mai vechi,care acum au rabufnit.
e clar ca era nemultumit de mai de mult,doar ca a tinut in el totul,crezand ca o sa treaca de la sine.
si acum a izbucnit.

astea au izbucnit data trecutaaaaa ! acu o luna...
si la mine au fost multe si...offf
simt k se rupe ceva`n mine...
nu`i iubire fetelor... asta nu`i iubire ! nush cum o vedeti voi dar eu stiu cum iubeste el si astea`s pretexte...pretexte pt nush`ceeeeeee

Publicitate

loading...

#25 2008-08-19 10:50:01

skumpi
Vizitator

ralluka a scris:

te injosesti si bine nu o sa se termine. crede-ma.

o fost ultima data !
eu am constiinta impacata...am facut tot posibilu...mai mult n`am ce sa fac !

#26 2008-08-19 10:50:28

norishorulalb
Banat

skumpi agitatia asta nu duce la nimic
relaxeaza-te si tu putin si nu te mai panica asa

#27 2008-08-19 10:53:23

skumpi
Vizitator

rallu da nu mai potttttt
Doamne am crezut k is mai puternica da is varza ! ma culc plang...toata noaptea il visez ma trezesc plangand...is goala pe dinauntru...nush cum o sa ies din tot kkt` asta` !
si imi asum toata vina... cand ne`am certat atunci trebuia sa nu ma mai impac cu el si am zis k dak o sa se mai intample ceva o sa fie doar vina mea...pt k eu l`am iertat ! ce sa fac acuma dak am fost atat d proasta` ? neutral nik...o sa suport consecintele

#28 2008-08-19 10:56:44

norishorulalb
Banat

Skumpi toate aproape am trecut prin asa ceva.

Imbraca-te si mergis a te plimbi. Singura, fara nimeni, cu gandurile tale. si nu-i mai da nici un semn
Si eu am facut ce ai facut tu si m-am umilit ca dracu si el era cu nasul pe sus
Incerc sa te fac sa intelegi ca e gresita abordarea.
Pentru el pari mai mult decat disperata si il enervezi. Daca vrei sa va mai impacati nu continua asa.

#29 2008-08-19 11:01:30

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

si io punish rock tu`i gatu mamii lui de loveme ...sa vezi ce`i dau peste nas ...

#30 2008-08-19 11:03:06

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

are dreptate ralu.iesi la o plimbare  in parc,pe strazi,unde vrei tu........dak el mai are ceva de zis,cu siguranta te va cauta

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#31 2008-08-19 11:04:26

skumpi
Vizitator

ralluka a scris:

Skumpi toate aproape am trecut prin asa ceva.

Imbraca-te si mergis a te plimbi. Singura, fara nimeni, cu gandurile tale. si nu-i mai da nici un semn
Si eu am facut ce ai facut tu si m-am umilit ca dracu si el era cu nasul pe sus
Incerc sa te fac sa intelegi ca e gresita abordarea.
Pentru el pari mai mult decat disperata si il enervezi. Daca vrei sa va mai impacati nu continua asa.

ooo si cand el era disperat ? il enervez aiaiaiaiiaiaiia` ! si cand era geloz din prostii si stateam o noapte intreaga cu el sa`l linistesc atunci nu il enervam ?

lasa k imi revin eu...am nevoie de un pic d timp dar sa nu dea D`zeu sa mai apara in fata mea vreodata !

#32 2008-08-19 11:04:58

norishorulalb
Banat

LadyInRed a scris:

si io punish rock tu`i gatu mamii lui de loveme ...sa vezi ce`i dau peste nas ...

applauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplause

girlsssssssssss poweer

#33 2008-08-19 11:05:43

norishorulalb
Banat

skumpi. eu zic sa renunti la el daca e indecis asa

#34 2008-08-19 11:07:56

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

ralluka a scris:

LadyInRed a scris:

girlsssssssssss poweer

smile gatu mamii lui...sa vei ce`i zic dak`mi raspune... diablo

#35 2008-08-19 11:08:13

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am ramas fara cuvinte....

expect the worst , hope for the best!

#36 2008-08-19 11:09:59

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi... au dreptate ftle.... indiferenta!!!!! k vine el la tine...
iti zic eu sigur k daca ai avea clarificata situatia nu ar mai fi la fel....
te macina k nu stii de ce s-a intors asa.... off iubita...stiu...e greu pusspusspuss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#37 2008-08-19 11:10:03

norishorulalb
Banat

LadyInRed a scris:

ralluka a scris:

LadyInRed a scris:

girlsssssssssss poweer

smile gatu mamii lui...sa vei ce`i zic dak`mi raspune... diablo

rotfl

#38 2008-08-19 11:25:50

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

trist skumpi, tare trist....unde e iubire n-ar trebui sa fie orgoliu....ar trebui sa va intelniti amandoi si sa discutati...fata in fata...calmi...fara sa va aruncati reprosuri in fata...eu nu vreau sa-ti iau apararea tie, pentru ca in iubire sunt 2..amnadoi gresesc....insa nu mi se pare corect cum reactioneaza el....intr-o relatie...oricat de suparat ai fi pe celalalt...daca il iubesti cu adevarat, nu ai cum sa-l vezi ca sufera in halul asta si sa fii indiferent....nu ai cum sa fii asa o inima de piatra...va zic pt ca am fost si eu in situatia asta...si eu i-am gresit, si el mie...si ne-am certat rau....dar treci peste asta daca vrei sa treci... nu, n-ar trebui sa fie orgoliu aici...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.