homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-10

#172 2008-08-19 17:05:37

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25

mykutza a scris:

mary_aleee a scris:

eu sunt de acord cu mykutza... e terorizant sa ai niste parinti care se cearta mereu..
cand eram mai mica ai mei se certau mai mereu din cauza dificultatilor familiare.. acum au mai imbatranit, s-au apropiat f tare.. dar se mai cearta cateodata si jur ca ma apuca nebunia cand ii aud.. de fiecare data ma bag intre ei si le zic sa taca.. e destul de terorizant..

ai mei nu s-au apropiat...e urat sa vezi cum fiecare sa vina si sa  il vb de rau pe celalaltt..e urat sa fi la mijloc si toata lumea sa te intb cum e acasa si u sa zici bine..e urat ca toata lumea sa iti planga de mila tie si familiei tale si u sa zambesti si sa zici k nu e chiar asa rau...e urat sa te doara knd lumea vb de rau pe tatal tau kiar daca stii k are dreptate
sad

sadkram

#173 2008-08-19 17:06:33

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

pitzi ce ai patit si tu?
daca imi bubuie capul am tensiune?
sau tot de la facut curat se trage?
lol
si de japan nu dau..acum a facut idle..o fi in sedinta? le spune cum sa frece menta mai cu spor? rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#174 2008-08-19 17:06:33

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

am turnat juma' d kil d ulei in oala k sa calesc ceapa rotfl rotfl rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#175 2008-08-19 17:06:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

in alta ordine de ideei e tarmvaiul blocat lol cine stie cand ajunge al meu acasa lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#176 2008-08-19 17:07:00

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

ralluka a scris:

Gugulik te cred
si eu mi-am luat-o-n barba de n'aveti habar
in toate
familie-prieteni-relatii-familie iar...tot mumu
dar incerc sa zambesc

Ma intreb cine nu si-a luat-o in barba...

Publicitate

loading...

#177 2008-08-19 17:07:10

pitzipoank
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

pitzi ce ai patit si tu?
daca imi bubuie capul am tensiune?
sau tot de la facut curat se trage?
lol
si de japan nu dau..acum a facut idle..o fi in sedinta? le spune cum sa frece menta mai cu spor? rotfl

mie de la ceapa... smile taiam ceapa... si am fugit rpd....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#178 2008-08-19 17:07:47

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ET a scris:

ralluka a scris:

Gugulik te cred
in toate
dar incerc sa zambesc

n-am zis ca sunt singura
am zis ce fac sa nu ma mai gandesc

#179 2008-08-19 17:08:04

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

I'm baaaaack big_smile
buei...am luat niste acumulatori noi...cat tre' sa ii tin la incarcat prima data?

My Tears Dry On Their Own

#180 2008-08-19 17:08:12

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

am terminat de sters prafu.. big_smile hai k nu a fst greu big_smile

mai tr sa pap..oooff veniti si da-ti mi si mie sa papa kis singurica si mi-e leneeeeeeeeeeeeee

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#181 2008-08-19 17:08:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ne intelegem k turcii

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#182 2008-08-19 17:08:38

rrammonna
Diamond member

delishor a scris:

I'm baaaaack big_smile
buei...am luat niste acumulatori noi...cat tre' sa ii tin la incarcat prima data?

12 ore park

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#183 2008-08-19 17:09:31

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

aaah ceapa
mi'amintesc de un gratarel intre prieteni vara trecuta la japan
nush ce ocazie era..dar ma gatisem
cum era soacra prin preajma..trebuia sa pun mana pe ceva..ca facea alta fata care era doar invitata..si eu prietena lui japo..deci... roll si ma bag eu sa tai ceapa
si pfoaaaaaaai tot machiajul meu fuse si se duse rotfl
pitzi altadata tzine'o in jet de apa rece inainte s'o ciopartzesti lol Amaria m'a invatzat rock

6 ani de dragoste  hjarta

#184 2008-08-19 17:10:29

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

quote=mykutza

Ultima oara a fost editat de Gugulik (2008-08-20 09:28:29)

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#185 2008-08-19 17:10:46

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

eu am ajuns la concluzia ca tu esti cea mai importanta...adica in tot ce faci trebuie sa te gandesti mai intai la tine pentru ca oricat de trist ar fi parintii nu vor fi langa tine intotdeuna.
ma uit la tata.A muncit enorm de mult ca sa am eu o casa a mea,banii mei si toate cele necesare chiar cand el nu va mai fi (evident cred ca asta e zestrea sau ceva de genu lol ).Dar desi il respect pentru chestia asta,si stiu ca ma va ajuta enorm..sunt unele lucruri pe care pur si simplu nu i le voi putea ierta niciodata,si faptul ca e tata nu e un argument suficient de bun sa ma faca sa uit.
Stiu cum e sa vina cineva la tine si sa para cel mai bun tata din lume iar cand esti singura sa te acuze ca ai omorat fiinta cea mai importanta din viata lui si ca mai bine mureai tu in locul ei.
Stiu cum e sa muncesti ca sparta sa faci curatenie,sa faci mancare,sa te duci la scoala,sa iesi si premianta,sa fii mereu devreme acasa..si tot sa te faca incapabila si trantor si ca nu faci nimic.
Nu regret ca fac lucrurile astea.nu le fac pt el,le fac pt mama ca e bolnava si nu poate,si nu vreau sa se razbune pe ea cum stiu ca ar face'o..doar ca uneori si eu am simtit ca nu mai pot,am simtit ca clachez dar am plans,m'am descarcat m'am spalat pe fata,m'am culcat si a 2 zi am fost iar tipa care niciodata nu plange si mereu zambeste care probabil nu are probleme acasa.

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#186 2008-08-19 17:10:47

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

thanks rrammo puss tulai...ce de bagaje am de facut roll

My Tears Dry On Their Own

#187 2008-08-19 17:12:30

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

ralluka a scris:

ET a scris:

ralluka a scris:

Gugulik te cred
in toate
dar incerc sa zambesc

n-am zis ca sunt singura
am zis ce fac sa nu ma mai gandesc

stiu ...
stii cat de mult te admir ca ai inca putere si le infrunti pe toate si esti dispusa sa incerci din nou cu bebeii? :k?ra:

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#188 2008-08-19 17:12:43

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Gugulik a scris:

Si mama ta inca il iubeste pe tatal tau .. daca nu ar fi fost asa , nu s-ar mai osteni sa se certe cu el, l-ar lasa in plata masii. Nu? Cand te doare in cur de o persoana, nu te mai obosesti sa il faci sa inteleaga...

Ia-o pe mama ta, explica-i ca o iubesti, ca ar trebui sa il lase pe taica'tu sa tzipe si sa se agite si ea sa isi puna vata in urechi si sa dea doar din cap. Sa ii arati ca iti pasa de ea.. sa ii arati ca tu esti fericita , ca esti bine. Dar mai ales ca esti destul de matura si de puternica pt. tot ce se intampla... si ca nu mai e nevoie sa isi faca griji kakalau si pt. tine . Nu-i arata ca te doare. Ajut-o sa aiba mai multa grija de batranetile ei ...

nu cred k il iubeste..face asta ca si mine..k a suportat prea multi ani si acum nu mai poate sa taca..stie k mi-e bine ,k sunt fericita cu iuby..nu stie k imi fac griji pt ea..dar nu pot sa plec si sa o las...sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#189 2008-08-19 17:13:19

pitzipoank
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

pitzi altadata tzine'o in jet de apa rece inainte s'o ciopartzesti lol Amaria m'a invatzat rock

stiam asta
da' vreoiam sa termin rpd... k tre ' sa vina masculu' roll

#190 2008-08-19 17:14:05

rrammonna
Diamond member

mykutza a scris:

Gugulik a scris:

Si mama ta inca il iubeste pe tatal tau .. daca nu ar fi fost asa , nu s-ar mai osteni sa se certe cu el, l-ar lasa in plata masii. Nu? Cand te doare in cur de o persoana, nu te mai obosesti sa il faci sa inteleaga...

Ia-o pe mama ta, explica-i ca o iubesti, ca ar trebui sa il lase pe taica'tu sa tzipe si sa se agite si ea sa isi puna vata in urechi si sa dea doar din cap. Sa ii arati ca iti pasa de ea.. sa ii arati ca tu esti fericita , ca esti bine. Dar mai ales ca esti destul de matura si de puternica pt. tot ce se intampla... si ca nu mai e nevoie sa isi faca griji kakalau si pt. tine . Nu-i arata ca te doare. Ajut-o sa aiba mai multa grija de batranetile ei ...

nu cred k il iubeste..face asta ca si mine..k a suportat prea multi ani si acum nu mai poate sa taca..stie k mi-e bine ,k sunt fericita cu iuby..nu stie k imi fac griji pt ea..dar nu pot sa plec si sa o las...sad

bai micule,mama ta a ales sa ramana langa el,nu e kestia k nu poti pleca.ba poti,nu te tine nik.dak ea nu mai tinea la el,pleca si ea de mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.