Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-201
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25
GreenBubbles a scris:secretia e ciudata,da. dar nu e ca la candida. la candida stiu ke e f abundenta si am trecut prin asta-schimbam 4 panty linere p zi. acum nu e abundenta deloc.dar e ff inchisa la culoare.e galben inchis de tot.nu alb galbui. nu are consistenta aia specifica d pasta sau d branza...e normala zic eu. miros-putin de tot,si nu prea dubios.
cam asa s-a "prezentat" si ultima mea gardnerella...
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
GreenBubbles a scris:nush ce sa zic...offf... tare as vrea sa NU fie candida,k aia e cea mai pacatoasa dintre toate...
sunt lucruri de n ori mai naspa decat o candida.
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
ET a scris:GreenBubbles a scris:a...fetele...o intrebare stupida maybe... in general,de la orice infectie te mananca acolo jos sau doar de la candida? pls help
Intreba cineva zilele trecute daca te poate manca...pe fond nervos.
nu p fond nervos,k nu-s nici nervoasa nici stresata...sunt ok. o sa fac analiza sapt viitoare sau chiar peste 2 sapt cand vin de la mare... faza e ca la ultimele 2 analize a ieshit totu in regula. eram perfect sanatoasa,asa zicea doctoritza mea si cu toate k ea a zis asta,eu din cand in cand simteam cva intepaturi p acolo jos...dar am zis k ea e doctoru,ea stie mai bine!k poate am cva sensibilitate. si uite k dupa 3 luni s-a agravat. voi ce ziceti?
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
Grenn, panty-urile alea erau parfumate?
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
luni ma duc la interviu la vodafone .....sigur o sa ma aleaga ca am trecut de primele 2.......sunt disteapta foc
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- evilpink
- Banat
GreenBubbles a scris:ET a scris:GreenBubbles a scris:a...fetele...o intrebare stupida maybe... in general,de la orice infectie te mananca acolo jos sau doar de la candida? pls help
Intreba cineva zilele trecute daca te poate manca...pe fond nervos.
nu p fond nervos,k nu-s nici nervoasa nici stresata...sunt ok. o sa fac analiza sapt viitoare sau chiar peste 2 sapt cand vin de la mare... faza e ca la ultimele 2 analize a ieshit totu in regula. eram perfect sanatoasa,asa zicea doctoritza mea si cu toate k ea a zis asta,eu din cand in cand simteam cva intepaturi p acolo jos...dar am zis k ea e doctoru,ea stie mai bine!k poate am cva sensibilitate. si uite k dupa 3 luni s-a agravat. voi ce ziceti?
intepaturi am si eu si asta la mine indica dereglare de flora care se rezolva cu iaurt sau bioclin
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
green la ce avatare avem eu, tu si ET zici ca suntem de la casa de nebuni
- GreenBubbles
- Insomniac member
evilpink a scris:hmmm mai patesc si eu asa Green acum sigur daca ai o infectie ceva nu pot sa iti zic eventual s aiti faci o analiza la secretie dupa ce te intorci d ela mare.usturimi la contact ai? sau doar secretia asta te deranjeaza
la ultimele contacte nu am avut usturimi,ma simteam super bine dar d cand a inceput sa ma manance mai tare nici nu am mai avut contact sexual. deci nush ce sa zic.. prefer sa am aproape orice dar nu candida...boala asta ma deprima si imi distruge tot cheful d viatza,d fiekre data. si nu,panty linerele alea nu erau parfumate,erau normale
- norishorulalb
- Banat
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
ralluka a scris:green la ce avatare avem eu, tu si ET zici ca suntem de la casa de nebuni
Acolo sunt toti fratii mei.
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
poop brasila...e si alta lady ragaiala?
6 ani de dragoste
- GreenBubbles
- Insomniac member
evilpink a scris:GreenBubbles a scris:ET a scris: Intreba cineva zilele trecute daca te poate manca...pe fond nervos.
intepaturi am si eu si asta la mine indica dereglare de flora care se rezolva cu iaurt sau bioclin
n-am stiut deci totusi eram sanatoasa. o sa vad cand vin de la mare... off,numa candida sa nu fie. k de gardnerella am auzit k t vindeci mult mai ushor.. bioclinu ala e f bun,mi-am mai luat si eu unu acum. rallu,asha e
- anytza
- Hero member
nu ca daca plec eu pleaca si ea si invers
- anytza
- Hero member
JanisJoplin a scris:poop brasila...e si alta lady ragaiala?
ce faci dragutza????
- evilpink
- Banat
GreenBubbles a scris:evilpink a scris:GreenBubbles a scris: nu p fond nervos,k nu-s nici nervoasa nici stresata...sunt ok. o sa fac analiza sapt viitoare sau chiar peste 2 sapt cand vin de la mare... faza e ca la ultimele 2 analize a ieshit totu in regula. eram perfect sanatoasa,asa zicea doctoritza mea si cu toate k ea a zis asta,eu din cand in cand simteam cva intepaturi p acolo jos...dar am zis k ea e doctoru,ea stie mai bine!k poate am cva sensibilitate. si uite k dupa 3 luni s-a agravat. voi ce ziceti?
n-am stiut deci totusi eram sanatoasa. o sa vad cand vin de la mare... off,numa candida sa nu fie. k de gardnerella am auzit k t vindeci mult mai ushor.. bioclinu ala e f bun,mi-am mai luat si eu unu acum. rallu,asha e
daca era ceva Green iti iesea la analizele de secretie.da ma scapat si pe mine de multe bioclinul
- GreenBubbles
- Insomniac member
avataru meu e din "cosmar inainte d craciun" aka "nightmare before x-mas" am observat k toti au innebunit cu moda asta cu NBC...toti isi cumpara chestii cu personajele din film,desi majoritatea nu au vazut filmu
- norishorulalb
- Banat
anytzooo ti-am scris pe pag ailalta
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
JanisJoplin a scris:poop brasila...e si alta lady ragaiala?
suntem 2 eu si green Et, ce are daca panty urile sunt parfumate ??? eunumai din alea folosesc
There ain't no sunshine now that he's gone
- norishorulalb
- Banat
GreenBubbles a scris:avataru meu e din "cosmar inainte d craciun" aka "nightmare before x-mas" am observat k toti au innebunit cu moda asta cu NBC...toti isi cumpara chestii cu personajele din film,desi majoritatea nu au vazut filmu
doar aia care isi iau tricou cu Bruce Lee au vazut filmele
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|