homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-49

#913 2008-08-20 11:02:05

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25

Chick a scris:

Ziceam ca nu am vb toata ziua cu toate ca a venit la mine cu niste prieteni,adica am fost bot in bot toata ziua.
  Ideea care e:eu l-am rugat sa-mi cumpere niste eclere si s-a exorcizat la telefon ca nu are cum si sa sun pe altcineva.Cand am spus ca bine,sun pe altcineva sa-mi ia mi-a trantit-o ca daca n-ar fii o idee buna sa-mi sun toti prietenii sa-mi ia eclere si sa le spun si cat de rau e el cu mine.Dupa,a venit la mine si n-am vb deloc toata ziua iar daca imi zicea macar un cuvintel serios ma purtam normal cu el,dar el a tinut-o pe a lui,ca e vina mea.N-am inteles de ce e vina mea,dar deh...
Si acum il sun si ii zic,uite,stiu ca ai facut criza ca ti-am cerut eclere....dar e o prostie si eu te iert????Problema e ca chiar nu realizeaza ca s-a purtat urat...

putea sa iti spuna si cu frumosul ca nu poate merge dupa eclere, nu trebuia sa urle, draga mea, nu pot acu ca sunt prins cu treburi.. da pai el ar trebui sa isi ceara scuze nu tu.... punish

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#914 2008-08-20 11:03:42

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Si i-am cerut o explicatie ptr care nu a vrut sa-mi ia si imi zice ca ii era peste mana.DAR!se ducea la carrefour,unde raionul de carne(lua ptr gratar,la mine) e la max 5 m de cel de prajituri.Din punctul meu de vedere pur si simplu nu a vrut,asa din rautate.Nu e vb de bani sau ceva de genul,nu a vrut.
Duminica dimineata,i-am luat oua de prepelita,cica sa-i fac o surpriza.Si ce-mi zice cand se trezeste,ca i-am luat special oua de prepelita ca sa nu manance si ca el se duce acasa.M-am imbracat,am coborat,i-am luat oua normale si i-am facut.Iar el nu poate sa faca un ocol de 5 m sa-mi ia si mie 2 eclere....grater(

#915 2008-08-20 11:06:52

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

merci mary_aleee  dar nu pot sa'i invatz buna ziua si la revedere..pt ca ei imi dau bani pt asta big_smile facem meditatii serioase
cine mai are idei de metode..astept

6 ani de dragoste  hjarta

#916 2008-08-20 11:08:42

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

hallo gagici puss
io ma irez din iasi big_smile imi fac bagajele spre bt .... ultima zi acilea la moldoveni a fost super, am vizitat manastiri, am mers din terasa in terasa big_smile a fost fain

#917 2008-08-20 11:10:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

capcaun a scris:

hallo gagici puss
io ma irez din iasi big_smile imi fac bagajele spre bt .... ultima zi acilea la moldoveni a fost super, am vizitat manastiri, am mers din terasa in terasa big_smile a fost fain

si ce te lauzi? rotfl rotfl rotfl rotfl te asteptam mai des p forum,fato

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#918 2008-08-20 11:11:06

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Bine,il sun mai intai:) sa vad ce are de spus:D

#919 2008-08-20 11:18:14

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

cezady a scris:

maaahh ,chick,ce aveti fratilor,chiar asa
lasa-le incolo de eclere,nu a vrut sa ia atunci si cu asta basta
ce naiba va d-ati in cap de la niste amarate de prajituri
tine-l minte si cand i-o pofta de ceva super tare fa-i la fel,si gata
dar nu va certati pt ca e stupid
asa o sa simta si el cum e si nu o sa mai faca pe comodu sau suparatu
acum hai gata calmeaza-te si fugi la plaja ,la strand sau la mare ,depinde de unde esti

bai dupa parerea mea nu e chiar asa.. adica nu cred ca tre sa iertam chiar tot doar de dragul de a fi bine impreuna... pai ce naiba ea a putut sa-i faca mofturile si el daca tot era la supermarket nu? mie chiar mi se pare o rautate din partea lui..
chick, dupa cum pov tu iubitul tau e cam mofturos.. incearca sa vezi daca asta nu e si vina ta ca i-ai facut toate poftele. vrea oua de prepelita si pe urma pune bot? atunci sa-si faca singur alea normale... sa vada daca se simte bine la cratita... nush, dar cred ca barbatilor nu trebuiesc facute chiar toate poftele..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#920 2008-08-20 11:23:57

alinuutza_81_23_11
Hero member

de acord cu mary_alle, fa-i si tu la fel chick, bueyy nu am chef sa iti iau acu ,ca am ceva treaba.. nu trebuie sa il tii in puf, lasa-l nu-l rasfata, ca de aia se poarta asa prosteste....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#921 2008-08-20 11:26:21

Myutza
Vizitator

neatza puss ...ce fericta sunt ...mi-o venit dupa o sapt de intarziere big_smile ...
capcaun....c faci in bt? tongue tongue

#922 2008-08-20 11:27:01

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

alinuutza_81_23_11 a scris:

de acord cu mary_alle, fa-i si tu la fel chick, bueyy nu am chef sa iti iau acu ,ca am ceva treaba.. nu trebuie sa il tii in puf, lasa-l nu-l rasfata, ca de aia se poarta asa prosteste....

good point!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#923 2008-08-20 11:29:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Ati vazut Sin City?

#924 2008-08-20 11:31:58

alinuutza_81_23_11
Hero member

cezady a scris:

pai eu ce ziceam,lasa-l acum cu dracii lui si mofturile lui,si ii vine lui randul cand o sa vrea nu stiu ce prepelite parjite
si atunci sa-l trimiti sa  isi faca,sau daca esti mai sadica  putin ,du-l cu zaharelu toata ziua ca-i faci,si pe la 12 noaptea o sate intrebe ca unde-i prepelita lui,si tu in pijamale ,stai asa ca acum ma duc sa fac ,si te bagi in pat si te uiti la tv
sa stea asa in cumpana "bah,isi bate joc de mine ,face misto?"
si tu pe ton serios_stai iubi ca sunt reclame si dupa aia
si daca co sa comenteze ii spui- mananci si prepeliuta asa cum am mancat eu eclere

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

cica stai iubi ca sunt reclame si dupa aia... tare applause

si daca co sa comenteze ii spui- mananci si prepeliuta asa cum am mancat eu eclere retas retas retas si te culci

#925 2008-08-20 11:32:42

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

am baut o cafea in ideea de a-mi creste tensiunea care la mine este mai tot timpul mica...si acum parca ma simt si mai rau sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#926 2008-08-20 11:32:44

persifona
Vizitator

JanisJoplin a scris:

merci mary_aleee  dar nu pot sa'i invatz buna ziua si la revedere..pt ca ei imi dau bani pt asta big_smile facem meditatii serioase
cine mai are idei de metode..astept

Janis, eu cand am meditat un pushti la spaniola, luasem niste carti de la Insititut de la Cervantes, in genul celor Metode L'orange sau pana mea, de la franceza. De-ala cu desene si chestii. Si pe langa asta, ii mai predam eu azi pronumele, maine numeralu, etc. Si 2-3 verbe la fiecare sedinta.

Din cate retin aveti Cervantes si la Ct, de ce nu dai o raita pe-acolo?

#927 2008-08-20 11:33:33

capcaun
Platinum member

rrammonna a scris:

capcaun a scris:

hallo gagici puss

si ce te lauzi? rotfl rotfl rotfl rotfl te asteptam mai des p forum,fato

big_smile pai intru si io cand pot...acu am avut net , da' cand m'oi duce la bt la curu vacii lol aia n'au wireless in sura lol poate la vatra dornei o sa am succes sa va mai citesc puss

#928 2008-08-20 11:34:08

persifona
Vizitator

cezady a scris:

pai eu ce ziceam,lasa-l acum cu dracii lui si mofturile lui,si ii vine lui randul cand o sa vrea nu stiu ce prepelite parjite
si atunci sa-l trimiti sa  isi faca,sau daca esti mai sadica  putin ,du-l cu zaharelu toata ziua ca-i faci,si pe la 12 noaptea o sate intrebe ca unde-i prepelita lui,si tu in pijamale ,stai asa ca acum ma duc sa fac ,si te bagi in pat si te uiti la tv
sa stea asa in cumpana "bah,isi bate joc de mine ,face misto?"
si tu pe ton serios_stai iubi ca sunt reclame si dupa aia
si daca co sa comenteze ii spui- mananci si prepeliuta asa cum am mancat eu eclere

Viata grea cu tine, cezady rotfl rotfl rotfl

#929 2008-08-20 11:34:37

capcaun
Platinum member

Myutza a scris:

neatza puss ...ce fericta sunt ...mi-o venit dupa o sapt de intarziere big_smile ...

la bunici, ma rog in com nicolae balcescu stau ei...dar unki'miu sta in oras si o sa trec si pe la el smile

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-08-20 11:34:56)

#930 2008-08-20 11:35:57

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

n'avem cervantes la constnta lol doamne apara
eu am batut drumu pana la buc sa iau niste carti
dar nu..mie'mi trebuie metodologie in romana
ca o limba straina la un roman shtiu eu cum s'o predau... lol
ei sunt portughezi..si vor sa'i invatz romana! tongue
incep eu..incet incet...saluturile...numeralele le shtiu cred...pronumele...a avea..a fi...dinastea...mancarea...indicatii..sa ajunga undeva....

6 ani de dragoste  hjarta

#931 2008-08-20 11:38:09

Myutza
Vizitator

capcaun a scris:

Myutza a scris:

la bunici, ma rog in com nicolae balcescu stau ei...dar unki'miu sta in oras si o sa trec si pe la el smile

aaa tongue ..nici nush unde-i com nicolae balcescu rotfl ...in fine....
e mai bine in oras decat acu un an..cand nu aveai p unde calca k au sapat astia tot orasul. rotfl...dar oricum...i-ati papuci buni...rezistenti.... rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.