|
Nu esti logat.
Omagii... :(-36#666 2010-07-15 23:16:33
Re: omagii... :(
daca iei ibuprofen siparacetamol mori ? pai eu de durere am luat de multe ori dar nu cred ca se refera la doze mici... Offline #667 2010-07-15 23:21:06
Re: omagii... :(A luat 40 de pastile de paracetamol. Offline #668 2010-07-15 23:21:32
Re: omagii... :(Nu, tocmai. Nu mori. Nu e tocmai ok si ai niste dureri de stomac ingrozitoare (ca eu am facut asta la un moment dat... uitasem ca la cabinet mi-au dat paracetamol si eu pe acasa m-am indopat cu Nurofen) si ficatul e putin dat peste cap. Da' inca traiesc si sunt bine. Nu stiu daca sotul, nu stiu daca soacra, nu stiu cine...dar stiu ca atunci cand un om de cel putin 45 de kile cade pe jos si se izbeste cu capul de ceva pana sa atinga podeaua, se aude. Mai ales la 2-3 metri... Offline #669 2010-07-15 23:25:56
Bine. Fie. Si sa fi luat atat...eu tot nu cred ca e destul ca sa mori. E mai mult decat destul la calmante, somnifere... lucruri gen Distonocalm, Calmogen, etc. Si acum o luam altfel... nu neaparat o tentativa de suicid e urmata de alta. Fiecare dintre noi are pase proaste...fiecare dintre noi s-a gandit sau se va gandi cel putin o data ca ar fi mai usor daca si-ar baga picioarele in tot. Unii sunt mai slabi de inger si chiar incearca. De multe ori, cand sunt salvati in ultimul moment, isi dau seama cat de gresit era ceea ce incercau. Si scuza-ma... daca stii ca nevasta-ta a mai incercat, de ce ii lasi solutii ca pesticide la indemana? De ce o abandonezi fix de ziua ei (in varianta completa a mesajului lasat, ea ii reprosa sotului ca a lasat-o singura exact de ziua ei)? Offline #670 2010-07-15 23:26:06
Re: omagii... :(Cine zici tu ca a omorat-o wild? sotul acela de care ai spus tu mai sus ca dadea sute de euro pe flori pentru ea? si acea fana care i-a facut ei rost de acel insecticid era in complicitat cu sotul ei sa inteleg nu? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#671 2010-07-15 23:26:37
Re: omagii... :(Si eu asta am zis la inceput - martori nu, sms care putea fi scris de oricine .. dar parca multe au sens cand vine vorba de sinucidere. Probabil a vrut sa traga un semnal de alarma, probabil pe 17 iunie a vrut sa atraga atentia cuiva, sa ceara ajutor, poate nu a vrut efectiv sa se sinucida atunci .. Si nu a ales intamplator acea data - cateva zile dupa ziua fiului ei - asa cum nu intamplator a ales sa faca asta de ziua ei. A vorbit foarte fain o tipa azi pe Realitatea .. Ea a vrut sa ne " traga o palma ", si-a amanat concertul de lansare a ultimului album, melodiile ei nu mai erau cerute de radiouri .. si ea voia sa ramana in constiinta publicului asa cum era PANA in momentul asta - frumoasa si reprezentand, totusi, ceva. I-a fost teama sa nu ramana o umbra din ceea ce a fost, avand in vedere faptul ca ea a crescut pe scena, a crescut cu muzica .. s-a spus ca a fost iesirea din scena a unui mare artist. Ca Marilyn Monroe. Maria Dragomiroiu - o prietena foarte buna - a declarat ca ziua ei e cu 2 zile inainte de ziua Madalinei si anul asta a fost prima data cand Madalina nu a sunat-o .. Ceva era cu ea, ceva o durea cumplit. Atat de cumplit, incat a clacat si n-a mai rationat. Si n-a mai contat nici copilul, nici sotul ... Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-07-15 23:28:27) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #672 2010-07-15 23:26:41
Re: omagii... :(si mie mi se pare putin aiurea ca s-a sinucis pt ca si-a lasat copilasul mic pe care si l-a dorit atat de mult,iar faza cu sms mi s-a parut iar ciudata,dar totusi e greu de crezut ca ar fi putut cineva sa ii dea sa bea cu forta pesticid(si sa nu uitam ca nu e o cantitate deloc mica) plus ca mesajul era dat pe la ora 2,iar ea a murit pe la 5 jumate 6...doar daca nu a fost sotul sau soacra ei,dar nu vad ce motive ar fi avut ei Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-07-15 23:28:18) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #673 2010-07-15 23:27:29
Offline #674 2010-07-15 23:29:58
Nu stiu, x_ynna, ca nu am fost acolo la 4 dimineata si nici nu-s criminalist inca. Ideea e ca la noi niciodata nu se fac investigatii in toate sensurile, ci doar cele menite sa confirme teoria mai plauzibila/usor de inteles. Daca s-a zis ca s-a sinucis, nu o sa incerce nimeni si alte piste, ci doar sa demonstreze ca s-a sinucis. Si asta nu se numeste munca facuta temeinic, zic eu. Offline #675 2010-07-15 23:31:49
Re: omagii... :(nu se stie wild..asa cum cu elodia au fost sute de presupuneri,unele chiar absurde,asa pot fi facute si pt cazul madalinei.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #676 2010-07-15 23:33:35
Re: omagii... :(Si eu cred ca s-a sinucis, din pacate. In primul rand ca mai avea o tentativa - tentativa fiind cel mai important predictor al sinuciderii. Apoi sa nu uitam ca ea a suferit enorm si cat a fost cu S. Georgescu si dupa moartea lui, si-a amanat parca nunta din cauza mortii. Mie mi-e clar ca el a fost si va ramane iubirea vietii ei. Cu siguranta isi iubea si sotul dar...nu ca pe el. A facut un copil, da, dar nu cu el...Sa nu uitam cat de mult iubea muzica, in momentul in care a fost respinsa de casa de discuri e clar ca ceva s-a rupt in ea. Zicea si Silivia Dumitrescu ca era ff dezamagita si suparata de ce se intampla in muzica acum...Evident cand ceva nu merge bine in cariera, irational, dai vina pe cine ?!...pe tine. De aici si faptul ca nu se mai simtea frumoasa. Si Gheorghe Ghiorghiu a spus ca i-a spus nush cand asta...Slabise foarte mult, era suparata, oamenii spun ca parca nu mai era ea...faptul ca a facut-o de ziua ei plus multe altele pe care noi nu le stim. Au difuzat astazi la tv, o melodie de-a ei noua, de pe albumul asta care urma s afie promovat. Descria clar ce simte Toate astea sunt semnele depresiei. Toate astea adunate au facut-o sa clacheze, e greu de inteles din afara dar cu siguranta suferea ENORM, era terminata pe dinauntru, desi nu a aratat, pentru ca asa cum au zis si apropiatii, era o tipa orgolioasa pentru care conta imaginea. E clar ca sinuciderea a fost premeditata... Da, probabil am accepta cu toti mai usor moartea ei daca ar fi fost omorata sau stiu eu...dar asa... e greu de inteles si acceptat...dar se intampla. Nu e nici prima nici ultima... Pacat ! Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-07-15 23:35:06) Offline #677 2010-07-15 23:34:31
Re: omagii... :(Dar ce ar mai fi putut sa faca? au investigat familia: sot, soacra, parinti...au aflat ca acea substanta toxica era de la o fana, si asta intr-un timp destul de scurt... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #678 2010-07-15 23:35:41
Re: omagii... :(Da, pe la toate interviurile zicea de casele de discuri ... O macina foarte mult asta. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #679 2010-07-15 23:36:14
Re: omagii... :( Offline #680 2010-07-15 23:36:15
Re: omagii... :(daca era sa fi fost omorata,cred ca s-ar fi gasit ceva urme de violenta sau orice altceva,dar politistii nu au gasit nimic. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #681 2010-07-15 23:37:06
pai din cate am inteles,a crezut ca are nevoie pentru gradina,iar acest pesticid nu se vinde pe toate drumurile.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #682 2010-07-15 23:38:50
Re: omagii... :(Da eu nu am auzit varianta cu fana. Am inteles ca de la o prietena. O fi crezut tipa ca ii trebuie pentru casa, cine stie...Eh asta e mai putin important. Offline #683 2010-07-15 23:44:26
Nu Madalina a fost prima sotie a lui? Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-07-15 23:45:58) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #684 2010-07-15 23:47:27
si eu stiam ca e de la o prietena Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|