homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Omagii... :(-41

#761 2010-07-16 13:48:54

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

#762 2010-07-16 13:51:23

Madalina85
Addicted member

Re: omagii... :(

doamne iarta-ma ce e acolo...parca ar fi o piata...nimanui nu ii pasa de durere familiei .to ti au venit doar sa vada parca un show

#763 2010-07-16 13:57:14

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

april sunset a scris:

vad ca s-a spus pe aici ca avea probleme psihice (ceea ce este mai mult decat evident, un om sanatos nu se omoara). atunci, de ce va mai intrebati de ce a facut asta? voi singure ati dat raspunsul.

din ce am inteles eu: i-a spus unei prietene sa-i procure acea substanta (comercializarea ei fiind interzisa. taica-miu s-a chinuit luni bune sa faca rost de ea cu relatii si pile si de toate si nu a reusit). totul a fost premeditat. incerc sa nu fiu "sadica si cu sange rece", dar mi se pare un gest copilaresc sa nu accepti adevarul pt ca este mai "deosebit". acel copil atat de dorit n-are nicio treaba cu gestul ei. nici iubirea incomensurabila a sotului. pe de alta parte, e dovedit ca oamenii si din "prea mult bine si fericire" se omoara (nu cred insa ca asa a fost si-n cazul ei).  nu s-a putut demonstra de ce, face parte din misterele legate de creierul omenesc.

asta cu "niciun post de radio nu era interesat sa-i difuzeze piesele" e o prostie, ceva pt a-i gasi scuze. nu te omori din atat! era clar ca avea probleme. legat de prima "tentativa" nu ma pronunt pt ca am auzit prea putin. dar daca e adevarat, daca intr-adevar a mai incercat sa-si ia viata, inseamna ca avea nevoie de ajutor, inseamna ca nu voia sa moara. ce mi s-ar parea mie plauzibil in situatia asta: a vazut ca a fost internata, dar apoi nimeni n-a intrebat-o de nimic, nu s-a dus la un psiholog/psihiatru, nu a fost supravegheata. concluzia la care a ajuns: nu-i pasa nimanui de mine. si asta a fost...

Mi se pare mult sa spunem ca nu a intrebat-o nimeni nimic. Pai numai ei in familie stiu daca s-au preocupat sau nu de starea ei...La fel cum nu ai de unde sa stii daca a vazut-o sau nu un psiholog...
Oricum, dupa parerea mea, astea sunt chestiuni care nu ar trebui atat dezbatute.

#764 2010-07-16 13:58:50

daenarys
Vizitator

be_happy a scris:

april sunset a scris:

vad ca s-a spus pe aici ca avea probleme psihice (ceea ce este mai mult decat evident, un om sanatos nu se omoara). atunci, de ce va mai intrebati de ce a facut asta? voi singure ati dat raspunsul.

din ce am inteles eu: i-a spus unei prietene sa-i procure acea substanta (comercializarea ei fiind interzisa. taica-miu s-a chinuit luni bune sa faca rost de ea cu relatii si pile si de toate si nu a reusit). totul a fost premeditat. incerc sa nu fiu "sadica si cu sange rece", dar mi se pare un gest copilaresc sa nu accepti adevarul pt ca este mai "deosebit". acel copil atat de dorit n-are nicio treaba cu gestul ei. nici iubirea incomensurabila a sotului. pe de alta parte, e dovedit ca oamenii si din "prea mult bine si fericire" se omoara (nu cred insa ca asa a fost si-n cazul ei).  nu s-a putut demonstra de ce, face parte din misterele legate de creierul omenesc.

asta cu "niciun post de radio nu era interesat sa-i difuzeze piesele" e o prostie, ceva pt a-i gasi scuze. nu te omori din atat! era clar ca avea probleme. legat de prima "tentativa" nu ma pronunt pt ca am auzit prea putin. dar daca e adevarat, daca intr-adevar a mai incercat sa-si ia viata, inseamna ca avea nevoie de ajutor, inseamna ca nu voia sa moara. ce mi s-ar parea mie plauzibil in situatia asta: a vazut ca a fost internata, dar apoi nimeni n-a intrebat-o de nimic, nu s-a dus la un psiholog/psihiatru, nu a fost supravegheata. concluzia la care a ajuns: nu-i pasa nimanui de mine. si asta a fost...

Mi se pare mult sa spunem ca nu a intrebat-o nimeni nimic. Pai numai ei in familie stiu daca s-au preocupat sau nu de starea ei...La fel cum nu ai de unde sa stii daca a vazut-o sau nu un psiholog...
Oricum, dupa parerea mea, astea sunt chestiuni care nu ar trebui atat dezbatute.

deacord

#765 2010-07-16 14:01:18

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

normal ca nimanui nu-i pasa, au venit din curiozitate. daca din toti aia, 10% sunt tristi cu adevarat, e mare lucru. pe de alta parte (pot sa-mi iau sute de pietre-n cap de la voi pt ca spun asta), mie circul asta cu sicriul pus intr-un loc public mi se pare nepotrivit. cum poti sa stai acolo langa fiica/sotie cand sute de oameni dau buluc si se holbeaza ca la spectacol? asa au facut circul ala si cu sicriul lui m.j. toata lumea stia ca el e la spital. ce rost a avut aducerea cosciugului gol in fata oamenilor? mi se par asa niste chestii nepotrivite si de prost-gust pana la urma.

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#766 2010-07-16 14:01:28

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si eu cred ca s-a sinucis, avand in vedere faptul ca le-a spus colegilor de trupa ca le va face o "surpriza" de ziua ei. suna sadic si sinucigas. stiu ca pare dur, dar adevarul nu e frumos nici in cazul unei artiste. no, stim cu totii ce poate face o depresie severa sau boala psihica din om. are cineva persupusul mesaj pe care l-a lasat in forma sa completa?

#767 2010-07-16 14:04:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nicio publicatie nu-l are. Ceea ce au eliberat presei era, in esenta, cam asta: ca ii pare rau, ca-si cere scuze de la sotul si de la copilul ei, ca se simte un rebut, ca nu mai suporta fizic, ca stie ca a fost iubita si ca nu a fost vina nimanui pentru gestul ei dar ca nu se mai simte in regula dpdv fizic vorbind. Restul au spus ca e mult prea personal...

#768 2010-07-16 14:06:00

april sunset
Insomniac member

be_happy, am spus "ce mi s-ar parea mie plauzibil". de unde si pana unde inseamna ca ce am spus s-a si intamplat? mi-am dat cu parerea cum ati facut si voi pe vreo 5 pagini.

bebe V., soarele si luna

#769 2010-07-16 14:07:44

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu sunt curioasa ce speculatii o sa se mai faca pt ca dupa cum ati vazut deja incep controversele..
in mare parte sunt si eu deacord cu april,e cam aiurea cum sta familia cu tot publicul ala,ar fi trebui cumva sa fi avut si familia macar o zi de stat cu ea fara presa,fara public.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#770 2010-07-16 14:10:34

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

april sunset a scris:

normal ca nimanui nu-i pasa, au venit din curiozitate. daca din toti aia, 10% sunt tristi cu adevarat, e mare lucru. pe de alta parte (pot sa-mi iau sute de pietre-n cap de la voi pt ca spun asta), mie circul asta cu sicriul pus intr-un loc public mi se pare nepotrivit. cum poti sa stai acolo langa fiica/sotie cand sute de oameni dau buluc si se holbeaza ca la spectacol? mi se par asa niste chestii nepotrivite si de prost-gust pana la urma.

In cazul persoanelor cunoscute este o modalitate prin care toti fanii sau persoanele care au admirat persoana respectiva sa-si ia la revedere. Din pacate insa nu toti cei care vin, vin cu aceleasi ganduri, de a depune o floare, o lumanare si de a-si la ramas bun, sunt si cei care se strang la gramada pe motiv ca, nu stiu, o fi cool sa mergem la inmormantarea lui X, poate ne vedem si noi la OTV sau la ProTv sau ce televiziune mai filmeaza  nustiu

Eu spre exemplu am fost sa depun o floare atunci cand sicriul cu Gheorghe Dinica a fost depus in foaierul de la TNB si n-am stiut cum sa ies mai repede de acolo cand n-am mai vazut nimic de la blitzuri in ochi si cand am vazut oameni care venisera ca la spectacol: sa stea in fata si sa se uite la el. Nu stiu, unii chiar cred ca n-au pic de respect... daca ti se da o astfel de ocazie, de a-ti lua ramas bun de la cineva pe care l-ai iubit de la tv, de pe scena etc., pe care l-ai admirat samd, macar fa-o cu decenta, ca doar d-aia vii acolo, nu? Nu sa te zgaiesti si sa stai la poze langa sicriu ...  supa EU stiu de ce am fost acolo, de ce au facut-o altii n-am inteles si nici n-o sa inteleg vreodata! Ca sa nu mai spun de ce am vazut mai apoi ca a fost la cimitir, calcare in picioare, urcat pe morminte si cruci  signof10 si intre toate animalele astea, ca altfel nu pot sa le spun, erau si apropiatii lui, familia si cei care intr-adevar sufereau ...

#771 2010-07-16 14:12:09

be_happy
Platinum member

Nu, eu nu mi-am dat cu parerea deloc cu privire la subiectul asta si nici nu intentionez sa o fac ptr ca eu cred ca, oricat de persoana publica ar fi fost, sunt chestiuni mult prea personale ca sa imi dau eu cu parerea...Eu pot doar sa regret ca a plecat dintre noi artista Madalina Manole.
La fel, cred ca familia e mult prea indurerata ca sa isi dea seama ca se creeaza sau nu circ. Nu as vrea sa fiu in pielea unui membru al familiei dar imi pot imagina ca ultimul lucru la care se gandesc e ca se holbeaza sau nu oamneii.

Si te rog sa nu iei comentariul meu ca pe ceva personal, nu am absolut nimic impotriva a ceea ce zici, fiecare gandeste si scrie ce vrea...

#772 2010-07-16 15:11:34

Banana Split
Sr. member

ce aiurea, ma enerveaza lucrurile astea de genul jumatati de masura. trebuiau sa nu ne dea nicio parte din presupusul mesaj. si nu trebuia sa se mediatizeze atat daca familia chiar dorea confidentialitate. puteau spune ca Madalina a decedat, nu se stie inca cauza decesului si gata.

#773 2010-07-16 15:17:31

april sunset
Insomniac member

familia isi poate dori multe forgetit e nevoie de un singur apropiat, de o simpla cunostinta care sa afle cate ceva pt ca mai apoi sa stie toata tara. nu ai cum sa ascunzi lucrurile. sau politistii care se ocupa de caz au si ei familii, prieteni, va dati seama ca povestesc tot, chiar daca nu ar trebui. asta este riscul celebritatii...pacat ca platesc si cei care incearca sa se tina la distanta

bebe V., soarele si luna

#774 2010-07-16 15:26:44

Banana Split
Sr. member

da... e destul de delicat. daca lumea nu s-ar tigani atata probabil s-ar afla mult mai repede ce s-a intamplat cu adevarat

#775 2010-07-16 16:02:07

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

http://www.formula-as.ro/2010/906/asul- … brul-12135
acum n-o sa-si mai auda niciodata copilul spunandu-i : "Mama, te iubesc!" ...si mai mult ca sigur acest copil va suferi enorm cand va afla ce s-a intamplat de fapt...probabil o va uri si poate ca va fi indreptatit sa o faca...fie doar si pentru simplul fapt ca nu i-a acordat timp propriului copil sa creasca suficient incat sa aiba macar o amintire frumoasa cu si despre ea! mai mult ca sigur familia va incerca sa ii explice cat de mult l-a iubit, dar cand el va descoperi toate mizeriile care apar acum despre ea, nu cred ca va mai conta nimic altceva, asta va fi trista amintire pe care o va avea despre mama lui! neutral mare pacat! sunt extrem de dezamagita...in prima zi n-as fi crezut-o nicio clipa capabila sa faca asta, dar acum cand imi dau seama ca ea a ales aceasta cale, mi se pare zdruncinat tot sistemul meu de valori neutral

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#776 2010-07-16 16:09:17

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Pe mine ma enerveaza la culme publicatiile astea de 2 lei precum cancan care speculeaza fiecare cuvant si scot numai tampenii de articole...pun niste poze dureroase doar ca sa vanda...ce drept au sa faca asta mai ales in astfel de momente eu nu stiu...foarte trist...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#777 2010-07-16 16:21:26

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

groaznica treaba asta cu perindatul tuturor cetatenilor pe-acolo...ma intreb cine o fi luat decizia asta "nemaipomenita"?! penibil de-a dreptul ...si cred ca se si repeta imaginile...sau unii trec de mai multe ori pe-acolo...ca am observat fara sa vreau aceleasi fete neutral nu am cuvinte pentru cat de penibila este situatia asta, n-am mai vazut asa ceva si sper sa nici nu mai vad! pacat ca familia accepta asa ceva! neutral

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#778 2010-07-16 16:24:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Doamne, e superba. Si nici macar n-am perceput asta efectiv pana acum. Acum ca ma tot uit la poze .. Doamne, deci avea un corp perfect, o fatza absolut perfecta ... Ma rog, probabil ca era si machiajul, dar tot superba e.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-07-16 16:25:12)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#779 2010-07-16 16:24:59

Madalina85
Addicted member

dar eu sincer nu inteleg ce naiba e de vazut...ce tre sa vezi ? un om mort sa iti iei ramas bun de la el? ai poze pe net. la tv ...lasa frate familia sa isi ia ramas bun de la persoana pe care au avut-o printre ei ca tu oricum nu ai vazut-o decat tot asa...la tv , ziare, reviste...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.