homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Omagii... :(-44

#818 2010-07-17 01:32:46

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: omagii... :(

parca a murit o papusica...idolul dupa care mami a vrut sa imi puna numele de madalina...pe melodiile ei dansam singura prin casa cand eram mica supa...aveam o fustita pt dansurile ei ...si pantofiori sad...nu pot sa cred ca nu mai e grater

#819 2010-07-17 01:42:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Da, Sum, stiu ca tu doar ai reprodus... dar ei spun singuri niste tampenii. Existau lucruri pe care le puteau face... daca chiar s-a intamplat asa, inseamna ca ei au stat acolo sa se uite cum moare, in loc sa o ajute, pe principiul "sunt putine sanse sa reusim"... cand cineva moare prin otravire, tot ce poti sa-i faci e sa incerci sa scoti otrava. Ea o avea pe toata inauntru. Daca era inca vie cand au ajuns, inseamna ca n-au facut nimic.

#820 2010-07-17 02:38:25

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Uhm, ok, inteleg ca nu stii cauza decesului si trebuie sa faci investigatii ca sa dai verdictul final, dar cum poti sa zici intai ca ea era deja moarta cand a ajuns salvarea si apoi sa vii sa spui ca de fapt era vie?? WTF?!?

#821 2010-07-17 02:47:10

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Presupun ca te referi la medicii de la fata locului... exista o explicatie: suntem in Romania. Au zis la stiri ca "medicii au incercat mai multe manevre"... ce manevre poti sa incerci in cazul unei otraviri in afara de spalatura stomacala?! Pe femeia aia n-o ajuta nimic altceva! Cum spuneam, daca e adevarat ca era vie, ei au lasat-o cu otrava in ea asteptand pur si simplu sa moara...

#822 2010-07-17 08:49:50

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

wild, totusi......
de unde pana unde un om aflat in stop cardio-respirator are nevoie numai de spalatura stomacala sa elimine otrava ingerata ca sa-si revina bine-mersi?  neutral
n-a lasat nimeni pe nimeni sa moara cu otrava in el, fii serioasa.  smile  inteleg ca sunteti revoltate ca s-a dus asa subit,  insa nu e primul si nici ultimul caz de suicid printre persoane publice.  dar ca de obicei, urmeaza sa se arunce cu noroci in medicii care au incercat sa resusciteze; ca n-au venit mai repede, ca n-au facut imposibilu', ca mint cu privire la ora decesului etc.

lady, chiar tu spuneai intr-un post anterior: e presa de scandal la mijloc. medicul ala nu ti-a spus tie direct ca initial era moarta, ca apoi sa afirme cu totul altceva.

s-a sinucis, nu e nimeni vinovat.
nici macar familia, care dupa prima tentativa ar fi trebuit sa ia masuri serioase si sa vada realitatea.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-17 08:50:16)

Publicitate

loading...

#823 2010-07-17 09:02:18

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

_Summer_ a scris:

Nu stiu cine a spus asa ceva. De unde sa stie ei ca a murit in 3 min ? El a gasit-o la 5 jumate...cine stie la ce ora iesise ea din dormitor...
Asta au zis, ca atunci cand au ajuns, mai era in viata dar nu au mai putut face nimic pentru ca era prea tarziu.

medicul ala care i-a facut necropsia, a spus ca 1 singur ml de furadan poate fi fatal, si ca la cantitatea pe care a luat-o ea, moartea survine in 2-3 minute. Din cate am auzit, ambulanta chemata de sotul ei nu a facut decat sa constate decesul
tot medicul ala zicea, ca la 350-400 de ml din pesticidul ala, nici daca il lua in spital, nu aveau cand si cum sa mai intervina

Ultima oara a fost editat de taisha (2010-07-17 09:04:09)

#824 2010-07-17 09:15:25

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

Jeniffer a scris:

parca a murit o papusica...idolul dupa care mami a vrut sa imi puna numele de madalina...pe melodiile ei dansam singura prin casa cand eram mica supa...aveam o fustita pt dansurile ei ...si pantofiori sad...nu pot sa cred ca nu mai e grater

pe mine ma cheama madalina...si mi-a zis mama ca de la ea s-a luat smile

Dumnezeu s-o ierte!! Condoleante familiei!  neutral

#825 2010-07-17 11:50:14

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

taisha a scris:

_Summer_ a scris:

Nu stiu cine a spus asa ceva. De unde sa stie ei ca a murit in 3 min ? El a gasit-o la 5 jumate...cine stie la ce ora iesise ea din dormitor...
Asta au zis, ca atunci cand au ajuns, mai era in viata dar nu au mai putut face nimic pentru ca era prea tarziu.

medicul ala care i-a facut necropsia, a spus ca 1 singur ml de furadan poate fi fatal, si ca la cantitatea pe care a luat-o ea, moartea survine in 2-3 minute. Din cate am auzit, ambulanta chemata de sotul ei nu a facut decat sa constate decesul
tot medicul ala zicea, ca la 350-400 de ml din pesticidul ala, nici daca il lua in spital, nu aveau cand si cum sa mai intervina

EXACT asta am auzit si eu, taisha. N-am auzit pe niciun post povestea cum ca ar mai fi fost inca vine cand a ajuns ambulanta. Oricum, vedeti, asta e prostia, se spun 100 de mii de variante, care o fi cea reala cu privire la chestia asta, doar ei stiu. Degeaba tot .. scormonim noi. Oricum, eu tind sa cred varianta cum ca a murit ( aproape ) imediat dupa ingerarea otravii, avand in vedere faptul ca numai 1 ml de Furadan poate fi aproape letal. Sau cel putin asa au spus la tv.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#826 2010-07-17 11:58:55

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

La o emisiune a explicat un medic cum te omoara Furadanul. Moartea survine dupa cateva minute 5-6 minute si se produce prin blocarea unei enzime importante in corp..plus ca provoaca multa durere

#827 2010-07-17 12:05:10

kdeea
Platinum member

Ma uitam pe la 5 azi-dimineata ( nu, nu aveam somn ) in reluare la inmormantarea ei si se purtau niste discutii in studio .. si apropiatii ei spuneau ca dupa nasterea fiului ei a spus ca toata viata, pana la ADANCI BATRANETI ii va multumi lui Dumnezeu pentru darul primit. Si ca abia asteapta ca spuna ca are un baiat de 20 de ani .. Femeia asta nu era doar multumita, era FERICITA, trebuie sa fie mai mult decat doar cuvinte spuse mass-mediei si mult mai mult decat doar o ipostaza afisata la televizor, femeia asta era IMPLINITA ..

#828 2010-07-17 12:42:48

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pai da, mai, presa de scandal ca presa de scandal, dar si o informatie atat de simpla sa fie data peste cap? Maine, poimaine cine stie ce revelatie or sa mai aiba... ma astept la orice, chiar si sa spuna ca ea de fapt nu era acasa, in hol sau in baie unde ai gasit-o, ci de fapt in curte sau mai stiu eu unde roll

Deea, e totusi posibil ca in decurs de un an sentimentele unei persoane sa se schimbe. Cu siguranta a fost extrem de fericita cand s-a nascut Petru. Cine n-ar fi fost in locul ei, dupa 15 ani de incercari??

#829 2010-07-17 14:31:58

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Fetelor, eu nu stiu, nu sunt doctor, nu am fost acolo, eu am spus doar ce s-a auzit la inceput. Acuma nu-mi imaginez ca o fi fost vie si vorbea ci probabil mai existau niste semne vitale nustiu I don`t know...

#830 2010-07-17 14:44:20

kdeea
Platinum member

.. Cum au facut cu Michael Jackson, ca au zis ca de fapt traieste nu stiu pe unde.

Da, Sum, stiu ca nu tu ai spus asta, dar ineptii se zic cu carul la tv, din pacate ...

#831 2010-07-17 22:21:12

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

WildChild11009 a scris:

Presupun ca te referi la medicii de la fata locului... exista o explicatie: suntem in Romania. Au zis la stiri ca "medicii au incercat mai multe manevre"... ce manevre poti sa incerci in cazul unei otraviri in afara de spalatura stomacala?! Pe femeia aia n-o ajuta nimic altceva! Cum spuneam, daca e adevarat ca era vie, ei au lasat-o cu otrava in ea asteptand pur si simplu sa moara...

wild vezi ca vorbesti aiurea daca nu stii? ...spalaturile stomacale nu reprezinta o solutie unica...e intr-adevar poate cea mai importanta...dar nu e singura...se fac niste medicamente pe vena,se pune pe respiratie artficiala in caz ca e nevoie, socuri electrice ca sa isi revina etc...

daca spuneai ca nimic din ce au facut acei medici nu a ajutat-o intelegeam...dar asa?! nu cred eu ca cei de pe salvare,impreuna cu sotul ei,au stat acolo si au privit-o cum moare...hai sa fim seriosi wink

uitati grater(

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#832 2010-07-17 22:42:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

In momentul in care un om are 400 ml de pesticid in el, incerci prima oara sa-i scoti, ca degeaba ii faci altceva daca otrava e in continuare acolo si-si face treaba. E ca si cum ai bandaja un om strivit sub rotile unui tren, fara sa-l scoti insa de sub trenul propriu-zis.

#833 2010-07-17 23:17:14

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

acum cateva zile am scris un mesaj.... imi pare extrem de rau ca m-a impins pacatul sa incep sa judec... aseara am inceput sa scriu un mesaj pe care sa il postez aici... ar fi atatea lucruri de spus si atatea intrebari fara nici macar un raspuns inchipuit...

de cand am auzit de aceasta tragedie incerc sa caut o explicatie... si sa-mi pun intrebari si sa incerc sa ma pun intr-o asemenea situatie (am ajuns sa ma gandesc kiar pana la somnambulism... )... si mintea mea nu reuseste sa atinga acel moment critic imaginat... eu ma regasesc in caracterul Madalinei, dar NICIODATA nu am avut curajul sa recunosc ca: sunt o perfectionista, sunt o SUPER-SENSIBILA, ma doare (in anumite momente) ca spun o kestie si apoi o regret si ma retrag singura si incep sa plang... cred de fapt k oricarei persoane i se poate intampla sa aiba astfel de momente... si da, am avut momente de-a lungul a 4-5 ani in care simteam k in secunda 2 clachez... ma simteam prizoniera intr-o cusca plina cu sentimente pentru o persoana care mi-era interzisa efectiv... si incercam sa ma gandesc, sa reusesc sa inteleg DE CE EU sunt cea care trebuie sa treaca prin asa ceva (sentimente puternice de altfel) pe de o parte, iar pe de alta parte imi placea sa simt asa ceva pentru ca erau niste sentimente inaltatoare... si am inceput sa ma refugiez intr-un jurnal... in care imi asterneam tot ce era in suflet... (poate sunt putin mai mult poetica dar am starea de asa natura, incat kiar simt sa ma exprim asa)

acel jurnal mi-a fost invadat... citit... era secretul meu asternut acolo pe care il tineam in mine de ceva ani....  si mama mi l-a citit... in ziua cand l-a citit a plans si doar atat m-a intrebat "de ce nu mi-ai zis?" credeam ca se refera la altceva, la alte chestii pe care le scrisesem acolo... am aflat acum ceva vreme k stia ce scrisesem in jurnal referitor la sentimentele mele fata de persoana respectiva.. kiar daca in momentul in care mi-a marturisit ca stie despre acele sentimente pentru "persoana interzisa" eram cu actualul meu sotz, am simtit k pica cerul pe mine, m-am simtit tradata si am simtit efectiv ca cineva a intrat si mi-a calcat sufletul in picioare ... da, au fost niste sentimente care au disparut in timp DAR nu am poctit din degete si mai ales nu s-a sters TOT... au fost niste trairi launtrice frumoase care in acel loc au lasat niste "urme" placute... pentru ca persoana respectiva nu mi-a gresit niciodata cu nimic si mai ales pentru ca erau atat de puternice incat am simtit k ma motiveaza in tot ceea ce faceam la acea vreme (in sensul: "daca fac asta, va afla si va crede ca sunt nu stiu cum" )...

de ce am povestit asta... poate pentru ca intr-un fel CRED ca am trecut printr-o experienta sentimentala asemanatoare cu cea a Madalinei... dar experientele seamana intr-un punct: SENTIMENTELE... eu poate ca am fost putin mai norocoasa decat ea si mi-am gasit un baiat/barbat/iubit/sotz care a avut rabdare si care zi de zi de cand ne-am "cuplat" a incercat sa ma faca sa ma indragostesc de el... si a reusit intr-un final...

mi-a facut bine sa-mi aduc aminte de acea perioada... mi-e dor de ea dar nu mai vreau sa o traiesc si sunt sigura ca nu o voi mai trai pentru ca totul s-a schimbat...

sper ca am fost coerenta si m-am facut inteleasa...

Dumnezeu sa o ierte!.........

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-07-17 23:18:21)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#834 2010-07-17 23:33:45

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

almi ai scris foarte frumos...si eu sunt f sensibila si ma tem sa nu clachez la un moment dat...imi dau seama pe zi ce trece ca luma in care trebuie sa supravetuiesc e extrem de rea si de insensibila...insa eu cred ca, asemeni tie, si Madalina avea un sot care o adora...doar ca nu a fost destul de puternica sau  poate ca a fost destul de puternica incat sa isi puna capat zilelor...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#835 2010-07-17 23:49:06

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

x_ynna a scris:

almi ai scris foarte frumos...si eu sunt f sensibila si ma tem sa nu clachez la un moment dat...imi dau seama pe zi ce trece ca luma in care trebuie sa supravetuiesc e extrem de rea si de insensibila...insa eu cred ca, asemeni tie, si Madalina avea un sot care o adora...doar ca nu a fost destul de puternica sau  poate ca a fost destul de puternica incat sa isi puna capat zilelor...

sunt sigura ca sotul ei o adora... nu cred ca Petru este un om rau... refuz sa cred asta... se spunea (nu mai stiu exact unde) k nu i-au curs lacrimi... BA DA, i-au curs... am vazut clar... omul asta a fost calmat cu pastile de la medici... asa cum a fost si tatal ei, si mama ei care saraca nu s-a putut calma nici cu toate calmantele intravenoase facute de echipa de medici...
Madalina a cazut se pare in depresie... o banala depresie in care cadem poate toti mai devreme sau mai tarziu, pe care a incercat sa o mascheze dar care s-a adancit si a dus-o intr-o alt fel de depesie ... una bolnava.. un om care cade in depresie se manifesta in diverse feluri... poate chiar sa mascheze perfect ceea ce il/o macina... de unde stim noi k el nu a vazut-o trista sau uitandu-se in gol sau cazuta pe ganduri? si ca nu a intrebat-o ce are iar ea a motivat ca o doare capul sau mai stiu eu ce...? sunt pure speculatii... si scenarii tampite facute de oameni care altceva nu au de facut decat sa scrie tampenii ca sa scoata bani de paine... atat... si dezbateri peste dezbateri ale unor moderatori de talk-show-ri care la fel, dau cu presupusul... "de ce asa si nu invers?" "daca a fost asa si nu asa?" la ce bun acum? ea a murit si nimic nu o mai aduce inapoi... si  a lasat multa durere in urma... pacat... kiar o admiram si incepusem sa ma intreb cum de pe zi ce trece e tot mai frumoasa,...? era mai frumoasa decat acum 20 de ani... am plans ieri... i-am plans de mila mamei indurerate, sotului pe care l-a iubit... asa cum l-a iubit... si ma gandeam la bebelus... si iar spun : PACAT... sad

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-07-17 23:51:06)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#836 2010-07-18 11:23:39

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

mi-a zis maica-mea ca a vazut pe nu stiu ce post pe unii care condamnau presa pt felul in care au dezbatut subiectul. peste ceva timp a intrat o idioata care lucra la nu stiu ce ziar si a inceput sa se certe cu aia care faceau emisiunea. a fost intrebata cu ce drept rascoleste presa totul si ea "este dreptul meu ca ziarista sa ma preocupe ce s-a intamplat. cum se poate ca sotia sa plece din pat de langa tine si tu sa nu-ti dai seama? si nu a lipsit 2 minute, ci cateva ore. cum sa nu realizezi, sa nu simti?". cum sa intrebi asa ceva? ar merita batuta creatura asta bang cu astfel de tampiti e normal sa circule stirile pe care le-am vazut pana acum.

si acum, fara suparare, mie nu imi este mila de madalina, ci de cei care o condamna. cum sa condamni un om bolnav psihic? e ca si cum i-as condamna pe cei care au cancer...

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.