|
Nu esti logat.
Omagii... :(-44#818 2010-07-17 01:32:46
Re: omagii... :(parca a murit o papusica...idolul dupa care mami a vrut sa imi puna numele de madalina...pe melodiile ei dansam singura prin casa cand eram mica ...aveam o fustita pt dansurile ei ...si pantofiori ...nu pot sa cred ca nu mai e Offline #819 2010-07-17 01:42:41
Re: omagii... :(Da, Sum, stiu ca tu doar ai reprodus... dar ei spun singuri niste tampenii. Existau lucruri pe care le puteau face... daca chiar s-a intamplat asa, inseamna ca ei au stat acolo sa se uite cum moare, in loc sa o ajute, pe principiul "sunt putine sanse sa reusim"... cand cineva moare prin otravire, tot ce poti sa-i faci e sa incerci sa scoti otrava. Ea o avea pe toata inauntru. Daca era inca vie cand au ajuns, inseamna ca n-au facut nimic. Offline #820 2010-07-17 02:38:25Re: omagii... :(Uhm, ok, inteleg ca nu stii cauza decesului si trebuie sa faci investigatii ca sa dai verdictul final, dar cum poti sa zici intai ca ea era deja moarta cand a ajuns salvarea si apoi sa vii sa spui ca de fapt era vie?? WTF?!? Offline #821 2010-07-17 02:47:10
Re: omagii... :(Presupun ca te referi la medicii de la fata locului... exista o explicatie: suntem in Romania. Au zis la stiri ca "medicii au incercat mai multe manevre"... ce manevre poti sa incerci in cazul unei otraviri in afara de spalatura stomacala?! Pe femeia aia n-o ajuta nimic altceva! Cum spuneam, daca e adevarat ca era vie, ei au lasat-o cu otrava in ea asteptand pur si simplu sa moara... Offline #822 2010-07-17 08:49:50
Re: omagii... :(wild, totusi...... Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-17 08:50:16) Offline Publicitateloading...
#823 2010-07-17 09:02:18
Re: omagii... :(
medicul ala care i-a facut necropsia, a spus ca 1 singur ml de furadan poate fi fatal, si ca la cantitatea pe care a luat-o ea, moartea survine in 2-3 minute. Din cate am auzit, ambulanta chemata de sotul ei nu a facut decat sa constate decesul Ultima oara a fost editat de taisha (2010-07-17 09:04:09) Offline #824 2010-07-17 09:15:25
pe mine ma cheama madalina...si mi-a zis mama ca de la ea s-a luat Offline #825 2010-07-17 11:50:14
EXACT asta am auzit si eu, taisha. N-am auzit pe niciun post povestea cum ca ar mai fi fost inca vine cand a ajuns ambulanta. Oricum, vedeti, asta e prostia, se spun 100 de mii de variante, care o fi cea reala cu privire la chestia asta, doar ei stiu. Degeaba tot .. scormonim noi. Oricum, eu tind sa cred varianta cum ca a murit ( aproape ) imediat dupa ingerarea otravii, avand in vedere faptul ca numai 1 ml de Furadan poate fi aproape letal. Sau cel putin asa au spus la tv. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #826 2010-07-17 11:58:55
Re: omagii... :(La o emisiune a explicat un medic cum te omoara Furadanul. Moartea survine dupa cateva minute 5-6 minute si se produce prin blocarea unei enzime importante in corp..plus ca provoaca multa durere Offline #827 2010-07-17 12:05:10
Re: omagii... :(Ma uitam pe la 5 azi-dimineata ( nu, nu aveam somn ) in reluare la inmormantarea ei si se purtau niste discutii in studio .. si apropiatii ei spuneau ca dupa nasterea fiului ei a spus ca toata viata, pana la ADANCI BATRANETI ii va multumi lui Dumnezeu pentru darul primit. Si ca abia asteapta ca spuna ca are un baiat de 20 de ani .. Femeia asta nu era doar multumita, era FERICITA, trebuie sa fie mai mult decat doar cuvinte spuse mass-mediei si mult mai mult decat doar o ipostaza afisata la televizor, femeia asta era IMPLINITA .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #828 2010-07-17 12:42:48Re: omagii... :(Pai da, mai, presa de scandal ca presa de scandal, dar si o informatie atat de simpla sa fie data peste cap? Maine, poimaine cine stie ce revelatie or sa mai aiba... ma astept la orice, chiar si sa spuna ca ea de fapt nu era acasa, in hol sau in baie unde ai gasit-o, ci de fapt in curte sau mai stiu eu unde Offline #829 2010-07-17 14:31:58
Re: omagii... :(Fetelor, eu nu stiu, nu sunt doctor, nu am fost acolo, eu am spus doar ce s-a auzit la inceput. Acuma nu-mi imaginez ca o fi fost vie si vorbea ci probabil mai existau niste semne vitale I don`t know... Offline #830 2010-07-17 14:44:20
Re: omagii... :(.. Cum au facut cu Michael Jackson, ca au zis ca de fapt traieste nu stiu pe unde. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #831 2010-07-17 22:21:12
wild vezi ca vorbesti aiurea daca nu stii? ...spalaturile stomacale nu reprezinta o solutie unica...e intr-adevar poate cea mai importanta...dar nu e singura...se fac niste medicamente pe vena,se pune pe respiratie artficiala in caz ca e nevoie, socuri electrice ca sa isi revina etc... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #832 2010-07-17 22:42:18
Re: omagii... :(In momentul in care un om are 400 ml de pesticid in el, incerci prima oara sa-i scoti, ca degeaba ii faci altceva daca otrava e in continuare acolo si-si face treaba. E ca si cum ai bandaja un om strivit sub rotile unui tren, fara sa-l scoti insa de sub trenul propriu-zis. Offline #833 2010-07-17 23:17:14
Re: omagii... :(acum cateva zile am scris un mesaj.... imi pare extrem de rau ca m-a impins pacatul sa incep sa judec... aseara am inceput sa scriu un mesaj pe care sa il postez aici... ar fi atatea lucruri de spus si atatea intrebari fara nici macar un raspuns inchipuit... Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-07-17 23:18:21) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #834 2010-07-17 23:33:45
Re: omagii... :(almi ai scris foarte frumos...si eu sunt f sensibila si ma tem sa nu clachez la un moment dat...imi dau seama pe zi ce trece ca luma in care trebuie sa supravetuiesc e extrem de rea si de insensibila...insa eu cred ca, asemeni tie, si Madalina avea un sot care o adora...doar ca nu a fost destul de puternica sau poate ca a fost destul de puternica incat sa isi puna capat zilelor... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #835 2010-07-17 23:49:06
sunt sigura ca sotul ei o adora... nu cred ca Petru este un om rau... refuz sa cred asta... se spunea (nu mai stiu exact unde) k nu i-au curs lacrimi... BA DA, i-au curs... am vazut clar... omul asta a fost calmat cu pastile de la medici... asa cum a fost si tatal ei, si mama ei care saraca nu s-a putut calma nici cu toate calmantele intravenoase facute de echipa de medici... Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-07-17 23:51:06) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #836 2010-07-18 11:23:39
Re: omagii... :(mi-a zis maica-mea ca a vazut pe nu stiu ce post pe unii care condamnau presa pt felul in care au dezbatut subiectul. peste ceva timp a intrat o idioata care lucra la nu stiu ce ziar si a inceput sa se certe cu aia care faceau emisiunea. a fost intrebata cu ce drept rascoleste presa totul si ea "este dreptul meu ca ziarista sa ma preocupe ce s-a intamplat. cum se poate ca sotia sa plece din pat de langa tine si tu sa nu-ti dai seama? si nu a lipsit 2 minute, ci cateva ore. cum sa nu realizezi, sa nu simti?". cum sa intrebi asa ceva? ar merita batuta creatura asta cu astfel de tampiti e normal sa circule stirile pe care le-am vazut pana acum. V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|