|
Nu esti logat.
Exista riscul sarcinii?#1 2008-08-20 00:55:21
exista riscul sarcinii?am faqt sex neprotejat...in 2 ore am luat postinor 2 apoi la 12 ore. intre aceste 2 pastile am faqt sex,si s a rupt prezervativul. dupa kre am mai luat o doza de postinor 2,toate cele 4 pastile,din cele 2 doze,le am luat la interval de 12 ore. dupa aproximativ o saptamana mi a venit cilcul,cred,sau o sangerare dar cert este k a tzinut 4-5 zile! dupa aproape 3 sapt am faqt 2 teste de sarcina kre au iesit negative.normal tr sa imi vina ciclul p 3.08 dar m am gandit k poate intarzie din kuza dereglarii.dak ma ghidez dupa ultima data cand mi a venit(dupa c am luat pastilele) tr sa imi vina p 16.08...si ink nu mi a venit si suntem in 20.08...exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Mind the gap....Mind the gap! Offline #2 2008-08-20 00:58:54
Re: exista riscul sarcinii?tu ai luat in 2 zile doza maxima de postinor care se poate lua intr-un an...la cat postinor ai luat.........o sa ai o dereglare de toata frumusetea. insarcinata nu cred ca esti... Offline #3 2008-08-20 01:02:21
Re: exista riscul sarcinii?stiu k am luat..dar c era sa fac totusi...m am risckt..pana aqma nu am vomitatt nu mi a venit rau..doar chestia k nu mi a venit cilu..in rest nu m am simtzit rau deloc! Mind the gap....Mind the gap! Offline #4 2008-08-20 07:43:35
Re: exista riscul sarcinii?
Testul l-ai facut la "aproape 3 saptamani"...Testul pentru a fi sigur,trebuie facut la 3 saptamani(21 de zile)de la contactul neprotejat,sau la 7 zile de intarziere a menstrei.Deci,mai fa un test cu prima urna de dimineata.Daca iese negativ,mergi la medic sa-ti dea ceva sa-ti vina,ca intarzierea se datoreaza postinorului. Iubesc si sunt iubita Offline #5 2008-08-20 13:50:40
Re: exista riscul sarcinii?mi a venit..si ma gandesc k n ar avea qm sa fie o sangerare:-?...eu zic k e ciclu k ma si dor ovarele rau si vine si mult...multzumesc pt mesaje! Mind the gap....Mind the gap! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-20 13:55:10
eu asa am ramas....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2008-08-20 13:57:55
Re: exista riscul sarcinii?vorba lui grecu_elena data viitoare foloseste o alta metoda de contraceptie daca nu vrei sa dai de alte greutatzi Offline #8 2008-08-20 21:20:30
ai luat postinor si tot ai ramas? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|