homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpita, secretie, si alte minuni

#1 2008-08-20 09:17:54

moni_moni
New member
Inregistrat: 2008-08-20

colpita, secretie, si alte minuni

buna,

deci datele problemei: prietena mea a avut in ultimele 2-3 luni dureri ingrozitoare in timpul ciclului, mai ales in primele 2 zile. a mers la un control ginecologic, unde i s-a facut ecografie abdominala, si totul aparea in regula, dupa care a fost chemata la consult. la consult nu s-a observat nimic, si i s-a recoltat proba.

acum, rezultatele de la proba sunt cel putin ciudate. pe un bilet de analiza apare flora normala. pe al doilea bilet era trecut colpita, iar la diagnostic modificari celulalare benigne reactive cu inflamatie. altceva nu era trecut nimic.
din cauza ca nu stiu ce laboranta era in concediu nu i s-a putut face coloratie(la chlamydia, din cate am inteles eu).

ea are cam de o luna o secretie alb-galbuie, nu foarte abundenta, si doar dimineata. de miros nu stiu. nu are usturimi, mancarimi, nimic. dureri in timpul contactului au mai fost, insa sporadice. eu nu am simptome.

i s-a prescris T macmiror complex ovule. sa le ia timp de 12 zile si dupa aceea sa mearga din nou la control.

din ce am citit pe net m-am bagat in ceata, ba ca e chlomydia, ca e candidoza, si asa mai departe

dati-mi va rog si voi niste sugestii.

multumesc anticipat,

#2 2008-08-20 09:20:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: colpita, secretie, si alte minuni

scrie aici analiza sa intelegem si noi mai bine

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-20 09:23:28

moni_moni
New member

evilpink,

deci atata e tot ce e scris pe biletele medicale.

pe unul flora normala

pe al doilea colpita, iar la diagnostic modificari celulalare benigne reactive cu inflamatie

#4 2008-08-20 09:25:17

evilpink
Banat

si-a facut analiza la secretie sau papanicolau

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-08-20 09:26:37

moni_moni
New member

la secretie

Publicitate

loading...

#6 2008-08-20 09:29:43

evilpink
Banat

si pe mine ma cam baga in ceata sincer.eu nu inteleg de ce ai 2 bilete.unul e de la analiza de secretie si altul e diagnosticul pus de medic?

puss puss puss

#7 2008-08-20 10:32:22

moni_moni
New member

probabil ca da. deci chestia care nu o inteleg
1) flora normala
2) celalalt diagnostic, cel cu celulele benigne si tratamentul. poate cineva sa imi explice in totalitate cauzele la colpita?

multumesc mult

#8 2008-08-20 11:48:06

moni_moni
New member

deci celulele benigne au iesit de la testul citologic.

acel lichid nu are un miros ingrozitor, e doar deranjant, poate si din cauza faptul ca are scurgeri vaginale mai mari decat inainte

v-as ruga sa-mi dati cateva sfaturi.

multumesc

#9 2008-08-20 11:49:39

evilpink
Banat

moni eventual sa faca analiza de secretie in alta parte si sa vb.mai mult cu un medic care sa ii explice clar ce are sau nu are asta e sfatul meu mai mult nu sriu ce sa zic

puss puss puss

#10 2008-08-20 11:59:58

moni_moni
New member

multumesc mult, asta se gandea si ea, daca mai aveti si alte pareri va rog postati-le

#11 2008-08-20 12:08:02

evilpink
Banat

nu ai pt.ce!

puss puss puss

#12 2008-08-21 12:32:36

tigerremy
Membru
Inregistrat: 2008-08-21

buna, sunt noua pe aici, sper sa ma prind repede cum stau lucrurile.

In ultima vreme am o secretie alba, parca ar avea mici granulatii si simt furnicaturi sau mancarimi. Si cand urinez sint usturimi. Mirosul este foarte puternic, dar nu stiu daca are legatura si cu perioada in care ma aflu. In mod normal trebuia sa fiu la menstruatie dar mi-a intarziat o saptamana. Contactele sexuale cu prietenul meu sunt protejate cu prezervativ, dar nu iau anticonceptionale. Contactul sexual a devenit dureros, jenant la un moment dat. De atunci nu am mai avut contact. Credeti ca am motive de ingrijorare? Este posibil sa am condia? Sunt speriata, ce trebuie sa fac?

Ultima oara a fost editat de tigerremy (2008-08-21 12:46:07)

#13 2008-08-21 15:34:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ar trebui sa mergi lamedic sa faci o analiza de secretie...da...e posibil sa ai candida...oricum intarzierea e cauzata de altceva...nu ai dc sa fi speriata caci nu e grav...dar vizita la medic e obligatorie...

happy with him...inlove with him...puss

#14 2008-08-22 00:20:54

AddaLex
Membru

Buna,as dori sa ma ajutati cu un sfat daca se poate....
In urma unui control am fost diagnostificata cu o rana  mare pe col uterin precum si o colpita.Am primit tratament:Flagyl(ovule 2/zi)zanocin 1/12ore,spalaturi cu tantum roza si inca un medicament la care nu mai ii retin numele,erau 4 pastile care trebu-i-au luate de odata iar dupa 7 zile alte 4 pastile.Dupa terminarea tratamentului imediat dupa cateva zile am avut perioada de ciclu.Incepand de atunci (asta fiind a2 luna)pe perioada ciclului am o secretie mai granulata(ca sa ma exprim mai bine)care imi provoaca niste mancarimi mari.Incepe cu aproximativ 2 zile inainte de menstruatie si se termina la 2 zile dupa menstruatie.In aceste zile nici vorba de contact sexual din cauza usturimilor.Intre ciclu pot spune ca am scurgeri dar nu foarte urat mirositoare.Mentionez ca toate se intampla doar pe perioada ciclului,in rest nu am nici o mancarime sau usturime.Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat.Va multumesc.

#15 2008-08-22 07:45:35

evilpink
Banat

se poate sa fie candida.....

puss puss puss

#16 2008-08-22 08:56:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ada...intoarcete la medic si mai fa o analiza de secretie...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2008-08-22 12:34:10

AddaLex
Membru

si daca vreau doar analiza la secretie....este absolut necesar si ecograful sau este doar o consultatie in plus pt a putea scoate banii de la tine???Intreb pt ca de fiecare data nu scap sub 250 Ron consult+tratament.Va multumesc mult pt raspunsurile date.

#18 2008-08-22 12:35:10

evilpink
Banat

ceri doara analiza la secretie fara consult fara nimic altceva

puss puss puss

#19 2008-08-23 12:18:36

AddaLex
Membru

ok....multumesc frumos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.