homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate-2

#20 2009-01-03 20:47:14

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate

nu, nu costa nimic in plus. doar sa suni sa iti faci programare pt recoltare.
bafta! smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#21 2009-01-03 21:04:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Multumesc!

#22 2009-01-03 21:25:15

hestia
Sr. member

cu placere!  :k?ra:

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#23 2009-01-03 23:15:44

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Nu costa in plus recoltarea la Medlife, stiu pt k am mai facut la ei pt HPV....sad...............Dar ca si conditii si mod de a te trata.....nu am cuvinte!!!Iti recomand cu toata increderea;)puss 

Ggw....am intrat deja pe site la Medlife...am vazut preturile...dar difera un pic denumirile....de-asta nu stiu.....cer exact asa cum ai spus: "cultura secretie vaginala(asta fiind ptr depistarea Stafilococ+Streptococ), analize ptr depistarea Chlamydia, Ureaplasma si Mycoplasma, examen micologic SAU bacteriologic ptr Candida????? Si daca vreau sa vad daca am si Gardnerella ptr asta ce mai cer?Scuze ca sunt asa insistenta dar nu vreau sa ratez nimic....am devenit obsedata de cand mi-a iesit Pap L-SIL...si am fost suspectata de HPV......vreau doar sa-mi spuna cineva cum cer exact....avand in vedera ca v-am spus ce vreau sa aflu....:*poopp

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-03 23:33:29)

Today, everything's OK!smile

#24 2009-01-04 00:17:18

hestia
Sr. member

ariciutza a scris:

Nu costa in plus recoltarea la Medlife, stiu pt k am mai facut la ei pt HPV....sad...............Dar ca si conditii si mod de a te trata.....nu am cuvinte!!!Iti recomand cu toata increderea;)puss 

Ggw....am intrat deja pe site la Medlife...am vazut preturile...dar difera un pic denumirile....de-asta nu stiu.....cer exact asa cum ai spus: "cultura secretie vaginala(asta fiind ptr depistarea Stafilococ+Streptococ), analize ptr depistarea Chlamydia, Ureaplasma si Mycoplasma, examen micologic SAU bacteriologic ptr Candida????? Si daca vreau sa vad daca am si Gardnerella ptr asta ce mai cer?Scuze ca sunt asa insistenta dar nu vreau sa ratez nimic....am devenit obsedata de cand mi-a iesit Pap L-SIL...si am fost suspectata de HPV......vreau doar sa-mi spuna cineva cum cer exact....avand in vedera ca v-am spus ce vreau sa aflu....:*poopp

ceri asa:
- culturi secretii col (asta pt stafilo, strepto, Gardnerella, la rezultat iti spun ei ce a crescut si cu anibiograma aferenta; tot aici iti spun daca ai sau nu candida, si cu antifungigrama in caz de ai)
- ureaplasma, mycoplasma
- chlamydia (aici depinde cum vrei tu, din sange sau tot din secretie genitala. oricum sa specifici din ce vrei, adica vrei antigen de Ch sau anticorpi)  (sfatul meu este sa-ti faci din secretie wink  )
- HPV

edit: nu stiu cum e acuma, insa pana in luna august, la medlife grivita recoltari pt ureaplasma si mycoplasma se faceau numa joia (sper  sa nu gresesc).  asa ca sa intrebi exact cand suni la call center sa-ti faci programare pt recoltarea probelor

Ultima oara a fost editat de ggw (2009-01-04 00:19:21)

Publicitate

loading...

#25 2009-01-04 02:43:03

ariciutza
Full member

Mersi mult de tot, mi-ai fost de mare ajutor Ggw!puss Va tin la curent cu ce am facut...va spun si ce mi-a iesit la genotiparea HPV, pe care am facut-o deja, pe luni-marti astept rezultatul...sper din tot sufletul sa iasa negativ..sad.....O sa sun si sa ma programez, va spun si daca e vreun program special ptr Ureaplasma si Mycoplasma, poate mai are cineva nevoie..nu se stie....numai bine fetelor:*

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-04 02:43:43)

#26 2009-01-04 02:45:56

hestia
Sr. member

cu placere ariciutza.
dar ai grija sa nu fii la menstruatie!
bafta!

#27 2009-01-05 23:37:15

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

ariciutza sa nu uiti sa ne spui ce ai facut....si pe mine ma intereseaza subiectul....si eu vreau sa le fac chiar daca medicul nu mi-a recomandat.
bafta.....mai ales la genotipare.

#28 2009-01-09 12:24:47

ariciutza
Full member

Dragele mele, sunt extrem de happy!!!Mi-a iesit negativa genotiparea, NU  fost detectata prezenta niciunei tulpini de virus HPV!!!A fost cea mai buna veste pe care am primit-o in ultimul.....muuulttt timp.....mi-a luat o piatra de pe inima....sunt cu adevarat linistita!!Ma ingrozea gandul, ma rog era si o sit mai aiurea, o coincidenta tampita , fosta prietena a iubitului meu avea tulpina 16, nu stiam de cand o are...si eram mai mult k sigura ca am luat si eu de la el....in fine..important e ca a fost bine!!!Pfiu....big_smilebig_smile
        Acum, subiectul nr 2:acum 3 zile am fost si sa-mi fac toate analizele alea cu care va tot bateam la cap....Pana la urma m-am hotarat si am fost tot la Medlife, unde imi facuse si genotiparea, si imi placuse extrem de mult...si conditiile, dar mai ales asistenta de recoltare care s-a ocupat de mine...a fos foarte grijulie, din toate punctele de vedere si n-am simitit nimic!!Am intrebat clar ce imi trebuie ca sa depistez tot, si am facut asa(va spun si preturile):antigen Chlamydia(50 lei), Ureaplasma+Mycoplasma(80 lei, amandoua), Culturi col(40 lei)-pe care mi se depisteaza daca am Streptococul, Stafilococul si presupun ca si alti nenorociti de coci, daca or fi.....Examen secretie(tot 40 lei)-asta pt a vedea daca am Candida, Gardnerella sau altceva ce se depisteaza la secretie....plus antibiogramele si antifungigrama aferente, daca se va depista ceva(astea nu se platesc in plus, intra in pretul culturii si al secretiei).Deci m-a costat in total 210 lei. Asa cum va spuneam, mi-a placut extrem de mult, intamplator fata care mi-a recoltat ptr HPV acum 3 saptamani a fost aceeasi si acum, si a fost la fel de ....bine:P Eu am facut la Medlife Favorit, cea din Drumul Taberei, e cam departe de mine, dar era singura unde aveau locuri libere la programari pt ziua urmatoare, la celelalte erau locuri abia dupa 3 saptamani, or eu ma grabeam si vroiam cat mai repede cu putinta. Am vrut sa imi tot alaltaieri si Papanicolaul, dar inca nu aflasem rezult de la HPV, si am zis sa nu ma grabesc, daca iesea Doamne fereste pozitiv, era cu totul alta situatia...erau necesare colposcopii...poate biospie, si am zis sa nu ma arunc inainte cu Papanicolaul....dar o sa-l fac sapt viitoare si pe asta, am incredera in clinica, si vreau sa le am pe toate.
         Cam asta e tot, acum astept analizele, sper sa fie bune si astea....si.....bafta si voua, va pup si sper ca v-am fost de folos!smile
        Ps:toate se recolteaza in aceeasi zi, nu trebuie sa va faceti griji.Cel putin la Medlife Favorit;)

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-09 13:13:39)

#29 2009-01-09 22:42:00

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

bine ca ai scapat cu bine smile
sa ne spui cum au iesit analizele

#30 2009-01-11 13:48:23

ariciutza
Full member

Mi-au venit rezultatele la o parte din analize, adik fara Ureaplasam, Mycoplasma si fara Chlamydia, care dureaza ceva mai mult. Avand in vedere ca e al doilea set de analize facut, la interval de 4 luni dupa primul, o sa le postez pe amandoua in paralel, sa-mi spuneti si voi ce parere aveti, daca sunt la fel si coincid, sau daca primul set e o mare prostie, asa cum mi se pare mie si cum mi s-a mai spus, o bataie de joc adica. Ma intereseaza in mod special sa stiu(inainte de a ajunge la medic) ce e cu cel de-al doilea set.
        Primele analize:
                                   Examen secretie vaginala
                                   Examene microscopice colorate

CELULE EPITELIALE:relativ frecvente
         LEUCOCITE:frecvente [PMN.]
         FLORA MICROBIANA:Grad: 3 [frecventi bacili Gram pozitiv, rari bacili Gram negativ]

Al doilea set:

TEST                            REZULTAT
Citodiagnostic secretii vaginale                  Frecvente epitelii superficiale si intermediare.Rare PMN.
                                                              Frecventi bacili DODERLEIN.
                                                              Absente levuri.Absent Trichomonas vaginalis.

Ex. bacteriologic secretie vaginala
ptr STREPTOCOC grup B                          Absent Streptococ hemolitic de grup B.

Cel de-al doilea set este cel facut la Medlife, primul la Sf. Ioan, Bucuresti...Vbind despre al doilea....Inainte sa-mi dau eu cu pararea as vrea sa aflu parerea cuiva care stie ce reiese ca am si ca nu am, in afara de cele unde scrie clar "ABSENT" si aia e clar ca nu am...Doctoressa, m-ar ajuta f mult daca ai vedea si tu post'ul si mi-ai spune o parere....multumesc aniticipat

#31 2009-01-11 14:01:45

lady in black
Insomniac member

a doua analiza de secretie e ok, nu ai nimic. acei bacili doderlein e foarte bine ca sunt acolo

#32 2009-01-11 19:47:03

ariciutza
Full member

Da?Este in regula?Eu nu stiam daca este in regula cu acele "frecvente epitelii superficiale si intermediare"...cu "rare PMN"...si levuri absente...la ce se refera fiecare dintre ele?Levuri este Candida?Eu am crezut 5 ani ca am Candidoza, e adevarat ca mai am inca de primit rezultatele ptr Chlamydia, Urea+Mycoplasma, dar daca si acestea ies negative si in regula, asta insemna ca puseele mele frecvente de secretie urata, mancarimi, usturimi, inrosirea vulvei(si imposibilitatea de a face sex pe perioada asta din cauza disconfortului mare cauzat) sunt fara motiv??Reiese din vreuna din analize ceva legat de GARDNERELLA, ca atunci cand am facut analizele, am cerut si ptr ea...dar vad ca nu se precizeaza nici ca ar fi ..nici ca nu....nu-mi vine sa cred...cum adica nu apare nimic in neregula, cand eu de mult timp am perioade de cate o saptamana poate si mai mult, in care a simptomele de mai sus??Dupa trec, am o perioada buna, dar reapar constant. Mentionez ca analizele au fost recoltate intr-una din perioadele "bune" ca s-o numesc asa....ca asa am avut timp si bani, dar ma gandesc ca orice ar fi acolo si tot reapare, ar fi fost prezenta  si depistabila, chiar daca in stare latenta?Nu??E posibil ca din cauza ca nu aveam neaparat simptome in momentul acela, sa nu fi foat prezente????Offf...daca ai trebuie sa fac alt set innebunesc..si imi plange si buzunarul...sad

#33 2009-01-11 20:00:51

lady in black
Insomniac member

frecvente epitelii sunt celulele care trebuie sa iasa..ca si cum la pap ies endocervicale...acelea sunt celulele
polimorfonuclearele(PMN) sunt semn de infectie dar cum la tine sunt rare nu indica ceva
levuri= candida
ca sa fie gardnerella bacilii doderlein nu ar fi fost frecventi si ar mai fi iesit bacilii gram negativi cel mai probabil

in prima analiza, cea de acum 4 luni reiese ca aveai o infectie(acele polimorfonucleare)
mai mult nu pot sa te ajut...poate te lamureste doc

Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-01-11 20:01:05)

#34 2009-01-11 20:15:03

ariciutza
Full member

Am inteles, multumesc frumos!Da, asta ma mira si pe mine, adica stiu ca modalitatile de exprimare difera si variaza de la un laborator la altul...dar este oare posibil ca acum 4 luni sa fi avut ceva care sa dea PMN acelea frecvente, plus leucocitele frecvente si sa-mi treaca, astfel incat acum sa nu mai apara?Atunci, dupa consult, si inainte de aflarea rezultatelor, dr mi-a dat trat cu Cervugid, 12 ovule, sa fie acum totul in regula de la ele?Eu totusi am in continuare simptomele....pe care le-am spus...asta ma mira....mai sunt celelalte analize....dar ar fi f urat sa iasa pozitiv ptr Chlamydia, ptr k eu am simptomele astea demult, de la 14 ani, cand nu-mi incepusem viata sexuala.Or Chlamydia stiu eu ca se ia doar asa....iar eu viata sexuala mi-am inceput-o acum un an...acum am 21....Atunci...ce sa fie cu probleme mele...mai astept raspunsuri...si..desi risc sa stresez....te rog mult, Doctoressa, ajuta-ma cu o parere, am tot achimbat medici si analize..si centre de analize pana acum si sunt derutata.....

PS:Legat de primele analize, ce inseamna FLORA MICROBIANA:GRAD 3?Este normal, este grav?Este ceva ce se regaseste exprimat sub o alta forma si in cel de-al doilea set de analize?Stie cineva si asta ..pls...???

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-11 20:16:59)

#35 2009-01-11 20:45:45

gargarita
Moderator

ariciutza, ex. pt streptococ grup B l-ai cerut separat sau a fost inclus in examenul de secretie?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-11 20:46:26)

#36 2009-01-11 20:53:11

ariciutza
Full member

Mai am o nelamurire..sper ca a trecut suficient timp ..ca nu am mai editat..dupa nu se mai intelegea nimic...problema este:se poate regasi ceva in examenul Babes Ppanicolau care sa dea indicatii utile despre secretie?Intreb ptr ca la mine Papanicolaul(este unul facut tot acum 4 luni, in acelasi timp cu primul set de analize postat) arata asa:

Valoare diagnostica a frotiului:                              Satisfacator pt evaluare

Celule pavimentoase superficiale:frecvente      Flora vaginala bacili:frecventa

Celule epiteliale pavimentoase intermediare:rare

Leucocite:Rare                                               Filamente micelii:prezente

Concluzie                                L-SIL

Nu as vrea sa vb prostii, dar ma intreb la ce se refera acolo unde scrie: "Filamente micelii:prezente" ?Are legatura cu miceliile de Candida?Si "Flora vaginala bacili:frecventa" ? Este ceva ce ar putea completa ex de secretie?Intreb ptr ca atunci cand am postat prima oara examenul de secretie...acela, primul pe care l-am scris, cel vechi de 4 luni, Doctoressa mi-a spus ca am Candida, si de aceea sunt f , dar foarte derutata....scuze ca sunt asa insistenta dar vreau sa aflu....

Cine se pricepe sa-mi dea o parere...rog sa citeasca ambele posturi,,ultimele doua....au o mare legatura...va pup fetelor si sanatate

Gargarita, ptr Streptococ grup B am cerut separat, asta pt ca se depisteaza separat, pe examen bacteriologic al secretie vaginale.Este diferit de Citodiagnostic secretie vaginala, si costa separat.Fiecare dintre ele este 40 RON.Uita-te pe pagina 1 unde am postat rezultatele partiale ale analizelor mele, este exact ce cuprinde fiecare.;)ai grija de tine

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-11 20:59:06)

#37 2009-01-12 11:52:44

ariciutza
Full member

Off...stiu ca e f mult ce am scris, dar chiar nu are nimeni rabdare sa citeasca tot romanul meu si sa-mi raspunda:((..?Eu inca mai sper ca Doctoressa, daca este ok si intra pe mess, daca are timp...sa ma lamureasca si pe mine cu cateva raspunsuri la intrebarile mele.........

#38 2009-01-12 14:21:46

gargarita
Moderator

multumesc pentru raspuns.
referitor la analizele tale nu pot sa-ti spun decat ca miceliile alea sunt Candida, in rest n-as vrea sa-ti spun prostii. poate vad fetele care se pricep si te lamuresc ele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.