homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort spontan?

#1 2008-08-20 09:53:46

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Avort spontan?

Hey! Nu stiu sigur daca e locul in care trebuia sa pun acest subiect, daca l-am pus gresit imi cer scuze. Am o intrebare care ma macina fara sa fie problema mea big_smile la avortul spontan se vede ceva? Ok, la cel menstrual inteleg ca nu se cunoaste pt ca embrionul e inca ffff mic, dar la cel spontan cum sta treaba? Si daca se vede, cum arata? Ce ar trebui sa vedem?
Ah, si inca o chestie. Credeam ca sunt destul de informata, dar vad ca nu: dupa ce se rupe himenul, acesta cade??? Adica o sa ne trezim intr-o zi cu el pe chilot? N-am auzit asta pana acum, dar poate n-am fost eu pe faza...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#2 2008-08-20 09:55:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Avort spontan?

cum sa cada mai himenul el se rupe la primul contact si sangerezi.la avortul spontan te trezesti cu o gemoragie puternica nu te astepta acum sa vezi un embrion sau ceva de genul asta

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-20 10:06:52

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Asta stiam si eu despre himen, dar am citit undeva ceva de genul asta si mi s-a parut imbecil, creapy, si voiam sa fiu sigura, am crezut ca nu stiu eu bine...
In legatura cu avortul...ma gandeam ca daca se produce mai tarziu in timp s-ar putea vedea ceva si imi tot inchipuiam cum se simte o mamica sa treaca prin asta. Dar m-ai linistit! Multumesc mult, evilpink!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#4 2008-08-20 10:30:08

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Diana a scris:

Hey! Nu stiu sigur daca e locul in care trebuia sa pun acest subiect, daca l-am pus gresit imi cer scuze. Am o intrebare care ma macina fara sa fie problema mea big_smile la avortul spontan se vede ceva? Ok, la cel menstrual inteleg ca nu se cunoaste pt ca embrionul e inca ffff mic, dar la cel spontan cum sta treaba? Si daca se vede, cum arata? Ce ar trebui sa vedem?
Ah, si inca o chestie. Credeam ca sunt destul de informata, dar vad ca nu: dupa ce se rupe himenul, acesta cade??? Adica o sa ne trezim intr-o zi cu el pe chilot? N-am auzit asta pana acum, dar poate n-am fost eu pe faza...

rotfl

himenul se rupe si atat
la avortul spontan nu vezi nimic decat sange, cheaguri, depinde de varsta sarcinii, daca esti in 3 luni si mai bine vezi si embrionul

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.