|
Nu esti logat.
Scurgere dupa actul sexual#1 2008-08-20 10:30:56
Scurgere dupa actul sexualBuna.Am citit discutiile de pe forum si m-am gandit sa postez si "problema" mea.Mi-am inceput viata sexuala de curand mentionez ca am 21 de ani si iau anticonceptionale de 2 ani nu pt protectie ci pt problemele hormonale pe care le am.acum o sap m-am hotarat sa-mi incep viata sexuala,nu am folosit alta metoda contraceptiva in afara de anticonceptionale.Dupa dezvirginare mi-a curs destul sange la fel si dupa urmatoarele contacte 2 sai 3 contacte sexuale.Apoi mi-a aparut ca o scurgere asemanatoare menstruatiei.am facut o pauza de 3-4 zilesi cand am incercat din nou sa o facem dupa mi-a aparut din nou aceeasi scurgere ma gandeam ca ar fi vorba de spotting.Mai am putin si termin folia sunt curioasa daca in perioada de pauza o sa imi vina asa zisa menstruatie.sper ca ma puteti ajuta macar cu ceva sfaturi ,multumesc Offline #2 2008-08-20 10:49:50
Re: Scurgere dupa actul sexualdaca abia ti-ai inceput viata sexuala, poate nu s-a rupt himenul de tot, mai dureaza, din ce stiu eu primele 10 contacte sunt cam nashpa..... ai rabdare....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-08-20 10:57:42
Re: Scurgere dupa actul sexualDa m-am gandit si la varianta asta tot ce e posibil mai ales ca m-a durut cam tare,iar durerile ce-i drept incep sa se diminueze.multumesc pentru raspuns.O zi frumoasa:nocry: Offline #4 2008-08-20 11:47:33
Re: Scurgere dupa actul sexualmie dupa primul acti mi-a curs sange dupa o saptamana am avut o secretie maronie iar la urmatoarele 2 a curs sange.poate ai avut tu un himen mai grosut ca sa zic asa dar o vizita la medic nu strica ca s ate l;inistesti si eu am fost atunci la ginecolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-08-20 12:55:59
Re: Scurgere dupa actul sexualvoi merge la doctor pentru siguranta mea.multumesc mult pt raspunsuri m-am mai linistit Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|