homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-106

#1996 2008-09-14 13:36:45

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Clubul Sex Addicted

buna...am revenit si eu printre voi...am avut restanta si nu am mai putut intra ca nu am avut net...dar acum promit ca o sa intru sa mai vb

honeyica imi pare rau ca iar va certati...eu dau dreptate la amandoi...adica el nu vroia sa pleci in bucuresti ca sa stati impreuna, dar acum dc nu gaseste nimic de lucru ar putea incerca si in alta parte. oricum mi se pare putin(sau chiar putin mai mult) egoist ca nu te-a 'lasat' sa mergi in bucuresti mai ales ca e vorba de cariera ta

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#1997 2008-09-14 13:40:07

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

hey fetelor puss
n-am mai postat aseara ca eram asa obosita..de abia plecase iubi de la mine
ne-am simtit asa bine hjarta el a venit cu un vin rosu, eu pregatisem camera...ne-am ametit putin si apoi.. patfierbinte
de mai multe ori chiar lol
si dimineata mi-a pregatit micul dejun...

acum parca m-am trezit ca dintr-un vis..maine merg la sc(cls a 12-a) grater
peste 2 saptamani el pleaca la facultate..nu departe, in 3 ore cu trenul ajung la el dar ne vom vedea la 2 saptamani...dupa 3 ani in care ne-am obisnuit sa ne vedem asa des sad

#1998 2008-09-14 14:57:34

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

ce nasol sad

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1999 2008-09-14 15:06:35

mylv4u
Full member
Inregistrat: 2008-08-15

Danisia a scris:

Macar mai esti cu el..tongue eu am ramas sollo....sad

Lasa Danisia, nu fi trista , stiu ca e greu dar poate e mai bine asa, decat sa stai intr-o relatie cu un tip atat de egoist si cu asfel de idei preconcepute, mai bine singura....... nu pt mult timp..... sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva mult mai bun kram

Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis.

#2000 2008-09-14 16:45:37

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

mylv4u a scris:

Danisia a scris:

Lasa Danisia, nu fi trista , stiu ca e greu dar poate e mai bine asa, decat sa stai intr-o relatie cu un tip atat de egoist si cu asfel de idei preconcepute, mai bine singura....... nu pt mult timp..... sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva mult mai bun kram

da nu ma plang k am ramas singura k daca nu vroiam nu ramaneam.....si nici nu-mi fac probleme de genul asta....daca nu a fost sa fie nu a fost....Next...big_smile....Sufar si eu un pic la inceput k de m-am obisnuit cu el de 2 ani.....dar asta e imi trece repede big_smilebig_smile....va pup si multumesc de incurajari sunteti niste scumpe!tummenupp

Ce nu te doboara te face mai puternic

Publicitate

loading...

#2001 2008-09-14 18:22:13

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Danisia a scris:

danisia, dk nu te deranjeaza imi zici si mie ce s a intamplat? k unele fete stiu...dar eu nu.
imi pare rau pt orice ai fi patit.

time is precious.....

#2002 2008-09-14 18:23:06

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

smile complet nelegat de ce ati spus pana acum.. dar.. ce vreme buna de dormit si de facut sex big_smile

#2003 2008-09-14 18:28:52

honeyica
Sr. member

Hugsy a scris:

smile complet nelegat de ce ati spus pana acum.. dar.. ce vreme buna de dormit si de facut sex big_smile

pai stii ce se zice despre vremea asta, nu? k atunci knd ploua...e vremea de facut copii rotfl rotfl
dar...mai amanam ....unii din noi smile
si plus k spre ex eu stau singurica sub paturica, suparata, deprimata de vremea asta si de alte kestii...asa k numai kef de sex nu mai imi vine...crek mai curand de dormit rotfl
poate pui tu in aplicare, hugsy big_smile

hugsy esti cumva din tg jiu? k am vazut k ai facut sex p masa tacerii rotfl

Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-09-14 18:30:42)

time is precious.....

#2004 2008-09-14 18:30:46

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si daca ar fii furtuna honey?? si singurei.. remember?? hjarta tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2005 2008-09-14 18:42:35

honeyica
Sr. member

da, dely..i remember big_smile
dar tre sa ai si dispozitia necesara...k dk in interior te simti cum e afara...numai chef de sex nu mai exista...oricata furtuna ar fi smile

time is precious.....

#2006 2008-09-14 20:05:39

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

merci fetelor de raspuns.am crezut ca ma-ti uitat.eu intru mai rar pe forum ca"impart"calculatorul cu fratele meu.offf din cate citesc,vad ca odata cu vremea asta rea,au venit si despartirile.urasc chestiile astea.honey tu iar o duci rau cu iubi tau?

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#2007 2008-09-14 20:08:45

honeyica
Sr. member

oanaflori a scris:

merci fetelor de raspuns.am crezut ca ma-ti uitat.eu intru mai rar pe forum ca"impart"calculatorul cu fratele meu.offf din cate citesc,vad ca odata cu vremea asta rea,au venit si despartirile.urasc chestiile astea.honey tu iar o duci rau cu iubi tau?

da, oana...parca nu se mai termina discutiile si neintelegerile
asta e sad

time is precious.....

#2008 2008-09-14 20:13:11

oanaflori
Full member

offff,imi pare rau pt tine.eu slava domnului nu mam mai certat cu iubi si nici nu vreau sa ma cert.voi stati impreuna?(scuze ca te intreb)

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#2009 2008-09-14 20:19:12

honeyica
Sr. member

nu i nevoie sa ti ceri scuze smile
nu, nu stam impreuna, ci fiecare cu parintii lui.

time is precious.....

#2010 2008-09-14 20:26:16

oanaflori
Full member

aaaa,am avut impresia ca stati impreuna.nici eu nu stau cu iubi si noi tocmai din cauza asta ne certam. sad

#2011 2008-09-14 20:38:14

honeyica
Sr. member

oanaflori a scris:

aaaa,am avut impresia ca stati impreuna.nici eu nu stau cu iubi si noi tocmai din cauza asta ne certam. sad

eu nu stiu dc ne certam...sau mai bine zis stiu...din nimic anume...din nimic important..din cele mai banale lucruri, discutii...se ajunge la tragedie...si akm intervine si plecarea lui...nu stiu ce sa mai zic...poate nimic, k nu mai am nicio forta sa mai am kef d luptat ptr ceva..ce o fi o fi.

time is precious.....

#2012 2008-09-14 20:49:19

oanaflori
Full member

nu trebuie sa gandesti asa "ce o fi o fi".asa ziceam si eu si nu e deloc asa.trebuie sa vb cu el.sai explici ceea ce simti si sa lamuriti lucrurile.nu puteti sa o tineti numai asa.in plus certurile astea va distanteaza. dar cati ani ai?nu ai de gand sa te muti cu el?

#2013 2008-09-14 20:50:22

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

te inteleg honeyica
si noi ne certam mai des cand nu suntem impreuna sau cand nu avem timp sa ne vedem sad
de aceea mi-e teama cu plecarea lui... sper sa fie ok totusi

#2014 2008-09-14 21:02:51

honeyica
Sr. member

oanaflori a scris:

nu trebuie sa gandesti asa "ce o fi o fi".asa ziceam si eu si nu e deloc asa.trebuie sa vb cu el.sai explici ceea ce simti si sa lamuriti lucrurile.nu puteti sa o tineti numai asa.in plus certurile astea va distanteaza. dar cati ani ai?nu ai de gand sa te muti cu el?

eu am 22, el are 24...si nu avem cum sa ne mutam impreuna...ptr ca eu mi am gasit serv si el nu...eu m am inscris si la master si am luat si din fericire si la buget si scutesc niste bani...deci din toamna am 2 lucruri de facut: 1. sa merg la serv si 2. sa ma ocup si de master
acum urmeaza partea proasta..eu facult am facut o la buc si am vrut si masteru sa l fac tot acolo...da vai doamne ai mei si cu el n au vrut...si dk pe ai mei i as fi convins f usor..el mi a zis k nu mai poate sa stea alti 2 ani la distanta de mine..k pe timpul facult eu am fost intr un oras si el in altul..si deci cu parere de rau am renuntat la bucuresti...ptr ca si eu am zis k ce rost avea sa mai stam la distanta?
dar akm intervine faza cea "tare"....el si a cautat toata vara sa lucreze si nu a gasit...si ghici unde a gasit?...ai ghicit?...e usor, la bucuresti..si serv si sa stea cu niste prieteni de ai nostri...si initial vrea sa plece kteva luni k sa si faca niste experienta...dar eu stiu mai bine ce atractie repr buc si ce greu e sa renunti apoi la el...deci? la ce sa mai ma gandesc?
eu am luat deciziile mele...sa ma angajez in oras la noi si sa ma inscriu la masterat...si akm knd le am realizat ce sa fac? sa renunt? sa plec la buc? acolo nu iau la master la buget...si ai mei nu mai imi dau bani...si de angajat, stiu k se iau bani buni...dar kiriile alea sunt exagerate...deci nu mai vad nicio iesire...degeaba ma asigura el ca nu se va skimba nimic...

time is precious.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.