homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-136

#2566 2008-09-30 12:32:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Clubul Sex Addicted

asa o fi scriind alexa...iaca corectez eu acum...daca continuati pe langa subiect il inchid. punct.

mami de minuni hjarta

#2567 2008-09-30 21:06:25

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

da dc nu mai e offtopic.. si certurile q iubitii se rezolva prin sex tongue
si starea noastra de spirit se rezolva tot asa rotfl

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2568 2008-09-30 21:39:16

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Alina Delia a scris:

voi ziceti te iubesc ..adica scapati cate un te iubesc in timpul sexului? tongue
i do si dupa aia imi pare ciudat

sigur..e asa romantic... smile
si simt nevoia sa ii spun. imi spune si el....
si imi place mult cand imi spune : "spune-mi ca ma iubesti". ador asta hjarta

#2569 2008-09-30 21:42:55

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si mie imi place sa imi zica ca ma iubeste...dar nu prea apucam cand suntem in extaz rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#2570 2008-09-30 21:44:43

Himmel
Insomniac member

mie imi place sa ne "certam" care ne iubim mai mult big_smile
de multe ori cedez yo k sa ma iubeasca el mai mut lol
da mai am si momente cand il iubesc yo p el tongue big_smile

da in pat nu cred...  hmm nu mi amintesc lol

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-09-30 21:47:18)

Publicitate

loading...

#2571 2008-09-30 21:56:13

Khristall
Insomniac member

si noi ne certam pe tema asta. eu te iubesc mai mult, ba nu, eu si tot asa...dar nu prea cedez eu :-"

#2572 2008-09-30 22:23:02

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

eu_ana a scris:

asa o fi scriind alexa...iaca corectez eu acum...daca continuati pe langa subiect il inchid. punct.

ana. fara suparare eu knd am facut topicul i am cerut voie crystynei sa deskidem si offtopic p langa Club Sex Addicted...tocmai ptr a nu lasa loc de interpretari, si kiar ea l a adaugat,ok? nu mi se pare corect ca akm sa ne amenintati tu si persifona k ne inkideti topicul...si mai ales sa ti rezervi tu dreptul de a sterge acel offtopic, pai cu ce drept???!!! eu cer voie unui moderator...mi se acorda acest drept, ne folosim de el si akm vii tu si l stergi, din kte se poate vedea majoritatea discutiilor implica si sex...deci ti se pare corect, ana? te as ruga frumos sa rescrii ce era scris...ptr k nu am facut noi de capul nostru...Si chiar reprezinta ceva ptr noi acest topic...multi dintre noi am devenit prieteni aici si nu cred ca e corect k tu sa treci peste decizia altui moderator. Asa se procedeaza mai nou pe forum? ca daca da eu ma retrag.

Aaaa si scuza ma...din cate vad, crystyna e moderatorul acestei sectiuni "totul despre sex"...deci ???

Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-09-30 22:30:25)

time is precious.....

#2573 2008-09-30 22:28:35

Himmel
Insomniac member

yo o sunstin p honey..
mie imi placea si offtopic k nu deramja p nimeni daca ziceam k suntem nervoase sau k avem cine stie ce probleme k mai mult de 3 por\sturi nu erau...

#2574 2008-09-30 22:31:14

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu_ana a scris:

exista topic pt offtopic la discutii diverse...m-am gandit sa va reamintesc. daca topic-ul asta devine offtopic il inchid.

ana intr-adevar exista un topic offtopic la diverse, dar din pacate acolo sunt cam multe bisericute si nu ne cam baga nimeni in seama. eu din aceasta cauza nu scriu acolo. aici am devenit prietene, un fel de bisericuta a noastra si era f bine, vorbeam si despre sex, dar si despre viata noastra si despre ce avem pe suflet. sincer cred ca ar trebui sa lasi offttopicul

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#2575 2008-09-30 22:38:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

honeyica a scris:

eu_ana a scris:

ana. fara suparare eu knd am facut topicul i am cerut voie crystynei sa deskidem si offtopic p langa Club Sex Addicted...tocmai ptr a nu lasa loc de interpretari, si kiar ea l a adaugat,ok? nu mi se pare corect ca akm sa ne amenintati tu si persifona k ne inkideti topicul...si mai ales sa ti rezervi tu dreptul de a sterge acel offtopic, pai cu ce drept???!!! eu cer voie unui moderator...mi se acorda acest drept, ne folosim de el si akm vii tu si l stergi, din kte se poate vedea majoritatea discutiilor implica si sex...deci ti se pare corect, ana? te as ruga frumos sa rescrii ce era scris...ptr k nu am facut noi de capul nostru...Si chiar reprezinta ceva ptr noi acest topic...multi dintre noi am devenit prieteni aici si nu cred ca e corect k tu sa treci peste decizia altui moderator. Asa se procedeaza mai nou pe forum? ca daca da eu ma retrag.

Aaaa si scuza ma...din cate vad, crystyna e moderatorul acestei sectiuni "totul despre sex"...deci ???

asa e honeyica...eu mi am dat acordul ca aceasta sectiune sa fie offtopic dar sa se discute DOAR DESPRE SEX...si sincer am observat ca unii useri nu s au limitat la atat si ca acest subiect incepe sa semene din ce in ce mai mult cu "ce gandesti acum"...nu vreau sa caut inapoi in posturi ca nu am timp dar sti si tu la ce ma refer...si chiar am vrut si eu sa va atrag atentia ca se deviaza de la subiectul acestui topic...adica SEXUL...dar de fiecare data eram pe picior de plecare cand observam ca nu se mai vorbea despre in ce pozitii am facut o aseara ci despre ce am mancat aseara (asta e un exemplu dat de mine a nu se intelege ca exact asa s a spus...ideea e cea pe care vreau sa o evidentiez)...si mie nu mi se pare normal...la topicul despre sex discutam despre sex...la cel despre mancare de ce am mai mancat si tot asa...

happy with him...inlove with him...puss

#2576 2008-09-30 22:39:46

persifona
Vizitator

honeyica a scris:

Si eu sunt moderator al acestei sectiuni si si eu v-am rugat "....deci???" ?

#2577 2008-09-30 22:41:16

o'hara
Platinum member

honeyca nu stiu de ce mi se pare cam agresiv tonul tau...sper sa ma insel...

maryahs nu exista bisericute pe forum. tocmai pt a preintampina reformarea lor acest topic ramen pt discutii depsre sex iar acolo despre offtopic. daca mai sunt nelamuriri pt ce s-a sters acel cuvant din numele topic-ului va rog sa contactati un administrator prin mail.

mami de minuni hjarta

#2578 2008-09-30 22:41:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

maryahs a scris:

eu_ana a scris:

exista topic pt offtopic la discutii diverse...m-am gandit sa va reamintesc. daca topic-ul asta devine offtopic il inchid.

ana intr-adevar exista un topic offtopic la diverse, dar din pacate acolo sunt cam multe bisericute si nu ne cam baga nimeni in seama. eu din aceasta cauza nu scriu acolo. aici am devenit prietene, un fel de bisericuta a noastra si era f bine, vorbeam si despre sex, dar si despre viata noastra si despre ce avem pe suflet. sincer cred ca ar trebui sa lasi offttopicul

stiu ca tre sa editez dar scriu asa pt ca sa se vada clar...noi exact asta am tot incercat sa facem...sa eliminam bisericutele...si nu ne ajutati cu nimic prin faptul ca voi va faceti una aici...dupa tot circul care a fost crede am ca v ati dat si voi seama care a fist tot rostul lui...

happy with him...inlove with him...puss

#2579 2008-09-30 22:45:10

o'hara
Platinum member

honeyica a scris:

eu_ana a scris:

plus ca, faptul ca crys si persi sunt moderatoare pe aceasta sectiune nu inseamna ca ceilalti moderatori nu au un cuvant de spus. moderatorii pe acest forum au drepturi egale. nu trece nimeni peste decizia nimanui. decizia se ia la comun si am fost rugate de catre doctoressa sa urmarim acest topic si in momentul in care devine offtopic sa atentionam. asta am facut. nu mi se pare normal sa justific o actiune in mometul in care ea mi se adreseaza in felul asta. nu cred ca ti-am dat vreodata motive sa imi vb pe tonul asta...

mami de minuni hjarta

#2580 2008-09-30 22:46:36

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

mie sincer topicul asta mi se pare ca e strict pt voi...si e cam aiurea pt ca voi discutati doar aici intre voi dar cu nimeni altcineva in schimb...
alexa si dely ce mai vb si in alte parti..si eu cred ca cel mai bine ar fi sa se vb strict despre sex. nu si despre alte chestii.

#2581 2008-09-30 22:47:56

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

sincer am vazut ce circ a fost pe forum si imi pare rau, dar crede-ma ca nu o singura data am incercat sa ma bag in seama la offtopic si mi s-a raspuns rece sau chiar deloc...si nici nu vreau sa ies in evidenta cu vreo problema de-a mea sau altceva(a nu se intelege ca alte persoane au facu asta, eu am dat doar un exemplu). mie imi place acest forum si m-a ajutat mult, am invatat lucruri noi...
promit ca asta e ultimul post despre acest subiect pt ca nu vreau sa iasa iar scandal...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#2582 2008-09-30 22:50:51

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

da maryahs sa stii ca nici mie si nici altor fete nu li s-a raspuns de multe ori...dar incercati sa vb acolo offtopic sa vezi ca o sa te bage lumea in seama. si acum suntem si mai putine inainte erau f multe care postau in acelasi timp.
topicul asta e f ok sa ramana doar pt discutii de se parerea mea. ca asa nu se mai intelege nimic din el.

#2583 2008-09-30 22:51:03

Khristall
Insomniac member

maryahs a scris:

sincer am vazut ce circ a fost pe forum si imi pare rau, dar crede-ma ca nu o singura data am incercat sa ma bag in seama la offtopic si mi s-a raspuns rece sau chiar deloc...si nici nu vreau sa ies in evidenta cu vreo problema de-a mea sau altceva(a nu se intelege ca alte persoane au facu asta, eu am dat doar un exemplu). mie imi place acest forum si m-a ajutat mult, am invatat lucruri noi...
promit ca asta e ultimul post despre acest subiect pt ca nu vreau sa iasa iar scandal...

si mie mi se raspunde rece sometimes, sau chiar deloc...ignor...trec mai departe si ma ocup de alte sectiuni nu de offtopic...asta e...big_smile

#2584 2008-09-30 22:51:30

persifona
Vizitator

Mayahs, a mai fost discutia asta, forumul e mare, e greu sa saluti pe fiecare cand intra, sau sa ii raspunzi fiecaruia. Si eu cateodata postez si nu-mi raspunde nimeni dar nu m-am suparat niciodata din cauza asta, mi se pare normal.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.