homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-22

#400 2008-08-22 00:10:57

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: Clubul Sex Addicted

dap big_smile...dar tel si messu tin locul celui real..atunci knd nu se poate.

time is precious.....

#401 2008-08-22 00:11:33

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

pi m-am gand s yo da is sup p el aq ... si am fst si mai sup si nu am vb deloc de sex p mess..
abia asta seara eram bine dispiusa si i-am zs de masaj .. si el da.. si am schimbat rpd subiectu...
mi-e frica sa vd ce reactie are... nush ce face el acolo in leg q asta p cuv mi-e frica rau sa-l intreb...
mi-o zs o data k blestemu meu l-a ajuns k nu is e mai scola... si yo am ras si el sa nu mai rad  ....... 
mi-e frica ..mai bne cand se intoarce in tara il intreb ... big_smile

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-08-22 00:13:30)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#402 2008-08-22 00:14:35

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

cum adica blestemul tau...e absurd sa spuna asta. totusi e departe si nu stii acolo ce poate face, dar voi nu vorbiti in general despre sex la tel sau pe mess daca nu sunteti impreuna?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#403 2008-08-22 00:18:07

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

offtopic noapte buna fetelor...eu am plecat la somn

honeyica mea te pup si vb maine tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#404 2008-08-22 00:18:36

Himmel
Insomniac member

maryahs a scris:

cum adica blestemul tau...e absurd sa spuna asta. totusi e departe si nu stii acolo ce poate face, dar voi nu vorbiti in general despre sex la tel sau pe mess daca nu sunteti impreuna?

lol poi cand a plecat de la mn yo l-am bestemat sa nu i se scoale acolao rotfl smilerotfl rotfl2 rotfl2 d-aia zice asa... tongue

cezady... yo asa sciu .. o sa incerc special pt u sa scriu mai citet tongue

ahh.. am citit intrebarea q totu..scuzati pboseala si berea...  big_smile

poi de vorbit mereu am vb si la tel nu am retineri d-asea q el... doar aq de cand e plecat nu am vb k mi-e frica mie de ce poate sa imi zica.. nu stiu daca ma intelegeti... nu ma deranjeaza sa se masturbeze sa se gand sa aiba pofat .... da nu stiu de ce mi-e frica sa vb q el p  mess de asta.. sad

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-08-22 00:23:05)

Publicitate

loading...

#405 2008-08-22 00:21:15

maryahs
Insomniac member

oricum banuiesc ca stie si el ca nu ai spus-o cu rautate...totusi aici e mai mult vorba de incredere, pt ca e greu sa ti o relatie la distanta chiar si pt cateva luni

noapte buna Yohanna si cezady

Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-22 00:22:22)

#406 2008-08-22 00:23:33

honeyica
Sr. member

delyutza* a scris:

maryahs a scris:

lol poi cand a plecat de la mn yo l-am bestemat sa nu i se scoale acolao rotfl smilerotfl rotfl2 rotfl2 d-aia zice asa... tongue

cezady... yo asa sciu .. o sa incerc special pt u sa scriu mai citet tongue

si ptr mine...ca am tot incercat sa ma prind ce scrii la unele kestii big_smile
offtopic somn usor, Yohanna....si sa nu te mai trezeasca cutzu ala maine rotfl puss

time is precious.....

#407 2008-08-22 00:25:29

maryahs
Insomniac member

scaunul vrea sa mai stai cu noi cezady... rotfl rotfl

#408 2008-08-22 00:26:02

Himmel
Insomniac member

vezi k am editat mesaju...

#409 2008-08-22 00:29:45

honeyica
Sr. member

asta inseamna k nici scaunu nu vrea sa pleci big_smile
noapte buna, cezady puss si bebeilor tai puss

time is precious.....

#410 2008-08-22 00:31:03

maryahs
Insomniac member

delyutza dar nu trebuie sa il intrebi dc te insala sau nu sau daca se masturbeaza. pur si simplu ii spui ca iti e dor de mangaierile lui, de saruturi si il ?incalzesti? putin...si il intrebi dc nu ar vrea sa fiti impreuna...

puss puss puss si pt bebei si pt mamica...pt cezady

Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-22 00:32:14)

#411 2008-08-22 00:34:50

honeyica
Sr. member

delyutza, ce ai?? cum adik ti e frica?? tre sa vb deschis cu el despre oriceeeee...si daca cumva kiar iti sta tie pe creier intrebarea "ma inseli?"...eu crek poti sa vb si despre asta cu el si despre orice altceva...spune i tot ce simti si vrei...incita-l, excita-l ...big_smile

time is precious.....

#412 2008-08-22 00:38:58

Himmel
Insomniac member

p cuv mi-e frica sa il intreb.. prefer sa fie de fata si daca incearca sa faca misto sa il bat big_smile
uite aq m-am certat q el.. k vai Doamne incearca u sa vb q cineva sa t chinui sa il intelgi si sa ii scrii altcuiva.. adica q farsu vb si q mn scria...  si i-am zs k vr sa ii propun ceva cand se intoarce in tara si el nica nici un gest nica...
i-am zs k azi m-am p;imbat q un preten.. el nica k nu e nevoie sa imi repeti de 2 ori k te-ai plimbat k i-am zs yo de 2 ori big_smile

mi-e frica p mess k mie imi merge greu netu si el sa scrie saracus i yo s zc k se gandeste ce sa scrie...
sau incepe sa fac glume proste.. k esti sg k ma intorc in tara.. cand el e oblogat sa se intoarca-- nu de mn ci de ambasada sua---

si asa... prefer face 2 face k daca il apuca mistourile sa il iau la bataie.. sad
intelegi...
pls zi mi k nu's nebuna lol

#413 2008-08-22 00:42:37

maryahs
Insomniac member

nu esti nebuna...dar si el e incapatanat...asa e de fiecare data sau numai azi?  mie nu mi se pare imposibil sa vb cu 2 persoane in aceelasi timp...si putea sa iti raspunda si tie, dar sincer dupa atitudinea lui mie mi se pare ca era suparat si nu prea avea chef de povesti...

#414 2008-08-22 00:44:51

honeyica
Sr. member

delyutza* a scris:

p cuv mi-e frica sa il intreb.. prefer sa fie de fata si daca incearca sa faca misto sa il bat big_smile
uite aq m-am certat q el.. k vai Doamne incearca u sa vb q cineva sa t chinui sa il intelgi si sa ii scrii altcuiva.. adica q farsu vb si q mn scria...  si i-am zs k vr sa ii propun ceva cand se intoarce in tara si el nica nici un gest nica...
i-am zs k azi m-am p;imbat q un preten.. el nica k nu e nevoie sa imi repeti de 2 ori k te-ai plimbat k i-am zs yo de 2 ori big_smile

mi-e frica p mess k mie imi merge greu netu si el sa scrie saracus i yo s zc k se gandeste ce sa scrie...
sau incepe sa fac glume proste.. k esti sg k ma intorc in tara.. cand el e oblogat sa se intoarca-- nu de mn ci de ambasada sua---

si asa... prefer face 2 face k daca il apuca mistourile sa il iau la bataie.. sad
intelegi...
pls zi mi k nu's nebuna lol

nu esti nebuna, dar nici nu treb sa strangi toate astea in tine asteptand sa vina el , nu e corect fata de tine!! incearca sa ai o discutie mai serioasa ...zii k vrei sa i vb serios si sa lase mistourile...parerea mea...nu meriti sa se poarte asa,ok? si ce dk mai vb si cu alta pers? tu trebuie sa fii mai importanta!

time is precious.....

#415 2008-08-22 00:53:43

Himmel
Insomniac member

poi.. de obicei cand stu k vb q frasu il las yo in pace ii zc sa vb q el si porma vb noi ....
ce sa discut seriso q el... ?? adica daca vroiam sa vb despre sex.. ii ziceam da mi-e mie frica.. il prefer in brate knd vb despre ce a facut el in vacanta asta.... aci nu e vina lui...
poi sa vb p mess sa scii nu e imposibil.. da .. el vb la microfon q frasu si q mine mai scria... cam greu.. yo cand vb q el de obicei nu mai vb q nimeni....
si el intra in fiecare seara p mess sa vb q mn...

uite aq o sapt sa zicem i-am trm msg mai intra o mess sa mai vb si noi nitel.. k am chef de vb q u... nimic imp..
si alaltaseara i-am trm msg sa intre urgent p mess in seara urmatoare adica aseara.. k vr sa vb q el sa ii zc k ma duc la doftor si asa mai departe....
de obicei vb q el mult cel ptn o oara p seara la cel mult 2-3 seri...de oobicei in fiecare seara...

singura chestie e ca at cand am yo chef de vb si el vb q fratele lui sau q maiksa mie abia imi rasp... adica yo sciu  randuri si el abia scrie...

si mai incpatanat k mn nu e...
si ce vroiam sa ii propun orq nu ii ziceam vroiam doar sa fie curios.. adica vreau sa mergem impereuna knd o sa aflu yo detalii... k vreaus a donam sange impreuna smile

moama ce roman am scris rotfl

#416 2008-08-22 00:57:39

honeyica
Sr. member

rotfl treaba ta, dar ar trebui sa nu ti mai fie frica, ca nu ai dc...felicitari dk vrei sa donezi sange ,....e un gest frumos..si eu am vrut sa donez din al meu ptr k am o grupa ff rara ab 4...dar sunt mai mereu racita...in sf sa nu deviem.

time is precious.....

#417 2008-08-22 01:00:44

Himmel
Insomniac member

cat de curajoasa is yo in alte prostii si asa.... oofff dumbomdumbomdumbomdumbom asta e fiecare q nebuniile lui..
poi poate de maine o sa fie clubul sex addicted + offtopic lol

poi m-am gandit mult la treaba asta... q sangele...  si pe lanaga k fac si yo o fapta buna si chiar pot sa ajut p cineva ... mi se fac si toate analizele la sange .. big_smile

vai ce prostii scriu de la oboseala rotfl

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-08-22 01:02:17)

#418 2008-08-22 01:02:49

maryahs
Insomniac member

dar din moment ce vorbiti pe mess aproape in fiecare seara de ce iti mai este frica ca te-ar putea insela? acum tu il stii mai bine si stii cum e, dar nu cred ca ai motiv sa il suspectezi de asta...
ar trebui sa va faceti un program...pana la ora x vorbeste cu ai lui si dupa aia cu tine...asa nu mai aveti nici un motiv de suparare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.