homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-44

#818 2008-08-25 19:46:10

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: Clubul Sex Addicted

i'm back smile
da ma bag la sailor monn rotfl
nu o sa fiu asa activa pana nu le termin lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#819 2008-08-25 21:17:36

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

pai eu toata viata am spus ca BRUNETA  o sa fiu...dar uite ca anul trecut cand am dat de permis....au fost cateva discutii, am fost descurajata etc si credeam ca il pic si dimineata inainte sa plec mama mi-a spus ca daca il iau ma fac blonda si eu i-am spus ca bine, dar ca sunt sigura ca raman bruneta, ca nu il iau, doar fusesem descurajata...in fine...prefer sa nu imi amintesc acel episod din viata mea....am mers, am dat examen si cand am iesit din sala am spus ca e imposibil sa il iau si ca sigur il pic...ne-au bagat aia in sala din nou...m-am pus pe rugaciuni tremuram de nu mai puteam si pe la sfarsit a venit randul meu...s-a uitat tipul de vreo 5 ori pe anexa ca sa imi gaseasca si a 5a greseala, dar spre nefericirea lui si a altora nu a gasit-o...cand am iesit de acolo mai aveam putin si ma puneam pe plans pentru ca eram terminata psihic si nu ma asteptam sa iau...am sunat-o pe mama si i-am spus ca ma fac blonda....m-am de colorat in doua saptamani cred ca de vreo 5-6 ori cel putin....si cam tot bruneta eram....am inceput scoala si am fost nevoita ca la un moment dat sa redevin bruneta si sa spun ca in viata mea nu ma mai fac blonda sau sa incerc macar...eu nu ma inteleg cu blondele si rar gasesc o pers blonda care sa fie pe gustul meu tongue ....mai acum vreo 3 saptamani am fost la verisoara mea in Pitesti(din oct ma mut cu ea) si nu ne mai vazusem de ceva ani si era uimita de mine ca m-am vopsit bruneta si ca imi sta bine, dar parca mi-ar sta si mai bine blonda dar nu e singura care mi-a spus asta...eu simt nevoia de schimbarea asta...sa vad cum arat blonda...m-am saturat de culoarea mea.
iubitul meu m-a pus sa repet de cateva ori ce i-am spus"iubi vreau sa ma fac blonda" si apoi a inceput sa rada rotfl si sa spuna"tu care nu suferi blondele te faci blonda...bine iubi...abia am de cine sa rad si eu ca esti blondutza" pe deasupra mai facea si misto de mine lol da' o sa stea in limba dupa mine rodnar

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2008-08-25 21:21:38)

#820 2008-08-25 22:15:19

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

bravo.mai convins.ce sati zic acum...abia astept sa te vad blonda.cu toate ca nu mi te imaginez.sa iti pui poza la avatar sa te vad.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#821 2008-08-25 23:28:09

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

fetelor... ajutati'ma si pe mine... o sa fiu off topic
situatia e urmatoarea... iubi vrea sa mergem la mare cu un prieten de al lui -asta e insurat, are 30 sh ceva de ani, are copii- si cu gagica'sa -nu nevasta'sa =>are amanta "domnu" -
asa... "amanta" respectiva e o tipa cu care ma inteleg relativ bine.. are 20 d ani, e vecina cu mine, vorbim, bla-bla....
problema mea: in primul rand n as vrea sa merg cu ei, in al doilea rand nu m-ar lasa ai mei... si acum iubi tot insista sa i mint,sa le zic ca merg cu maica'sa...
ma rog, nu vor sa stam decat o zi sau doua..
oricum pe mine nu m ar lasa de nicio culoare cu iubi-sa nu cumva sa ma culc cu el tongue -da' dak as baga minciuna asta ar merge....
intr un fel il inteleg si pe iubi... mie niciodata nu mi au convenit prietenii lui si mereu am incercat sa facem numai cum imi place mie, dar la urma urmei am mai fost o data la mare vara asta chiar dak n am stat cazati in acelasi loc...
scz d offtopic... dar poate mi dati sh mie un mic miiiic sfat.. cum ati proceda in locul meu?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#822 2008-08-25 23:41:06

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

in primu rand...dupa cate ai vazut...se accepta si offtopic-uri big_smile
nu stiu ce sa zic...daca kiar nu te lasa...si ti doresti cu adevarat sa mergi...s ar putea ca minciuna sa fie unica solutie...dar totusi esti sigura ca daca discuti cu ei nu te lasa? sau daca discuta iubi tau cu ei?

time is precious.....

Publicitate

loading...

#823 2008-08-25 23:43:55

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

carmen nu esti offtopic...uita-te la titlul topicului tongue
sincer iti spun eu nu mi-as prea minti parinti, dar daca trebuie trebuie. poti sa le spui ca mergi cu mama lui, dar ai grija sa nu se intalneasca cu ea prin oras dc se cunosc.
acum 1-2 zile nu e asa mult, deci treci si peste relatia prietenului lui si va bucurati sa sunteti impreuna, asta conteaza mai mult

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#824 2008-08-25 23:48:25

Himmel
Insomniac member

carmen pt u pauza de la sailor moon tongue

uite .. yo de ex nu o pot minti p mami .. nush dc.. nu o pot minti big_smile
dar daca u poti si iti doresti sa mergi.. go for it!! numai daca iti doresti sa mergi...
iubi s-a certat q unii for me care incepusera sa ma barfeasca si sa il condamne p le k sat prea mult q mn.. si si-a dat seama k orq nu ii sunt prieteni...
decat preteni d-astia... nush c sa zc mie nu mi-ar placea sa merg q unu insurat si q gagik'sa.. hmm... mi se pare ciudat hmm

dar repet fa ce simti... daca vrei si ai ocazia sa te duci .. go for it... big_smile
puss

aq back la sailor moon... tongue --ne citim dupa ep tongue--

#825 2008-08-25 23:52:57

carmen_21
Insomniac member

faza e k nu prea vreau sa i mint.. nu k nu i-as mai fi mintit da' de data asta nu mi doresc chiar atat de mult sa merg incat sa inventez diverse...
nu cred k as rezolva nimic dak ar vorbi iubi cu ai mei pt k na, mama stie k ala e insurat si nu cred k ar accepta asa usor
eu de fapt nu stiu ce argumente sa i aduc lu' iubi k sa nu mergem
diablo

#826 2008-08-25 23:56:20

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

cel mai bine ii spui adevarul iubitului tau si gata, pana la urma va trebui sa inteleaga de ce nu vrei sa mergi

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#827 2008-08-25 23:57:09

Himmel
Insomniac member

poi asa zii.... hhmm..... nu ai chef..??? iti e rau?? te-ai certat q ai tai din cauza.... hmm... k ai stat degaba tta vacanta?? ar merge daca aq ai trece a 12a smile crd k daa ii zici k te-ai certat q ai tai dintr0un motiv plauzibil ar fi cel mai ok wink

#828 2008-08-25 23:59:27

carmen_21
Insomniac member

trec a 12'a big_smile
cred k o sa i zic adevarul si mai bag si un pic de la mine.. sa nu l supar prea tare big_smile

#829 2008-08-26 00:07:43

carmen_21
Insomniac member

gata.. ma culc big_smile
mersi pt ajutor...dorm si io linstita
nb kram kram kram

#830 2008-08-26 00:14:31

Himmel
Insomniac member

somn usor puss
asa sa faci adevaru + o minciunica tongue

#831 2008-08-26 00:21:16

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

si eu ma bag la somn...sa recuperez rotfl rotfl rotfl
somnik pufos, dragele mele puss

time is precious.....

#832 2008-08-26 00:35:45

Himmel
Insomniac member

somn usor honeyca puss

#833 2008-08-26 07:45:49

nimfo_girl
New member
Inregistrat: 2008-08-24

Gandeste-te ce ai de pierdut daca minti, ce ai de pierdut daca nu minti si fa o comparatie. In locul tau eu nu as minti. Nu mi-as minti nici parintii nici prietenul. Pentru simplul fapt ca daca sunt prinsa poate pierd mai multe decat daca as fi spus adevarul. O sa te inteleaga ai tai cu siguranta, ca iti vor binele, si el, la fel, daca te iubeste. puss

Got no boundaries and no limits. If u can't handle it undress me. big_smile

#834 2008-08-26 07:46:36

nimfo_girl
New member
Inregistrat: 2008-08-24

Apropo, neatza ! big_smile

Got no boundaries and no limits. If u can't handle it undress me. big_smile

#835 2008-08-26 09:13:54

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

carmen_21 eu zic sa ii spui adevarul iubitului tau, iar parintilor tai, daca stii sigur ca nu te vor lasa...atunci ii minti ca trebuie...riscurile meseriei tongue
oanaflori dupa ce ma fac blonda pun poza cu mine la avatar sper sa nu fie nevoie sa port ceva in cap ca arat ca naiba rotfl

#836 2008-08-26 10:44:11

carmen_21
Insomniac member

neatza big_smile
katalyna vreau si io sa te vad bruneta big_smilebig_smile k nu te stiu deloc...
si pe mine m ar tenta sa ma fac blonda da' nu suporta iubi si abia m am vopsit bruneta... poate pe viitor ...  tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.