|
Nu esti logat.
Clubul Sex Addicted-57#1065 2008-08-27 16:51:42
Re: Clubul Sex Addictedvroiam cu puf roz sa le folosesc pe el :>:> Offline #1066 2008-08-27 17:03:26
Re: Clubul Sex Addictedmie mi se par ok, dragute ia linistita si joaca te cu ele dupa cum ti pofta VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #1067 2008-08-27 17:19:37
Re: Clubul Sex Addictedabia astept sa-mi iau D: Offline #1068 2008-08-27 18:03:32
Re: Clubul Sex Addictedsi eu am cu puf..mi le-a luat iubi Offline #1069 2008-08-27 18:06:59
Re: Clubul Sex Addicted
si cand suntem kinky Offline Publicitateloading...
#1070 2008-08-27 18:16:46
Re: Clubul Sex AddictedBuna,din nou!Catheryne,nu fac parte dintre cele care isi plang de mila,pur si simplu am spus ca nu am noroc.Asta nu inseamna ca ma jelesc dupa fostul si imi duc jucariile in pod.Numai ca trebuie sa-mi incarc bateriile,iar de lasat ,l-am lasat pentru simplul motiv ca trebuia sa ma intorc in tara la pubertosul meu,iar intr-o relatie in care respectivul nu-ti spune ,,te iubesc,, ci decat ca esti tare la pat...scuze.Tare la pat pot fi cu oricare.Imi pot de asemenea gasi singura pe cineva,dar acum nu am dispozitia necesara,chiar daca imi lipseste sexul...ma repet...nu o sa fiu niciodata cu cineva ptr sex.Eu am fost mereu ca pasarea Phoenix...viata mea e un roman plangacios,dar asta nu inseamna ca-mi plang de mila.Nu suport nici persoanele care imi zic...saraca...ce nenoroc pe ea....norocul ti-l faci asa cum vrei tu...numai ca eu nu mai fac compromisuri... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #1071 2008-08-27 18:38:39
Re: Clubul Sex Addictedmami ella, nu bateam apropouri la tine, doar ca stiu femei care in situatia ta ar da 100 de justificari, de parca ar fi necesare si asa o mare rusine sa iubesti si sa dai chix. VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #1072 2008-08-27 18:40:14
Re: Clubul Sex Addictedella eu zic, referitor la ramona14, ca problema nu se pune numai din partea fiilor dar si a parintilor, adica nu toti sunt moderni cum esti tu. de ex mama n-a fost niciodata o comunista, ba mai mult, toate prietenele mele o iubesc pt ca e f moderna, dar are unele idei, cum de altfel cam toate mamele, si de multe ori ma feresc sa ii spun unele chestii pt ca nu am chef de teoria chibritului (am 22 de ani). si tine cont ca mama e in italia de cel putin 7 ani. deci in romania cu atat mai mult pt ca asa e mentalitatea, parintii au prea multe probleme pe cap, de cele mai multe ori financiare ca sa mai aiba timp sa vada ce mai face fata lor de 14 ani, cu cine umbla etc. Bine, asta nu exclude cazul de fatza, in care ramona chiar tre sa vb cu mama ei, chit ca acesta ar snoti-o din bataie! cel putin eu asa cred.... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #1073 2008-08-27 18:54:57
Re: Clubul Sex AddictedDoamne,mi-e mila de ramona...ce o fi fost in capul ei?Parintii,da au multe probleme pe cap,si eu am...si financiare chiar...dar asta nu m-a impiedicat ca atunci cand eram plecata,sa nu imi dau seama ca pubertosu are nevoie de mine..ca este la varsta la care chiar poate face ceva cu vreo fata sau altceva(anturaje,droguri,etc),incat sa las jobul de acolo si viata mea sexuala si sa vin acasa.Asta o simti ca parinte...copii au nevoie de noi...cum naiba mama ramonei nu a simtit nimic??Nu ma simt moderna,pubertosu zice ca sunt cicalitoare si deplasata...dar am invatat sa las de la mine daca vreau ca el sa fie ok..si sa nu il mai stresez(cred ca asta este cuvantul vostru,nu?),si sa-l monitorizez finut.de aia stiu ce face si pe unde umbla,cu cine se saruta sau cui ii face cadouri pe banii mei sau din alocatie.... Ultima oara a fost editat de ella_nicegirl (2008-08-27 19:20:41) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #1074 2008-08-27 21:51:25
Re: Clubul Sex Addictedfetele stiti ca cele care luam ac sunt predispuse la cancerul ovarian? dar nu din cauza pastilei, ci din cauza ca nu folosim prezervativ.... Offline #1075 2008-08-27 21:53:03
Re: Clubul Sex Addictedcancer ovarian din cauza k nu folosesti prezervativ? dar ce legatura are??? si tocmai...k dak iei pilule...ovarele tale is protejate de chisturi... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1076 2008-08-27 22:08:51
Re: Clubul Sex Addictedufffffffffff.....am gresit de col uterin...nu stiu la ce naiba ma gandeam.... Offline #1077 2008-08-27 22:36:05
Re: Clubul Sex Addictedpai cancerul de col uterin este provocat de virusul papiloma(hpv) care se transmite sexual... Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-08-27 22:39:07) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1078 2008-08-27 22:48:02
Re: Clubul Sex Addicted1 hello ladies Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1079 2008-08-27 22:49:45
Re: Clubul Sex Addictedpai chiar spuneau ca in cazul in care avem mai multi parteneri sa avem mai multa grija......si se refereau la contactul cutanat Offline #1080 2008-08-27 22:58:48
Re: Clubul Sex Addictedpai da...asa k nu conteaza k iei pilule sau k folosesti prezervativ...dak nu avem grija de noi... o sa avem parte de urmari grave "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1081 2008-08-27 23:07:38
Re: Clubul Sex AddictedPoate nu ati citit toate cum se facea sex in 1894. Deci, inca un articol impartasit cu voi: VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline #1082 2008-08-27 23:07:45
Re: Clubul Sex Addictednu ma baga nimeni in seama Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1083 2008-08-27 23:21:38
Re: Clubul Sex Addicted
la muuulti ani dely Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|