homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-78

#1464 2008-09-04 14:44:21

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: Clubul Sex Addicted

da da rotfl have fun si pt noi rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1465 2008-09-04 14:45:30

andrutza
Vizitator

pe mine nu m-ar incita daca ar face el streaptease, nu stiu mai bine prefer sa-mi faca un masaj cu ulei ca la carte decat sa-mi danseze el smile nu ma incita cu nimic
mai bine ma simt cand fac eu pt el

#1466 2008-09-04 14:49:46

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

cezady a scris:

in primu rand papica...gratar de purcel la teflon,ca astai preferata lui,cu piure,oua umplute,reteta proprie...tort ananas cu muuuuulta frisca...vin si lichior piersici cu gheata
lichiorul si gheata pt alte intrebuintari tongue ,nu pt baut
neglijeul,parfumel,machiaj,...si o patura groasa pe jos,cu un cearceaf maaare si super lenorat si cocolinit...ca in pat ma  enerveaza ca n-am loc sa ma desfasor

aaa si era sa uit..barry white...far el nu se poate(e ca si cum ai manca o savarina fara dulceata de trandafir de deasupra)

ce bine suna!! big_smile

#1467 2008-09-04 14:52:55

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

neatza girls.. ce horny ati fst azi big_smile
numai yo amdormit pan aq big_smile

andrutza cand vin ai nostrii o sa le facem si noi pofta big_smile tonguetongue
mie mi-a placut cand mi-a facut el streaptese... da numai k nu'mi aduca aminte prea bine qm a fst... k eram prea.. emotionata big_smile

cezady ... spor la pregateli wink si spor la tutu tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#1468 2008-09-04 14:55:03

Himmel
Insomniac member

poi lichior k sa beti si gheata k sa puneti p voi tongue

Publicitate

loading...

#1469 2008-09-04 14:55:36

andrutza
Vizitator

mai mie imi place cand vreau sa-i ofer senzatii placute sa iau o gura de alcool in gura si cu gheata si sa-i fac sex oral...smile ii ofera niste senzatii misto...sau pur si simplu doar ceva rece in gura

#1470 2008-09-04 14:59:28

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

andrutza a scris:

mai mie imi place cand vreau sa-i ofer senzatii placute sa iau o gura de alcool in gura si cu gheata si sa-i fac sex oral...smile ii ofera niste senzatii misto...sau pur si simplu doar ceva rece in gura

exact!la asta ma gandeam si yo big_smilebig_smilebig_smile
crek nu`mi mai trebuie pauza dupa kte a zis cezady rotfl rotfl

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1471 2008-09-04 15:00:18

Himmel
Insomniac member

yo stiam k ceva rece si ceva cald imediat ... ii da o senzatie k lumea big_smile

#1472 2008-09-04 15:00:54

andrutza
Vizitator

lol imi dai u banii astia cezady?

#1473 2008-09-04 15:01:14

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

cezady a scris:

andrutza a scris:

cine cunoaste stieeeee
bravo andrutza ai castigat un milion de dolari..esti miliardara  lollol

luati aminte si invatati
gheat cu lichior..menta piersici sau cafea+sex oral.=babe addicted dupa tine(si sex oral,si sex normal si de oricare sex mai exista pe lumea asta)

i`ai zis sa se pregatesca?sa fie in forta maxima? rotfl

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1474 2008-09-04 15:02:49

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

gata, mi am adus carnetu de notite big_smile
mai da' ce gospodina desavarsita esti cezady lol

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#1475 2008-09-04 15:04:50

andrutza
Vizitator

apropo de sex oral....voi cand le faceti iubitilor le vine mai rpd decat daca i-ati mangaia?
lu iubi cand ii fac ii fac doar sex oral ii vine putin mai greu...in schimb daca ii si fac oral si mai folosesc si o mana ii vine rpd...oare dc?

#1476 2008-09-04 15:07:55

catheryne
Full member

andrutza a scris:

apropo de sex oral....voi cand le faceti iubitilor le vine mai rpd decat daca i-ati mangaia?
lu iubi cand ii fac ii fac doar sex oral ii vine putin mai greu...in schimb daca ii si fac oral si mai folosesc si o mana ii vine rpd...oare dc?

cam asa e si la mine tongue eu l-am intrebat daca e ceva diferit si mi-a explicat ca da, ca i stimularea mai intensa si se simte mai bine.
fetite, voi puteti face deep throat? rodnar

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#1477 2008-09-04 15:09:09

_alexa_
Hero member

sex oral? rotfl vai vb de lucruri sfinte rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1478 2008-09-04 15:13:29

andrutza
Vizitator

eu am facut deep throat dar nu fac pana la capat adica de la inceput pana la final...fac asa din cand in cand ca nu prea ma incanta din cauza ca imi atinge omuletul si imi vine sa vomit smile oricum senzatii puternice sunt la gland...nu prea conteaza deep throat-ul
dar pe iubi daca il mangai pe gland sau il pup numai in zona aia nu suporta mult timp incepe sa tremure lol

#1479 2008-09-04 15:15:32

catheryne
Full member

cam asa patesc si eu, una doua si-mi vine sa vomit. desi am zis ca nu ma las pana nu reusesc lol asta e, speranta moare ultima

peseu - am cateva ebookuri interesante cu colectii de sex-tipsuri, acu' le-am regasit, mi-am aruncat un ochi peste ele si ma gandeam : oare sa deschid un nou topic cu asa ceva?big_smile si sa postez idei dintr-astea zilnic >smile mwahahahahaha

#1480 2008-09-04 15:17:07

andrutza
Vizitator

mai bine posteaza aici

#1481 2008-09-04 15:17:35

Himmel
Insomniac member

sex.. sex .. sex... OMG!!!!!!!!!! I need it big_smile

#1482 2008-09-04 15:18:08

_alexa_
Hero member

vai... nu mai pot sa citesc ce ziceti voi aici rotfl inainte sa raman gravida am avut o relatie sexuala cu iubitul meu absolut excelenta!! ne devoram pur si simplu... ne luam la palme alea alea big_smile ah dar acuuuum... neutral pur si simplu nu mai am apetit sexual, nu-mi mai vine sa ma urc pe el, sa-l tin de maini si sa-mi fac de cap cu el...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.