homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-83

#1559 2008-09-05 13:29:55

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: Clubul Sex Addicted

Chick a scris:

fetelor,sa va povestesc ceva si sa-mi spuneti cum reactionati voi in cazul asta....
Am facut sex cu iubi vineri(demential,am avut un orgasm enorm)
Am facut sex cu iubi marti(mult,imi doream un orgasm,nu am avut)
Am facut sex cu iubi miercuri(imi doream un orgasm,el nu mai putea,a promis ca isi ia revansa)
Mi-a facut iubi sex oral ieri(ca sa imi dea orgasm)doar ca de fiecare data cand eram aproape se oprea ca il durea gatul.Si s-a intamplat de vreo 5 ori cred.Mai aveam puuuuutin si el se oprea.Credeam ca mor.
La juma de ora,a vrut sa facem sex,eu nu am mai vrut,ma enervasem si i-am spus ca nu vreau sa ma excit aiurea(cam urat din partea mea)
Acum,ideea e ca m-a prost dispus toata faza asta groazzzzznic si m-am purtat ca o scorpie toata ziua,pur si simplu nu puteam sa ma controlez sa nu fiu rautacioasa....
Cum controlam reactiile astea?cum va calmati o astfel de prost dispozitie?s-a mai intamplat sa nu am org de multe ori,doar ca parca n-am incercat niciodata 3 zile la rand si nu a iesit....si el ma tot amanaaaa...
Sunt si inainte de "perioada aia",deci va dati seama cam ce comportament am avut....

in primu rand k sa ti rasp la intrebare...da. si mie mi s a intamplat faza asta o data de doua ori, si tot k si tine am ramas frustrata (asta e  cuv potrivit) si m am purtat cam aiurea cu el....desi nu prea era vinovata....akm din cate am citit si la tine...si al tau, la fel k al meu, si a dat silinta...dar dk nu a iesit ce vroiam noi, nu e doar vina lor...ptr k e de vina si starea p kre ne o cream noi...ne tot gandim la orgasmul ala si l tot asteptam...
Ca si solutie la cum sa calmezi proasta dispozitie..nu prea stiu. Eu am incercat sa tac din gura ptr ca stiu k ce pot scoate in mom ala nu e de bine rotfl rotfl, si am tacut...am blestemat faza in gandul meu...si apoi mi am revenit gandindu ma k totusi nu e vina lui big_smile

time is precious.....

#1560 2008-09-05 14:33:06

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Raluk_ a scris:

_alexa_ a scris:

Pai daca e nesimtit... normal ca ne-am luat la cearta... el are cu totul alte prioritati, si pe mine ma exclude mereu. Deja regret enorm alegerea facuta...

gandeste`te k si sarcina influenteaza starea ta de spirit si toate celelalte.cu timpul poate se rezolva!gandeste`te la copil!!

nu e vorba de starea mea de spirit, e vorba ca ce vreau eu conteaza fix un mare shit pt el... este egoist, nerecunoscator, si considera ca i se cuvine absolut totul. iar mie nimic...

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-05 14:40:59)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1561 2008-09-05 14:49:25

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Mersi fetelor ptr sfaturi:* Ideea e ca maine-poimaine imi si vine...deci o sa fie o perioada de....lipsa...o sa incerc sa ma controlez totusi.Aveam o prietena care spunea despre tipele care nu au orgasm ca sunt f***** degeaba si ca sunt scorpii.Cred ca am devenit,cel putin pentru perioada asta,una dintre ele:D

#1562 2008-09-05 14:55:48

honeyica
Sr. member

Chick a scris:

Mersi fetelor ptr sfaturi:* Ideea e ca maine-poimaine imi si vine...deci o sa fie o perioada de....lipsa...o sa incerc sa ma controlez totusi.Aveam o prietena care spunea despre tipele care nu au orgasm ca sunt f***** degeaba si ca sunt scorpii.Cred ca am devenit,cel putin pentru perioada asta,una dintre ele:D

n ai ptr ce , chick pusspusspuss
fara suparare...dar prietena ta mereu are orgasm?cam greu de crezut....In sf...suntem normale, te asigur rotfl....eee k o mai luam uneori pe aratura cum se zice ...asta e altceva rotfl ...Suntem si bune si rele...si scorpii uneori...asa e viata.

time is precious.....

#1563 2008-09-05 15:16:22

_alexa_
Hero member

la mine e raritate cand am orgasm mrrrr does that make me a bitch? rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#1564 2008-09-05 15:16:57

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

desi incerc sa ma controlez nu reusesc atat cat imi doresc. ma gandesc ca nu e vina lui si incerc sa ma calmez

#1565 2008-09-05 15:18:24

_alexa_
Hero member

eu n-am avut niciodata istericale ca n-am orgasm... mai nou n-am istericale nici cand duc lipsa de sex lol

#1566 2008-09-05 15:21:58

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Chick a scris:

Mi-a facut iubi sex oral ieri(ca sa imi dea orgasm)doar ca de fiecare data cand eram aproape se oprea ca il durea gatul.Si s-a intamplat de vreo 5 ori cred.Mai aveam puuuuutin si el se oprea.Credeam ca mor.
..

depinde si de pozitie. pt ei e mult mai confortabil sa stea dedesubt,si u deasupra.asa nu-l mai doare nimic!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1567 2008-09-05 15:25:33

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

neatza... smile
vai ce activitate ati avut fetelor sm sm sm  lol diablo diablo diablo

yo nu ma stresez q orgasmu mai deloc .. daca e sa fie ff bine daca nu iarsi la fel de bine big_smile

si q si fara orqm is rea cateodata big_smile tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#1568 2008-09-05 15:56:45

Sonia_Simona
Insomniac member

alexa nici eu nu sunt isterica daca nu e orgasm si la je.....ma supar doar cand nu ma simt deloc bine sau nu iese ceva cum vreau. se intampla sa imi vars nervii pe el uneori si incerc sa ma controlez
de orgasm nu imi fac griji, daca e sa fie si orgasm, atunci o sa vina el...daca nu...atunci zic "m-am simtit bine, nu ma intereseaza orgasmul". daca se intampla sa nu ma simt eu bine(cum a fost ultima data) atunci sunt cam nervoasa si ii vorbesc mai rastit si rar si il las pe el sa vb in tel cat vrea

#1569 2008-09-05 16:43:36

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

pitzipoank a scris:

Chick a scris:

..

depinde si de pozitie. pt ei e mult mai confortabil sa stea dedesubt,si u deasupra.asa nu-l mai doare nimic!

Ooooo!Multumesc ptr sfat,suna interesant:D
Cat despre faptul ca avem sau nu de fiecare data...nici eu n-am de fiecare data si nu-i problema,doar ca de data asta imi doream mult si am mai si incercat mult.Nu sunt isterica de obicei,s-a intamplat acum:D dar.....m-am mai gandit eu asa si nu-mi pare rau,eu am grija de el mereu,sa termine, si ma simt vinovata daca nu are org,ia sa se simta si el cu musca pe caciula!lol

Ultima oara a fost editat de Chick (2008-09-05 16:46:31)

#1570 2008-09-05 17:20:48

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

a ajuns si iuby in sfarsit in oras si ne-am intalnit si ne-am iubiiit muuult hjarta mai ales dupa o cearta... in fine. principalul e ca a fost bestial, imi era dor de el hjarta

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#1571 2008-09-05 17:41:46

_alexa_
Hero member

19 minute ma despart de weeekeeeeeeeeeend big_smile big_smile

#1572 2008-09-05 18:22:30

honeyica
Sr. member

si ce planuri de weekend aveti? big_smile

time is precious.....

#1573 2008-09-05 18:23:32

Sonia_Simona
Insomniac member

deea nu te mai certa cu el tongue mai bine il iei in brate si il pupacesti

#1574 2008-09-05 18:53:02

honeyica
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

deea nu te mai certa cu el tongue mai bine il iei in brate si il pupacesti

da, usor de zis rotfl rotfl
knd te enerveaza f tare numai la pupat nu ti sta mintea rotfl

time is precious.....

#1575 2008-09-05 18:56:39

Himmel
Insomniac member

bueyyyy nu va mai certati nu va mai pupati nu mai faceti nica  sm sm sm sm sm sm sm sm sm sm sm sm vsm sm sm

hai sa bem drink drink drink drinkdrink drinkdrink drinkdrink drink drinkdrinkdrinkdrinkdrinkfoodfooddrinkdrinkdrink

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-09-05 18:57:40)

#1576 2008-09-05 19:16:44

honeyica
Sr. member

delyutza* a scris:

bueyyyy nu va mai certati nu va mai pupati nu mai faceti nica  sm sm sm sm sm sm sm sm sm sm sm sm vsm sm sm

hai sa bem drink drink drink drinkdrink drinkdrink drinkdrink drink drinkdrinkdrinkdrinkdrinkfoodfooddrinkdrinkdrink

tu esti tot cu bautul rotfl rotfl iar ai fost la bere? rotfl storstark storstark storstark storstark storstark..drink drink drink drink drink

time is precious.....

#1577 2008-09-05 19:19:34

Himmel
Insomniac member

nuuuuuuu.. n-am mai baut de 2 sapt nici un fel de alcool smile k am tot luat medicamente si am zs k mai bine nu tongue

da recuperez yo de aq tongue

poi daca lumea face sex yo.... yo beau pt voi rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.