|
Nu esti logat.
Clubul Sex Addicted-97#1825 2008-09-09 14:12:13
Re: Clubul Sex AddictedHoneyica,ai lamurit treburile cu iubi??/ VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #1826 2008-09-09 14:15:33
Re: Clubul Sex Addicted
pai, ella, atunci incearca sa discuti cu ea...sa i explici k nu vrei ca relatia voastra sa se skimbe kiar daca ai acceptat sa lucrezi ptr ea...daca altundeva nu ai unde sa te angajezi akm...si intre timp iti poti cauta si alt job.. time is precious..... Offline #1827 2008-09-09 14:23:42
Re: Clubul Sex AddictedStii,citeam in paginile trecute,ce relatai tu despre ce s-a intamplat...Un pic m-am regasit si eu pe acolo...Faptul ca tu esti mereu,,vinovata,,,ca cedezi mereu pre ca il iubesti...ca ceva s-a intamplat si schimbat pe parcurs....si...ca in mod sigur la momentul actual nu prea mai e comunicare intre voi.sa stii ca si mie mi-a fost f greu,mereu cedam...plangeam...ma consumam in relatie.Mi-am dat singura seama ca nu mai pot continua asa...ma distrug singura.nu uita ca eu am trecut si printr-un divort.Mi-am jurat sa nu ma mai las calcata in picioare de nici un barbat...E greu...dar stiu ca am facut bine parasindu-l pe austriac...am suferit prea mult.Nu stiu ce sa-ti zic...incearca totusi sa discutati serois,ptr ca o relatie nu se rezuma doar la sex....trebuiesc si niste sentimente..iar atunci cand le ai si oferi doar tu...asta iti da sigur de gandit.Si eu l-am iubit si inca il mai iubesc...dar..timpul le rezolva pe toate.Esti asa de tanara...... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #1828 2008-09-09 14:30:11
Re: Clubul Sex Addictedella, la noi sexul nu prea are legatura ..k la cat de des il facem noi time is precious..... Offline #1829 2008-09-09 14:36:23
Re: Clubul Sex AddictedEsti exact ca mine...pui mare suflet intr-o relatie...Si austriacul ere la fel..lasa ca-ti trece...din pacate nu-mi trecea...se acutiza...Si noi tot pe banalitati ne suparam..in loc sa ne bucuram de ce avem..el devenise nepasator...tocmai ptr ca stia ca il iubesc...si nu il las...offf...din pacate,mi-am facut curaj si eu,cea care eram mereu parasita...l-am parasit.Revin la ideea mea...discutati....gandeste-te poate ca si tie ti se par multe aiurea si nu e asa.Fara o discutie cu cartile pe fata...o discutie care sa clarifice ,nu sa ramana in coada de peste...nu rezolvi nimic....Poate ca e doar o stare trecatoare. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#1830 2008-09-09 14:45:23
Re: Clubul Sex Addictedella, am tot avut la stari de astea "trecatoare" crek cate una p saptamana...si mereu vb..dar nu ajungem la niciun acord..k la noi de la o simpla discutie se ajunge la cearta...exact cum a fost si alaltaieri time is precious..... Offline #1831 2008-09-09 14:52:10
Re: Clubul Sex AddictedNuuu,scrii exact adevarul,realitatea...Oare de ce nu pot fi si eu,cum gandesti si tu...rea...sa imi bat joc de cineva...sa stau decat ptr interes???Pentru ca nu suntem facute pte asa ceva,Honey.Noi vrem sentimente,iubire....Am avut incercarea odata sa fiu cu un tip insurat...ptr interes.si sex.....Fiasco total!Cand ma gandeam ca se duce acasa la nevasta...si eu raman ca mucea....nu a mers,la mine.Nu pot! VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #1832 2008-09-09 15:02:05
Re: Clubul Sex Addictedhoneyica uite asa sunt si eu cu iubi.ne certam,ne batem,plangem amandoi ca doi prosti,discutam,ne impacam,dar zilele bune nu duc mult.si o luam iar de la capat.uneori dintro simpla intrebare se ajunge la cearta.si plus de asta ca e foarte gelos si isi face tot felul de inchipuiri,cum ca am pe altcineva.mam cam saturat si nu stiu cat o sa mai rezist. eu zic sa mai vorbesti cu el,poate e mai intelegator decat al meu. pana la urma trebuie sa ajungeti la un acord. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #1833 2008-09-09 15:03:30
Re: Clubul Sex AddictedHoney,trebuie sa ies,vorbim dupa 18...sper sa pot! Va poop fetele.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #1834 2008-09-09 15:17:44
Ms ptr sfaturi, ella. time is precious..... Offline #1835 2008-09-09 15:37:59
Re: Clubul Sex Addictedi need some seeeeeeeeeeeeeeex ! Offline #1836 2008-09-09 15:49:09
Re: Clubul Sex Addictedvai honeyica,cred cate-ai saturat de situatia asta...pana nu se maturizeaza si nu capata incredere deplina in tine nu se va sfarsi cearta...incearca sa-i explici...daca ar gandi mai matur ar trebui sa stie ca gelozia lui te face doar sa suferi si va compromite relatia,o relatie e bazata pe dragoste, intelegere si multa incredere...altfel nu merge...trebuie sa-i spui asta nu merita sa suferi...spune-i ca nici el nu poate fi fericit atata timp cat traieste cu aceasta frica totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat Offline #1837 2008-09-09 15:51:57
Re: Clubul Sex Addictedms angeles time is precious..... Offline #1838 2008-09-09 16:22:21
Re: Clubul Sex Addictedda honey te inteleg.eu sunt cu el de un an si 8 luni.si uneori imi vine sa iau campii(stii vb romaneasca).pai spunei si tu ca vreodata daca ar fi sa va despartiti,tiai aduce aminte doar certurile,pt ca deja numarul lor a depasit de mult numarul momentelor frumoase petrecute impreuna.poate il pui pe ganduri.zik si eu.nu stiu...imi pare asa de rau sa aud ca o relatie frumoasa se pierde din cauza unor motive mai mult sau mai putin bine intemeiate. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #1839 2008-09-09 18:04:11
Re: Clubul Sex Addictedoana are dreptate Offline #1840 2008-09-09 22:06:21
ms, oana time is precious..... Offline #1841 2008-09-09 22:11:17
Re: Clubul Sex AddictedCe faci puiut? Ultima oara a fost editat de ella_nicegirl (2008-09-09 22:28:04) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #1842 2008-09-09 23:26:49
uff, am fost sa pap, ella time is precious..... Offline #1843 2008-09-09 23:43:32
Re: Clubul Sex Addictedhoneyica, cu nimic mai bine? VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|