|
Nu esti logat.
Hellp mi`e frica :-ss#1 2008-08-20 19:02:48
Hellp mi`e frica :-ssbuna... am si eu o problema imi intarzie menstruatia. Au trecut deja 6 zile de cand trebuia sa imi vina si nu mai pun la socoteala k mereu mi`a venit inainte de data. Mentiunez k am avut contacte neprotejate dar mi`am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative. Aceste teste pot da rezultat gresit? am citit pe forum k ele trebuiesc facute dimineatza la prima urina... dar eu am facut dupa amiaza.... va rog dak puteti sa ma lamuriti si pe mine... Offline #2 2008-08-20 19:04:06
Re: Hellp mi`e frica :-ssmai fa un test la 7 zile de la intarziere cu urina prima...daca e negativ sigur nu esti insarcinata ci e vb de o dereglare... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-20 19:04:07
Re: Hellp mi`e frica :-sstrebuie facute la 3 sapt de la contact sau la 7 zile de intarziere Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2008-08-20 19:09:29
Re: Hellp mi`e frica :-sshmmm maine dimineatza mai imi fac unul. deasemenea am mai citit pe forum k poate sa fie o dereglare de la stres... sunt in conflict cu mama de 2 saptamani... spre sa fie numai de la asta. doamne ajuta Offline #5 2008-08-20 19:11:10
Re: Hellp mi`e frica :-ssbafta daca intradevar e dereglare si nu apare intr o saptamana mergi la medic sa ti dea ceva sa ti vina... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-20 19:11:13
Re: Hellp mi`e frica :-ssa si maine dak imi iese tot negativ... trebuie sa ma duc la doctor nu`i asa? Offline #7 2008-08-20 19:42:23
Re: Hellp mi`e frica :-sstrebuie sa mergi in caz k nu iti vine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-08-21 13:14:22
Re: Hellp mi`e frica :-ss
Ai facut testul?Cum a iesit?Daca e negativ mergi la medic sa-ti dea ceva sa-ti vina si poti sa discuti cu el si pentru anticonceptionale,ca sa nu mai treci prin stresul "de ce-mi intarzie menstra...?:f?rbannad:" Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|