homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hello!as dori niste pareri!-4

#58 2008-08-21 11:01:08

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: hello!as dori niste pareri!

FeliciaM a scris:

Raluk_ a scris:

se vede k tata e pol rotfl

offtopic tatal tau e politist? sa inteleg ca viitorul tau sot o sa aiba mare grija de tine ca daca nu..are de a face cu tata socru rock

si sotul tot politist e rotfl rotfl

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#59 2008-08-21 11:01:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

FeliciaM a scris:

Raluk_ a scris:

se vede k tata e pol rotfl

offtopic tatal tau e politist? sa inteleg ca viitorul tau sot o sa aiba mare grija de tine ca daca nu..are de a face cu tata socru rock

si viitorul sot tot in politie lucreaza rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#60 2008-08-21 11:01:34

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ralluka a scris:

nu ne deranjeaza deloc
asa suntem noi, mai vulcanice...mai femei rotfl
ramai cu noi pe forum. poate te putem ajuta

Ramona, v-ati protejat cumva?

de protectie intreb si eu

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#61 2008-08-21 11:01:45

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

wow :f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad:
hai ca diferenta de varsta ca diferenta de varsta,dar varstele in sine...in special varsta ta...totusi,sa nu zic si eu pentru a nu-stiu cata oara ce au zis si fetele,pentru ca sunt de acord cu ele.
uite,eu am 16 ani jumate,inca mai sunt virgina si sincer nu ma grabesc...adevarul e ca nici nu am gasit un baiat mai de Doamne-ajuta pana acum...ma rog,nu e vorba de mine aici.
e bine ca se poarta frumos cu tine...inca sunt in cumpana daca la 14 ani poti sa iubesti in adevaratul sens al cuvantului...si daca el la 22 de ani ai lui poate sa iubeasca o pustoaica de 14 ani.daca da,bravo voua,va admir!
ai tai stiu ceva de el?il cunosc?au fost de acord cu relatia avand in vedere varstele voastre?
te pupam si asteptam vesti de la tine

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#62 2008-08-21 11:02:06

ramona14
New member
Inregistrat: 2008-08-21

mam dokumentat foarte bine inainte de a o face stiam ka fara o masura de protectie pot ramane insarcinata si la 14 ani doar asta mai lipasea....poate radeti de mine dar la 14 ani ai mei viata ma supus la multe greutati si desi nu sunt inca destul de trecuta prin viata  totusi stiu sami asum responsabilitatea pt faptele mele...asa cum poate unii oameni maturi nu stiu

Publicitate

loading...

#63 2008-08-21 11:03:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

e o diferenta destul de mare...
din punctul meu de vedere o fata ar tb sa se gandeasca la inceperea vietii sexuale dupa 16 ani... la urma urmei, ramona, o sa vezi k peste un an,doi ai sa privesti lucrurile altfel, iar peste 4ani o sa realizezi k ai gresit acum -chiar daca vei ramane impreuna cu el-
pierzi o etapa f frumoasa din viata ta...
sunt sanse sa ramai cu el... probabil e genul de baiat kre tine f mult la virginitate si daca te mai si iubeste si zici k nici nu te a presat e ok..
sa nu te grabesti sa te mariti... k na, el avand 22 de ani nu cred k e dispus sa astepte pana la 30  k sa se insoare...
intre timp informeaza te despre contraceptie, bts uri sh alte cele
mult succes big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#64 2008-08-21 11:05:34

Allecsutsa
Sr. member

e bine...uneori greutatile la care ne supune viata ne fac sa fim mai puternici si sa trecem mai usor peste problemele care urmeaza.felicitarile mele ca ai reusit sa treci peste toate!nu e usor,asta e clar.

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-08-21 11:06:29)

#65 2008-08-21 11:06:22

ramona14
New member
Inregistrat: 2008-08-21

adevarul e ca deskiderea acestui topic ma lasat fara chef de viata dupa ce am citit ce miati zis voi fetelor dar asta e va multumesk orikum pt bunele intentii

#66 2008-08-21 11:06:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

iti tinem pumnii sa-ti fie bine in relatia asta

#67 2008-08-21 11:08:39

Allecsutsa
Sr. member

ramona14 a scris:

adevarul e ca deskiderea acestui topic ma lasat fara chef de viata dupa ce am citit ce miati zis voi fetelor dar asta e va multumesk orikum pt bunele intentii

nu trebuie sa fi asa...ne-ai cerut niste pareri...am fost sincere cu tine.ai fi preferat sa zicem "Vai,ce frumos,sigur o sa ramaneti impreuna pana la 80 de ani...bla-bla-bla" daca noi NU credeam asta?si nu e vorba in special de parerea noastra...e posibil sa ramaneti,e posibil sa nu...nimeni nu stie...doar Dumnezeu.
un adevar urat doare mai mult decat o minciuna frumoasa

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-08-21 11:09:23)

#68 2008-08-21 11:09:13

carmen_21
Insomniac member

ramona14 a scris:

stai linistita...
noi suntem obiective..
si mie mi se pareau uneori "dure" opiniile fetelor da' doar cineva "de afara" te face sa vezi lucrurile asa cum sunt
dak o sa ramai pe forum o sa te convingi de asta smile

#69 2008-08-21 11:10:46

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sa speram ca o sa fiti ok
nu-ti fa planuri oricum si traieste frumos si linistit

#70 2008-08-21 11:11:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ramona, tu acum cresti si o sa vezi ca peste cativa ani poate nici n-o sa mai gandesti ca acum si poate n-o sa mai vrei sa te casatoresti.. cine stie ? oamenii se schimba si nu stii niciodata ce-o sa fi maine smile iar asta nu e neaparat un lucru rau

#71 2008-08-21 11:11:41

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

ramona14 a scris:

pai daca zici ca esti destul de trecuta prin viata ar fi trebuit sa te astepti astef de reactii din partea nostra. asta daca nu vrei ca acuma sa incepem sa-ti spunem: "vaiiii da' stai linistita, viata e roz si tu la 20 de ani te vei marita cu fat-frumos si vei ave muuuti bamni, multi copii si vei fi fericita pana la adanci batraneti"...
ca sa fiu "rea" pana la capat: nu cred ca la 14 copii ar trebui sa stea pe net, ba mai bine sa ia o carte in mana si sa citeasca. dar asta e alta poveste, si nici macar vina lor ci a parintilor. da' na, poate is eu mai comnista. scz de polemica!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#72 2008-08-21 11:14:31

Raluk_
Hero member

ramo,nu mi`ai raspuns la intrebari.nu te`am intrebat doar asa sa ma aflu`n treaba
scuza`ma dak am fost dura dar a fost doar parerea mea.parintii tai stiu de relatia ta?de kt timp sunteti impreuna?

#73 2008-08-21 11:16:21

Raluk_
Hero member

mary_aleee a scris:

ramona14 a scris:

pai daca zici ca esti destul de trecuta prin viata ar fi trebuit sa te astepti astef de reactii din partea nostra. asta daca nu vrei ca acuma sa incepem sa-ti spunem: "vaiiii da' stai linistita, viata e roz si tu la 20 de ani te vei marita cu fat-frumos si vei ave muuuti bamni, multi copii si vei fi fericita pana la adanci batraneti"...
ca sa fiu "rea" pana la capat: nu cred ca la 14 copii ar trebui sa stea pe net, ba mai bine sa ia o carte in mana si sa citeasca. dar asta e alta poveste, si nici macar vina lor ci a parintilor. da' na, poate is eu mai comnista. scz de polemica!

dak e sa o iei asa majoritatea dintre noi suntem mai "comuniste"
depinde acum de fiekre...kt de trecut poti sa fii prin viata la 14 ani,stau si ma gandesc
ramo mai povesteste`ne despre tine,viata ta si cum te intelegi cu ai tai

#74 2008-08-21 11:16:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

haide, ami mary-alee... eu as fi vrut sa stiu la 14 ani chestiile care se discuta aici pe forum... contraceptie, boli cu transmitere sexuala etc... noi eram in plop... cel putin eu una asa eram... la 22 de ani eu nici nu stiam ce e aia "candida"... sa nu exageram, are si netul avantajele sale

in rest... perfect de acord cu heimdall

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#75 2008-08-21 11:17:02

carmen_21
Insomniac member

mary_aleee a scris:

ramona14 a scris:

diablo
ei nici chiar sa nu stea pe net
io am avut net f tarziu...sh am trait.. pt scoala imi faceam singura, pt altele ma informam din reviste, de la prietene mai mari... si imi pare bine k a fost asa [ offtopic ]

#76 2008-08-21 11:19:29

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

parerea mea, si nu vreau sa te dezarmez de sperante , este ca el este trecut de o etapa ff importanta a maturitatii ca sa fie cu cineva de 14 ani care, avand in vedere ce ai scris , inca mai vede lumea in roz, inca mai crede tot ce i se zice si spera la iubiri eterne...

Nu o sa va casatoriti , nu o sa fiti impreuna prea mult timp ... si nu cred ca te iubeste ... decat poateeee..poatee o iubire usor paterna .

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.