|
Nu esti logat.
Posibila boala cu transmitere sexuala#1 2008-08-21 10:47:34
posibila boala cu transmitere sexualabuna ziua. am si eu o mica problema. prietena mea a fost diagnosticata cu colpita cu anaerobi si abces bartholinian, cu tratare chirurgicala. din cate am cautat pe net am facut unele deduceri cum ca aceste diagnostice apar in urma unor boli cu transmitere sexuala. as vrea sa stiu daca este asa si cam ce boli cu transmitere sexuala pot produce un asemenea diagnostic, pentru a ma putea proteja. multumesc Offline #2 2008-08-21 11:28:28
Re: posibila boala cu transmitere sexualaorganizer bacteriile anaerobe sunt de multe tipuri...atat scria in analiza de secretie? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-21 11:31:13
Re: posibila boala cu transmitere sexuala... din pacate nu am avut acces la toate detaliile, cred ca incearca sa-mi ascunda ceva, din pacate, si as vrea sa ma protejez. Offline #4 2008-08-21 11:31:55
Re: posibila boala cu transmitere sexualaatunci daca nu ai avut acces la toate datele foloseste prezervativul.si incerca sa mai ai o discutie cu ea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-08-21 11:34:12
Re: posibila boala cu transmitere sexualamultumesc ... din motive obiective nu am mai avut contacte de vreo 2-3 luni .... si acum i- a aparut brusc treaba asta si as vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa-i fi aparut in urma unor contacte sexuale cu altii Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-21 11:35:09
Re: posibila boala cu transmitere sexuala
nu neaparat iti ascunde...poate doar se simte rusinata...de obicei partenerii pot reactiona destul de neplacut cand sunt astfel de vesti...daca ii arati ca esti langa ea sunt sigura ca veti putea rezolva impreuna problemele si pana atunci cum zicea si evil...prezervativ... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-08-21 11:35:26
Re: posibila boala cu transmitere sexualadeocamdata nu face presupuneri fara sa stii... nu e neaparat sa fie o boala cu transmitere sexuala... dar pentru linistea ta folositi prezervativul Offline #8 2008-08-21 11:48:22
Re: posibila boala cu transmitere sexualamultumesc ptr raspunsuri, nu fac presupuneri, de aceea am pus intrebari. nu de alta dar realtiile dintre noi s-au cam racit, cred ca sunt altii care ii arata ca "sunt" langa ea ... si daca este asa ... sincer ... i-as cam da liber (fara suparare) Offline #9 2008-08-21 11:55:10
Re: posibila boala cu transmitere sexualain final voi 2 stiti celmai bine cum stau lucrurile...noi tot ce ti spunem e ca nu are rost aceasta problema sa stea intre voi sau sa fie motiv de cearta sau despartire...in schimb daca sunt si altele...ei bine acolo e alta mancare de peste... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|