homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutoooor- operatie

#1 2008-08-21 15:51:45

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Ajutoooor- operatie

Buna!
Ajutati-ma si pe mine intr-o problema.
De cateva zile mi-am dat demisia unde lucram si sunt in cautarea unui job nou.
Problema e ca in foarte scurt timp trebuie sa fac o operatie.....si fara asigurare nu se uita nimeni la mine.
ce sa fac?
pot sa-mi platesc eu asigurarea individual la casa de sananate sau cum se procedeaza?

mercik

#2 2008-08-21 16:00:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Ajutoooor- operatie

cred ca poti s afaci si asa dar nu sunt sigura 100%

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-21 16:16:26

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

poti sa dai bani si sa platesti operatia , eu asa stiu ca se face.....

#4 2008-08-21 16:23:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Eu stiu,ca iti poti plati singura asigurarea de sanatate,la casa de sanatate,dar sa fii la zi.De ce nu iti intrebi medicul de familie?Eu am fost plecata,dar mi-am platit asigurarea singura din mana si beneficiez de medicamente compensate sau de bilete de trimitere,la fel ca si pana acum.Intreaba-ti cel mai sigur medicul de familie.Bafta si sanatate.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#5 2011-04-20 16:43:53

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Fetelor, o intrebare urgenta, ce fel de operatii acopera asigurararea noastra medicala? am o cunostiinta care trebuie sa ii taie piciorul, pentru ca are probleme grave...si trebuie operat de urgenta....la noi nu sunt cica aparatele necesare pentru o asemnea interventie. se poate face o cerere pentru un transfer in alt spital unde exista aparatura?este acoperita aceasta operatie?tin sa precizez ca este vorba si de un caz de pensionat pe caz de boala, a suferit un accident vascular si a ramas cu un handicap, deci ia si pensie...nu stiu daca ati inteles! va rog un raspuns!

Publicitate

loading...

#6 2011-04-20 17:50:40

wild_wind
Platinum member

kreed..eu nu vreau sa zic prostii,insa stiu ca in orice sala de operatie,la o sectie de chirurgie se taie un picior....
ca pensionar,eu cred ca este asigurat,nu am auzit pana acum ca cineva sa plateasca pentru asta...

#7 2011-04-20 18:19:37

kreed
Sr. member

Nu, Wild, familia, ar vrea ca taierea piciorului sa fie ultima chestie la care sa apeleze....m=am exprimat eu gresit....ar vrea sa mearga in alta parte, Targu Mures sau Cluj, sa vada poate totusi se poate salva piciorul, pentru ca in Timisoara i-au zis ca asta o sa faca, o sa il taie....si daca ar fi sa aibe o interventie chirurgicala in alta oras, ar acoperi asigurarea?

#8 2011-04-20 18:19:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Este acoperita cu atat mai mult cu cat e urgenta, desi nu garantez ca 100% din cost, ci doar pana la o suma.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#9 2011-04-20 18:27:17

wild_wind
Platinum member

kreed a scris:

Nu, Wild, familia, ar vrea ca taierea piciorului sa fie ultima chestie la care sa apeleze....m=am exprimat eu gresit....ar vrea sa mearga in alta parte, Targu Mures sau Cluj, sa vada poate totusi se poate salva piciorul, pentru ca in Timisoara i-au zis ca asta o sa faca, o sa il taie....si daca ar fi sa aibe o interventie chirurgicala in alta oras, ar acoperi asigurarea?

daca nu este particular...cu orice trimitere sau recomandare,poate merge in alta parte si este acelasi lucru....asigurarea ar trebui sa acopere asa ceva daca trebuie,ptr ca nu e operatie la cerere....

#10 2011-04-20 18:47:17

kreed
Sr. member

Ok, multumesc mult....sper sa se rezolve...sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.