|
Nu esti logat.
Scurger maronii#1 2008-08-22 10:25:46
scurger maroniibuna. desi sunt pe pastile, yasmin, la sfarsitul celei de-a 2 saptamani am scurgeri maronii, nu sange, dar sunt deranjante. se intampla de cateva luni, doctoritza imi tot zice sa mai asteptam sa vedem luna urmatoare si urmatoarea cum este. a mai patiti cineva asa? si o intrebare, cum se pot opri, auzisem de vit k. eu am luat algocalmin mai devreme din cauza ca ma doare capul groaznic dar am citit ca ar ajuta. astept pareri. multumesc. Offline #2 2008-08-22 10:27:01
Re: scurger maroniiily daca s eintampla de cateva luni bune trebuiesc schimbate ac.asta e clar si eventual schimba si medicul daca ea pana acum nu ti-a dat alte ac.desi ai spotting VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-22 11:09:01
Re: scurger maroniidaca de exemplu imi continua si spottingul care inca nu s-a oprit si in pauza ce fac..il iau ca pe menstra?azi e 1 zi de pauza si tot am scurgeri maronii..se va transforma in menstra sau cum? Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-08-22 11:22:39) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-08-22 11:31:24
Re: scurger maroniida..e un fel de menstra..poate chiar in 2-3 zile se va inrosi 6 ani de dragoste Offline #5 2008-08-22 11:35:01
Re: scurger maroniio sa iti vina si menstra, poate mai redusa cantitativ, dar in mod normal, iti vine mie mi s-a intamplat sa am spotting cu o sapt inainte de pauza si in pauza a continuat cu menstra. There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-22 11:37:07
Re: scurger maroniide 11 luni le iau si poc la penultima pastial maroniu pe chilot..deci s-o transforma el ziceti voi Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-08-22 11:40:36
Re: scurger maroniida, stai calma la tine doar la ultima pastila... ehe, nu e asa de speriat There ain't no sunshine now that he's gone Offline #8 2008-08-22 11:43:45
Re: scurger maroniidar cum se pot opri? azi am un zbor cu avionul si e tot ce imi lipseste. ceva metode de oprit? Offline #9 2008-08-22 11:47:00
Re: scurger maroniiCu siguranţă se va transforma.Dar şi dacă va continua la fel şi ?n pauză,?l poţi considera menstră,aşa am citit pe aici,că orice picatură apărută ?n pauză se poate considera menstră.Dar dacă va continua şi peste folie,cred că ar trebui schimbate... Iubesc si sunt iubita Offline #10 2008-08-22 11:47:29
Re: scurger maronii
parerea mea ca ar trebui sa schimbi medicul.... e normal sa patesti asa ceva in primele 3 luni de acomodare cu pastilele. mi se pare aiurea ca dr tau sa te lase sa treci prin astfel de sangerari mai multe luni la rand. la tine e semn clar ca nu ti se potrivesc acurile yasmin There ain't no sunshine now that he's gone Offline #11 2008-08-22 11:49:59
Re: scurger maroniiinitial luam alte, nu-mi amintesc numele, si ma schimbat pe yasmin dar deja de 6-7 luni, nu mi se par enormal. metode de moment exista? banuiesc ca protectia exista chiar dc sunt spttingurile astea, nu? Offline #12 2008-08-22 11:54:00
Re: scurger maroniiprotectia nu este scazuta, insa daca de 6-7 luni patesti asa, trebuie sa le schimbi!! musai! si eu pateam la fel... pana am gasit ceva ce pare sa mi se potriveasca, pana cand... aia nu mai stiu There ain't no sunshine now that he's gone Offline #13 2008-08-22 11:55:01
Re: scurger maroniida ily protectie exista si pe perioada spottingului, dar din pacate spottingul de opreste de la sine, nu il opresti tu... vit k se ia doar la sfatul medicului , sa nu iei de capul tau... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #14 2008-08-22 16:31:50
Re: scurger maroniiBuna! Offline #15 2008-08-22 16:36:03
Re: scurger maroniibuna! am si eu o problema asemanatoare, cu niste scurgeri maronii. ieri am avut primul contact sexual, in urma caruia a curs destul de mult sange (mai mult decat ma asteptam), si am mai gasit chiar si dimineata urme pe lenjerie. mi-am pus un protej-slip pentru orice eventualitate pentru restul zilei, si mai tarziu am simtit o intepatura usoara in zona abdomenului. m-am uitat in chilot si aveam o scurgere maronie, vascoasa, usor inchegata as putea spune, insotita de o scurgere lichida tot maronie. nu stiu daca are vreo legatura, dar in timpul contactului sexual am folosit prezervativ, nu am luat pilule anticonceptionale. am mai observat scurgeri asemanatoare si inainte, cu o zi inaintea menstruatiei, si o zi dupa, dar niciodata "inchegate". am vazut ca nu a mai postat nimeni aici de ceva timp, dar din moment ce exista un topic cu numele problemei mele, nu am deschis altul. sper sa imi raspundeti cat mai curand s Offline #16 2008-08-22 16:43:35
Re: scurger maroniitrebuie sa iti vina menstra? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-08-22 16:45:38
Re: scurger maroniinu. e destul de regulata,cam la 24-27 de zile si ultima data mi-a venit pe 10 Offline #18 2008-08-22 16:46:37
Re: scurger maroniisa nu fie de la deflorare ceva de genul asta am patit si eu dupa am avut o saptamana dupa o secretie usor maronie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-08-22 16:49:39
Re: scurger maroniie maro inchis ... si nu are nici un miros.. eu m-am gandit la o infectie, dar la simtome nu seamana cu nimic din ce am citit pana acum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|