homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon-2

#20 2006-04-25 12:07:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: marvelon

dicat, apare menstruatia mai devreme decit te astepti....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#21 2006-04-26 15:48:16

dicat
New member
Inregistrat: 2006-04-21

Problema e ca asta e a2-a luna de cand le-am intrerupt!Atunci mi-a venit la data la care trebuia.Dar luna asta nu!!!!!!!Imi e teama ca sunt insarcinata!Chiar daca e asa vreau sa-l pastrez!Care ar fi testul cel mai bun pe care l-as putea face?Si daca am un bebe nu mai am voie sa ce?Cafea, sport,pastile de vreun fel(nu ma refer la anticonceptionale ci la altele)?Radiogerafia la cat timp o pot face ca sa si iasa ceva?Presupun ca sunt 12 zile de la ultimul contact si 3 zile de cand trebuia sa-mi vina!Va multumesc anticipat!

#22 2006-04-26 15:59:41

Al Pacino
Administrator

fa un test de sarcinapeste vreo saptamina daca tot nu vine menstruatia.Radiografie nu ai voie sa faci sub nici o forma cit timp esti insarcinata.
Poti face echografie  peste vreo 2 sapt, ca sa se vada sarcina daca va fi cazul.
Daca esti gravida e de preferat sa nu iei nici un fel de medicamente pe toata durata sarcinii, daca se poate(nu e valabil si pentru vitamine). Ai voie sa faci sport.Dar daca va fi cazul, eu zic sa mergi la un ginecolog care sa te urmareasca i sa iti zica tot ce trebuie sa stii.Eu insa nu prea sunt convinsa de varianta cu sarcina(ai vreun semn de sarcina?)

#23 2006-04-26 16:07:27

dicat
New member

m-a durut capul rau saptamana trecuta si am varsat!Dar se poate ca de la carne ca nu am mancat tot postul.Dar e posibil sa apara atat de repede semnele?Plus ca am tensiunea mica!M-a mai durut capul rau dar nu am varsat!M-as bucura sa nu fiu chiar daca l-as primi cu toata inima!

#24 2006-04-26 16:22:02

dicat
New member

Ma scuzati ca am zis radiografie vroiam sa zic ecografie dar stresul cred ca imi ia mintile!

Publicitate

loading...

#25 2006-04-26 16:37:15

otilia
New member
Inregistrat: 2006-04-26

BUNA...tuturor...am dat si eu de forum cand am vrut sa aflu cateceva de pilula de a doua zi...acum 6 zile...am facut sex anal cu prietenul meu...pt prima data,si eu sunt f paranoica de felul meu...si m-am interesat daca pot ramane,si  se pare ca in cazuul in care se scurge sperma in vagin ...da...si nu stiu daca s-a intamplat sau nu dar ...sa fiu sigura am luat in intervalul de 18 ore pilula si dupa 12ore exact a doua pilula,,,mie cam in perioada asta trebuia sa-mi vina ciclul...dupa 6 zil e de la accident mi-a venit ciclul...(deci dupa ce am luat pilula)dar am senzatie de greata...si pana acum nu am avut...si senzatie de voma...e posibil sa rama insarcinata...sau doar autosugestia...efectul intarziat. de la pilula chiar daca in 6 zile nu am avut nimik...si poate si caldura???....in rest ciclul pare a fi ca de obicei si a venit cam as acum trebuie....va rog sa-mi raspunde-ti...sa stiu ca ma cam streseaza gandul...desi cam totul am facut ca la carte si in prospct scria parca...daca trebuia ciclul sa-mi vina in perioada cand s-a intamplat neprotejarea si am luat pilula...v-a veni dupa 7 zile...la mine dupa 6...e ok?
va rog sa raspundeti cat mai repede...va multumesc

#26 2006-04-26 17:39:01

Al Pacino
Administrator

Insarcinata nu esti sigur.Dar ma intreb...in caz ca ai facut sex anal de frica sarcinii, de ce nu te apuci tu de anticonceptionale si sa faci sex vaginal, fara teama asta?Sper ca nu ai facut nici o leziune care sa se fi infectat ulterior si care sa justifice eventuala stare de rau....In rest, daca sexul anal este optiunea ta....e in regula sa zicem cu conditia ca sper ca stii ce faci

#27 2006-04-27 23:04:48

otilia
New member
Inregistrat: 2006-04-26

iti multumesc pt raspunsul prompt,,,si nu...nu a fost pt prima data cand am facut-o...ci pt prima data cand am facut sex anal...si nu am sa mai fac..clar e...pt ca nu-mi place deloc...si din cauza asta ma stresam ,culmea ar fi sa raman insarcinata si nici macar orgasm sa nu fi avut...in fine...sper ca intr-adevar,nu e nimik...plus ca am luat pilula asa cum trebuia...si simptomele astea care le am s afie si autosugestia...ca am mai patit-o...dar adca spune-ti ca nu am cum sa fiu insarcinata...dupa ce v-am scris m-am linistit...multumesc din nou...f tare

#28 2006-04-28 10:36:59

Al Pacino
Administrator

cu placere

#29 2006-04-28 19:43:27

dicat
New member

Mie tot nu mi-a venit.Sunt disperata!Care ar putea fi cauza?E posibil de la suparare,stres?(Sunt in perioada tezelor,au fost simularile,vine BAC-ul).Eu mai lucrez uneori.Ieri am fost nevoita sa car ceva .M-am ferit sa ridic pe burta!Nu pot sa spun ca era f greu.Incepuse sa ma intepe in burta orizontal(dintr-o parte in alta).Ultimele contacte au fost fara nici o protectie.Nu si-a dat drumu in mine.Am mai folosit metoda asta si a mers, plus ca el are experienta.

#30 2006-04-28 19:50:04

dicat
New member

Ma simt umflata la burta!Stiu ca nu de pe acum dar...

#31 2006-04-29 01:16:14

dicat
New member

Va mai intreb o data: care e cel mai elocvent test de sarcina?

#32 2006-04-29 13:30:08

irina i
New member
Inregistrat: 2006-04-29

cum actioneaza de fapt,marvelon?cat timp e luat impiedica eliberarea ovulului?adica impiedica ovulatia?
si dupa ce trec cele 21 de zile in perioada de 7 zile are loc ovulatia urmata apoi de ciclul menstrual?

#33 2006-05-02 11:03:45

Al Pacino
Administrator

marvelon, la fel ca toate COC, impiedica ovulatia. In principiu ovulatia nu are loc nici in perioada de pauza, dar daca totusi apare, apare in acelasi timp cu menstruatia(aproximativ)

#34 2007-05-13 00:49:35

alex_lethal
New member
Inregistrat: 2006-12-28

buna seara!ma numesc irina si as vrea sa stiu cum sa fac sa imi intarzie ciclul o luna pt k am bacul si nu vreau sa fiu atunci p stop.....am inteles k pot sari peste pastilutele mici,ultimele 7 si nu mai imi vine?este adevarat?si sak fac asa e vreo problema?imi vine apoi cand trebuie?ma tine mai mult?ast raspuns va multumes f mult!!!

#35 2007-05-29 11:57:33

eutunoi
New member
Inregistrat: 2007-04-16

buna big_smile ... as avea si eu o intrebare ...daca vreau sa fac o pauza de pastile .. ce fac? am terminat tableta acum sunt pe ciclu ..... mai incep alta tableta? .... contact sexual am avut la inceputu luni ....de pe data de 7 nu am mai avut nici un contact sexual dar am continuat sa iau pastile pana s-au terminat ....acum treb sa mai iau alta folie????

#36 2007-05-29 12:01:09

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pai daca vrei sa faci pauza, de ce sa mai iei? nu mai incepi o noua folie, te opresti. e f bine ca ai terminat folia veche, ca sa nu le intrerupi asa aiurea wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#37 2007-07-11 18:40:29

kris_tinuka
New member
Inregistrat: 2007-06-20

buna fetelor am si eu o intrebare...... trebuia sa imi iau pastiluta la 2..si am luato abia acum..la 6 :30 ca am uitat are ceva.... trebuie sa am protectie  suplimentara?? urmatoarele zile...sad

#38 2007-07-11 20:19:08

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

ti-am raspuns in partea cealalta, sterge mesajul de aici, ca iei warn!

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.