|
Nu esti logat.
Carpicon "S" sunt supozitoare???Help!!!Stiti cumva...?:(#1 2008-08-22 18:24:16
Carpicon "S" sunt supozitoare???Help!!!Stiti cumva...?:(Dragele mele....am si eu o nelamurire...azi dupa consultul ginecologic dna doctor mi-a recomandat "Carpicon S"...Mi le-am luat si dupa cum arata...par a fi supozitoare, nu....?Adik pentru uz rectal?Intreb ptr k doctorita are un scris tare incurcat si nu am inteles ce scire exact...decat numele medicamentului...iar farmacista m-a indus in eroare intrebandu-ma cum vreau sa-mi scrie pe cutie:"RECTAL" sau "VAGINAL"...Adica m-a lasat sa inteleg ca aleg eu unde vreau!Spuneti-mi va rog, indicat pentru o anexita, se pune in fundulet nu?Nu in vagin....mai ales ca mai am deja un tip de ovule, asa ca nu vad cum le-as pune si pe astea tot vaginal....?Please help cele care stiti! Today, everything's OK! Offline #2 2008-08-22 18:26:47
Re: Carpicon "S" sunt supozitoare???Help!!!Stiti cumva...?:(sunt supozitoare - intrarectal Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-22 18:28:34) Offline #3 2008-08-22 18:29:59
Re: Carpicon "S" sunt supozitoare???Help!!!Stiti cumva...?:(Daa...cred ca exact cuvantul magic nu-l vazusem..adica "intrarectal" Mersi mult! Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|