homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acu' offtopic 26 :P-184

#3478 2008-08-26 19:01:34

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

Re: ce gandesti acu' offtopic 26 :P

Andra123 a scris:

Nu e pisica mea....am primit-o cadou,dar eu nu mi-o doream.Cica ar trebui sa il inlocuiasca pe fostul meu pisic care a murit acum cateva zile.Mda....nici in 10000 de vieti nu voi mai gasi o pisica macar pe jumatate ca si el.Asta e clar.Si acum nu gasesc cui sa o dau si trebe sa o tin cu forta neutral

Si eu am primit de la prietenul meu pisica a 2a dupa ce am piedut-o pe prima, la nici 2 luni. Intr-adevar, nu a inlocuit-o, nu va putea niciodata, dar mi-e draga, sincer. E un animal cu blanita, tine de cald, de plictiseala... Si zau daca cere ceva inafara de mancare... Nici macar atentie, nu e genul care sa cerseasca asa ceva, din contra, sta f bine singura, e f independenta, cand am nevoie decat o culeg de pe scaun. Imi pare rau ca gandesti asa despre ea, poate cu timpul iti vei schimba parerea.

#3479 2008-08-26 19:02:05

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

andra...a murit?? nu stiam sad uf...cum s-a intamplat?
ai primit-o cadou prea devreme...dar nu te gandi ca il inlocuieste...ci...e un sufletel care are nevoie de tine si nu are nici o vina de nimic.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3480 2008-08-26 19:05:49

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu am pisicul meu (aveam 2)asa ca nu mai aveam nevoie de inca unul.Imi ajunge,ala ce a murit era special si merita totul,il iubeam enorm.Acum nu mai sunt in stare sa ma mai atasez.Chiar nu mai vreau animale.Il tin pe Benny ca na...il aveam.
andreea...a murit giony al meu grater l-au prins cainii si in ziua urmatoare socru-meu mi-a si adus o pisica tot neagra credea ca daca mi-o aduce il si uit pe celalalt.Mda....

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3481 2008-08-26 19:07:23

Sidoni@
Sr. member

Andra123 a scris:

eu am pisicul meu (aveam 2)asa ca nu mai aveam nevoie de inca unul.Imi ajunge,ala ce a murit era special si merita totul,il iubeam enorm.Acum nu mai sunt in stare sa ma mai atasez.Chiar nu mai vreau animale.Il tin pe Benny ca na...il aveam.
andreea...a murit giony al meu grater l-au prins cainii si in ziua urmatoare socru-meu mi-a si adus o pisica tot neagra credea ca daca mi-o aduce il si uit pe celalalt.Mda....

Sunt convinsa ca omul a avut intentii bune... Imi pare rau pt psicul tau. Cateodata urasc cainii asa mult... ce ai scris tu mai sus e unul din motive. I hjarta cats.

#3482 2008-08-26 19:14:35

fallen_angel
Insomniac member

si eu ii urasc acum.Inainte ii iubeam,dar acum ii urasc din tot sufletul.Si ca sa fie si capacul pus politia mi-a spus ca nu am voie nici un sut in fund sa le dau ca ajung la puscarie.Nu conteaza ca mie mi-e frica sa ies din casa fara masina...trebuie sa inghit ca doar vorbim de cainii vagabonzi care mai noi sunt mai presus ca si oamenii.Asa mi-e sila de tara asta.

Publicitate

loading...

#3483 2008-08-26 19:15:55

Andreea86
Hero member

sad Imi pare asa rau, Andra. sad  intr-adevar, socrul tau a facut-o cu intentie buna...desi in momente ca astea tu trebuie sa hotarasti cand esti gata sa iei un alt sufletel. sad de inlocuit, nu-l va inlocui nimeni, dar si un nou pisicut poate aduce fericire...
cainii erau ai tai sau cum? uf...pe benny (sau si pe asta daca o sa-l tii) sa nu-i mai lasi afara din casa. sad e periculos. daca ii scoti...stai lanaga ei, eventual cu o zgardita ceva... se plictisesc in casa, dar macar sunt in siguranta. sad

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3484 2008-08-26 19:19:00

Sidoni@
Sr. member

Andra123 a scris:

si eu ii urasc acum.Inainte ii iubeam,dar acum ii urasc din tot sufletul.Si ca sa fie si capacul pus politia mi-a spus ca nu am voie nici un sut in fund sa le dau ca ajung la puscarie.Nu conteaza ca mie mi-e frica sa ies din casa fara masina...trebuie sa inghit ca doar vorbim de cainii vagabonzi care mai noi sunt mai presus ca si oamenii.Asa mi-e sila de tara asta.

Exact, si mie imi este frica sa trec pe langa cainii vagabonzi, printre blocuri, ziua, dar mai ales noaptea. Si sunt peste tot. Am doar 2 exceptii: 2 cateluse de la blocul puiului, sunt adorabile si inofensive. In rest, sa nu vad caini. A si mai sunt cativa de imi e mila de ei, asa speriati si cu ochii rugatori, citesc in privirea lor cat de mult isi doresc o casa si un stapan si imi vine sa plang... imi pare asa rau de ei, ca eu nu am unde sa ii tin... Mult mai bine fara ei, fara frica, dar si fara mila si lacrimi nedorite in mijlocul strazii... cateodata chiar mi se rupe sufletul cand ii vad sad

Si oricat de mult i-as uri pe unii din ei, nu am niciun fel de mila pt oamenii care ii lovesc. Bestiile umane... deja deviai de la subiect, dar e unul sensibil pt mine.

Ultima oara a fost editat de Sidoni@ (2008-08-26 19:20:03)

#3485 2008-08-26 19:19:06

fallen_angel
Insomniac member

caini vagabonzi erau.Sunt vreo 10 mari si mai au si pui.L-a prins in fata curtii sad.Pe benny nu l-am mai lasat deloc afara.Altul nu mai vreau never,nu mai pot trece prin asa o suferinta.Il tin pe benny ca nu am ce face...il aveam dinainte,dar altul nou nu mai vreau.

#3486 2008-08-26 19:22:48

Andreea86
Hero member

si mie mi-e mila de cainii vagabonzi...la fel ca de pisici...nu e vina lor ca au ajuns in strada. dar de asemenea mi-e frica tare de ei. nu ma apropii deloc de ei....ii ocolesc cat pot...ba chiar refuz sa trec pe langa ei si prefer sa ocolesc si 1 km numai sa nu ma apropii de caini. nu-i urasc, nu i-as bate...dar mi-e frica de ei.
e greu cand mor animalutele...eu nici nu vreau s ama agndesc la asta. pana acum mi-au murit 4 papagali si 2 broscute testoase...am suferit pt fiecare in aprte...iar acum sper ca motanul meu sa traiasca cat mai mult si incerc sa-i ofer toate conditiile si tot ce e mai bun.

hjarta Eu si puiu hjarta

#3487 2008-08-26 19:25:27

fallen_angel
Insomniac member

sunt si catei inofensivi si nu am nimic cu aia.Este unul in vecini,e mare de tot,dar ii lingea pe pisici mei.Asa da caine.In schimb astia vagabonzi ce stau la mine aici sunt groaznici.Una e cand mai dai de ei pe strada si una cand sunt non-stop in fata casei tale ca nu pot iesi pe jos nici pana la magazin.Si trebuie sa suport,sunt obligata.

#3488 2008-08-26 19:27:36

andrutza
Vizitator

ioana_4 a scris:

andrutza ai rezolvat cu id-ul si parola?

nu grater am alt id acum....
da nici id-ul tau nu-l mai stiu

#3489 2008-08-26 19:28:13

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Stau lipita de aproape 4 ore de topicul despre supranatural ... i must be out of my mind ... retas

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3490 2008-08-26 19:28:55

Sidoni@
Sr. member

vdaiana a scris:

Stau lipita de aproape 4 ore de topicul despre supranatural ... i must be out of my mind ... retas

Si eu la fel big_smile Asa imi place big_smile

#3491 2008-08-26 19:30:23

dia2010
Hero member

Sidoni@ a scris:

vdaiana a scris:

Si mie, ma simt in elementul meu.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3492 2008-08-26 19:31:57

Sidoni@
Sr. member

vdaiana a scris:

Sidoni@ a scris:

vdaiana a scris:

Ce zodie esti?

#3493 2008-08-26 19:33:13

dia2010
Hero member

Sagetator. Tu?

#3494 2008-08-26 19:33:37

Andreea86
Hero member

vdaiana a scris:

Sidoni@ a scris:

vdaiana a scris:

si eu...si eu....dar si cand ma sperii...pff..inca ma gandesc la filmuletul ala...sunt in soc...
aaa...si am nervi ca nu-i apa calda...daca au oprit iar...fac urat... boxboxboxboxbox

hjarta Eu si puiu hjarta

#3495 2008-08-26 19:34:05

Sidoni@
Sr. member

vdaiana a scris:

Sagetator. Tu?

Pesti. Te banuiam si pe tine ca ai fi peste rotfl Ca noi avem inclinatii spre ocultism big_smile

#3496 2008-08-26 19:34:21

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

am o ora de cand m-am apucat si am terminat.gata camera mea, biroul tatei(care fie vorba intre noi era cel mai murdar chiar daca si cel mai mic lol ) si holul.astept sa vina iuby sa bata covorul si gata.sunt obosita..aoleu lol da bine ca am facut-o si pe asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.