homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acu' offtopic 26 :P-6

#96 2008-08-22 20:24:32

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: ce gandesti acu' offtopic 26 :P

moama ce nervi am.... vb q o pretena mai aq o jum de ora si zice k iesim si aq sa imi zica k ea nu ar iesi k bla bla bla :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:

ce-or face Doamne in casa atat popa

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#97 2008-08-22 20:24:33

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

green, mai ai un pic si-ti deschizi sala in camera rotfl

#98 2008-08-22 20:27:38

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

alexia a scris:

senorita a scris:

alexia a scris:

seno....?????
4 ani scoala primara
4 ani generala
4 ani liceu
4 ani facultate
2 ani master...

atata scoala ai facut??? omg!!!!!

hmmm... de unde si pana unde? lol
1 an jumate a fost masterul.. si incep luni MBA-ul cool

nush unde am citit si ziceai tu ca ai 18 ani de scoala lol Multi inainte lol Eu deocamdata am 14 tongue

sincer prea multi nu-mi mai doresc.... mai am 2 si gata.... si-asa n-as mai fi avut decat doctoratul sa-l fac... dar n-am innebunit rotfl

felicitari pt slabiiit.... te invidiez.... bravo big_smile

feteeee... gata... ies cu o prietena la un cico lol
finallyyyyy!!

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#99 2008-08-22 20:29:19

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

dar eu vreau stepper cu manere tongue fun stepper,k lucreaza si alti muschi..inclusiv cei din interioru coapsei.si mi-e mai usor dak ma tin de ceva..
e deja sala la mine in camera
si matusa-mea vrea sa vina lol
dar imi ocupa loc aparatele astea...ala d abdomene nu-l desfac deloc pt k dureaza pana il asamblez. legu l-as putea desaface,intra in dulap numai bine dar mi-e lene sa-l asamblez si dezasamblez zilnic...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#100 2008-08-22 20:29:50

senorita
Insomniac member

alexia a scris:

ia baga niste pozici la inainte si dupa... topicul ala cu regimurile de slabit big_smile

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#101 2008-08-22 20:31:06

GreenBubbles
Insomniac member

senorita a scris:

alexia a scris:

ia baga niste pozici la inainte si dupa... topicul ala cu regimurile de slabit big_smile

eu? sau alexia? tongue la mine deja se vad patratzele putiiiiiiiiiin de tot...dar peste tot grasime e sad exagerez cu abdomenele astea...fac 600 p zi...nu-s normala...da azi am facut cu 100 mai putin..

#102 2008-08-22 20:31:19

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

pfai.deja mor.am facut 1 minut jumate sau 2 si deja mor smile)

bubles dar unde mergi?a la mare nu?cat stai?vreau si eu la mare grater sau macar aruncata intr-o piscina grater

#103 2008-08-22 20:32:22

senorita
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

senorita a scris:

alexia a scris:

eu? sau alexia? tongue la mine deja se vad patratzele putiiiiiiiiiin de tot...dar peste tot grasime e sad exagerez cu abdomenele astea...fac 600 p zi...nu-s normala...da azi am facut cu 100 mai putin..

care mai doreste care mai pofteste... de alexia ziceam, dar hai si tu!! poate ma ia si pe mine vreo ambitie rotfl

Ready? Steady... Go!

#104 2008-08-22 20:33:12

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

n-am poze din care sa se vada clar... ca nah.. nu eram o grasana tongue Vad eu si iubi meu tongue

Greeeeeen serios ca nu esti normala cu abdomenele alea... eu fac 50 pe zi neutral

#105 2008-08-22 20:34:05

GreenBubbles
Insomniac member

merg in grecia...in paralia katerini smile
nush cum o sa fac cu sportu...da las k bag multe fructe acolo
have fun in oras seno!
am ieshit si eu ieri cu ale mele big_smile si am aflat barfa d ultima ora: un ex d al meu s insoara rotfl la 24 d ani... rotfl asta dupa ce acu 3 ani se ruga d mine sa facem sex...sau macar un oral sa-i fac...penibilu naibii rotfl se insoara k se teme k nu o sa aiba parte d alta putzaaa rotfl k cu mine nu i-a mers tongueP saraca fata iubita lui,dak ar stii in ce se baga... e un psihopat ala...m-a amenintat k dak nu-l iert se sinucide...s-a si aruncat in Bega rotfl tampitu dreqqqqqqq rotfl
oricum tot la mine se gandeste,mereu cand se intalneste cu vreo pretena d a mea intreaba d mine... rotfl

#106 2008-08-22 20:36:01

GreenBubbles
Insomniac member

alexia a scris:

n-am poze din care sa se vada clar... ca nah.. nu eram o grasana tongue Vad eu si iubi meu tongue

Greeeeeen serios ca nu esti normala cu abdomenele alea... eu fac 50 pe zi neutral

pai fac asha: 140 p fiekre parte...deci 280 d abdomene p parti. plus 300 normal. dar azi am facut numa 200 normal...
tu ai renuntat la multe kestii nesanatoase,ceea c am facut si eu o perioada. fac asa mult sport pt k nah,mai am mici scapari: inghetata,ciocolata,niste spaghete...chipsuri...dar rar asta!nu toate intr-o zi! dar cand stiu k am mancat o inghetata ma simt vinovata asa k fac in plus inca 100 lol

#107 2008-08-22 20:40:31

GreenBubbles
Insomniac member

cezady a scris:

daca-i handilau asa,ce n-ai avertizat si tu fata?have murcy(mila)

stiu c inseamna mercy lol
p cine sa avertizez,p tipa aia? nu ma bag eu...oricum: ori nu stie in ce se baga si chiar imi pare rau de ea,ori e la fel de tzacanita k el.
fiti atente ce mi-a zis dupa ce ne-am despartit in conditii nasoale (fara sa-l iert sau cva)
"k tu nu ai vrut sa ma ierti...nu ai vrut sa diseci cadavrul dintre noi...si vor ieshi viermishorii prin tine...te vor manca....te vor devora..."
sau "atarni interta de destin"
"iubirea mea e una intergalactica"
rotfl rotfl
dragostea e oarba,da...plus k eram copil...
bine k mi-a venit mintea la cap.
si acum am un baiat ce-l iubesc din tot sufletul hjarta

#108 2008-08-22 20:42:31

GreenBubbles
Insomniac member

cezady a scris:

sunteti nebune cu atat gimnastica,auzi tu 100 la o inghetat,pai la cate am mancat eu azi(snikers inaite de masa ca nu se incalzea ciorba mai repede),sticksuri,inghetata caramel,...cred ca daca as urma regimul lui green la gim,as face si in somn abdomene,si numai alea de vinovatie    big_smile

rotfl e nici chiar asa...
mi-am propus ca pana vara viitoare sa am un abdomen brici si picioare mai frumoase...si fund mai ridicat lol
k vara asta e clar compromisa...dar la anu vreau si eu sa port fustite,pantaloni scurti,rochitze... vara asta n-am putut...d aia nici nu mi-am mai cumparat tzoale...k nu am gasit decat pt schiloade! adik slabanoage roll

#109 2008-08-22 20:43:15

senorita
Insomniac member

am plecaaaaaaaat!! puss
vorbim later. take care...

Ready? Steady... Go!

#110 2008-08-22 20:46:17

GreenBubbles
Insomniac member

oho,mie-mi zici cezady...in primele luni de relatie nu era asa..parea doar ff romantic si profund...k mine!si ma gandeam k ce fain e ca am dat d cineva ca mine...pwlaaa...k era pervers si dobitoc...mi-a zis o data k sa stau fara chilotei in nush ce puii mei d pozitie k sa vada el dak putza mea are forma d migdala...va vine sa credeti?cand l-am auzit mai ca nu i-am dat o palma... din mom ala mi-am dat seama k nu e p treaba lui...sincer,mi-e mila d viitoarea lui consoarta. sper sa-si dea seama din timp cu cine are de a face!

#111 2008-08-22 20:46:40

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

mai stau pana luni... dc apuc ziua de maine ok;  ma tine un pic in dreapta si sper sa nu ma mai trezeasca vreo criza de durere; nu vreau apendicitaaaaaa; lol parca sunt copiiil visslar

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-08-22 20:47:19)

#112 2008-08-22 20:47:47

GreenBubbles
Insomniac member

sa n-aud de dureri hmm azi nu m-a durut mai deloc maselutza...n-am luat nici un calmat big_smile ultimu a fost ieri dimineatza si d atunci... i`m free...willy

#113 2008-08-22 20:50:02

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

mai, dar ca idee cine imi da si mie mai multe info? ca nu stiu nici ce spital face chestii din acestea; si nu ma duc asa aa fara sa fiu sigura ; sa ma tina aia nu stiu cat pe acolo sau sa ma opereze doar ca sa se afle intreaba;

#114 2008-08-22 20:55:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

seara buna mandrelor.acum am venit de la serviciu .is franta sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.