|
Nu esti logat.
Test de sarcina?#1 2008-08-22 20:44:01
test de sarcina?buna fetelor..problema mea suna cam asa:de aproape o sapt am dureri de burta,de stomac,imi bolboreste,am intepaturi,intr-un cuvant o senzatie ciudata..si am zis sa fac preventiv un test de sarcina,ca eu iau ac(le-am luat corect),iar menstra a venit in cele 7zile de pauza..am luat 2teste de sarcina si cum puterea paranoismului la mine e mai mare decat orice,eu vedeam pe test 2linii, desi toate amicele mi-au zis ca s nebuna si ca e doar una.astazi l-am luat si pe al 3lea,,de data aceasta paranoismul disparuse si intr-adevar era doar una,insa ideea e ca era asa stearsa si mai mult de atat,pe banda unde trebuia sa apara rezultatul era patata asa.oare sa fie din cauza ca l-am tinut mai mult decat trebuia in urina?si intr-un loc era mai accentuata in altul nu Offline #2 2008-08-22 20:47:06
Re: test de sarcina?daca ai luat ac corect si ti-a venit menstra la timp, nu ai cum sa fii insarcinata Offline #3 2008-08-22 20:53:56
Re: test de sarcina?da ,asta cred si eu,insa pe mine m-a indignat testul ala ca liniuta de cinfirmare ca e negativ era asa stearsa,si banda intreaga era patata asa cu un roz descris,,ma uimeste ca la testul barza cand l-am facut banda aia ramasese de un alb imaculat si se vedea doar liniuta cea roza ff accentuat,depinde oare de tipul testului? Offline #4 2008-08-22 21:07:59
Re: test de sarcina?nu se uscase urina uniform mami de minuni Offline #5 2008-08-22 21:10:09
Re: test de sarcina?eu ma gandeam ca depinde de tipul testului ca unele sunt mai bune si altele mai putin bune..cat despre prbolema cu burta?eu cred mai curand ca e vb de intestine..nu? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|