|
Nu esti logat.
Va rog niste pareri#1 2008-08-22 22:14:24
va rog niste parerifetelor va rog niste pareri.de cateva luni incepusem sa am un ciclu regulat,venea cam la 31-32 de zile(mentionez k pana acum cateva luni nu prea venea regulat)doar k luna asta mi-a intarziat 4 zile.dupa 3 zile de intarziere am facut un test de sarcina sure check si a iesit negativ.sanii ma dor si ma asteptam sa imi vina dar menstruatia totusi nu apare.nu imi amintesc sa fi facut luna asta sex neprotejat. credeti k ar trebui sa am incredere in testu ala??? dak testu e negativ totusi dc nu imi vine??? pls astept raspunsuri Ultima oara a fost editat de loricel (2008-08-23 16:41:26) Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie. (Antoine de Saint-Exupery) Offline #2 2008-08-22 22:16:03
Re: va rog niste parerica sa fie concludent, testul se face la 7 zile de intarziere. tu l-ai facut prea devreme Offline #3 2008-08-22 22:16:52
Re: va rog niste pareridak ai avut contact neprotejat si n-a trecut 3 sapt ...de-atunci testul poate sa nu fie relevant. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2008-08-23 01:50:56
Re: va rog niste pareriSi eu cred ca e o intarziere din cauza stresului mai ales ca zici ca te dor sanii dar daca vrei sa scapi de stres mai asteapta cateva zile si mai fa un test. We Have To Be Strong !!! Offline #5 2008-08-23 11:13:10
Re: va rog niste parerida o sa mai astept cateva zile si o sa mai fac un test.sper sa fie doar o intarziere din cauza stresului.ms molt Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie. (Antoine de Saint-Exupery) Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-24 21:26:31
Re: va rog niste pareriPai daca zici k nu ai avut niciun contact neprotejat,de ce iti faci griji?Vezi ca si din cauza strsului poate intarzia menstra...Eu cred k esti ok,relaxeaza-te. Iubesc si sunt iubita Offline #7 2008-08-24 21:42:13
Re: va rog niste pareridaca te-ai protejat nu ai de ce sa iti faci griji „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #8 2008-08-25 08:11:08
Re: va rog niste parerifetelor gata am refacut testul dupa 7 zile de intarziere a menstrei si 21 de zile de la ultimul contact sexual( cu toate k a fost protejat)Mi-a iesit negativ. Ce credeti ar mai trebui sa imi fac griji??...sanii ma dor si acm dar nu stiu am devenit paranoica.pls voi c credeti??? am innebunit de o saptamana,nici nu mai pot sa dorm.astept pareri.pooop Ultima oara a fost editat de loricel (2008-08-25 20:28:53) Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie. (Antoine de Saint-Exupery) Offline #9 2008-08-25 08:17:21
Re: va rog niste parerisanii dor pt.ca se apropie menstra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-08-26 09:29:17
Re: va rog niste pareriMi-a venit:XX:. ...........dupa 8 zile de intarziere menstra si-a facut aparitia. Se pare k a fost doar o intarziere cauzata de stres. Ati avut dreptate.ms mult ptr pareri:* Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie. (Antoine de Saint-Exupery) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|