homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pun baza pe ajutorul vostru

#1 2008-08-22 22:24:04

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Pun baza pe ajutorul vostru

fetelor sunt intr-o mare dilema ...am postat acum o luna un post in legatura cu masteratul , in fine m-am decis io cat de cat ce aleg, dar nu de tot.
Au ramas doua la numar intre care sa aleg si nu stiu catre ce sa ma orientez pentru ca nu am lucrat niciodata si nu am legatura cu lumea "bussinesului" alegerea imi devine din ce in ce mai dificila.
Este vorba de Leadership si managementul resurselor umane de la hyperion si Marketing si negociere in afaceri la Cantemir. pur si simplu m=-am blocat si nu stiu catre ce sa ma orientez , nu am pe cine sa intreb sau cu cine sa ma sfatuiesc. Stiu ca ar trebuie sa aleg ceva ce imi face placere sa fac pe viitor dar cum am spus mai sus nu am lucrat niciodata si nu prea stiu ce e bine pt mine, cu alte cuvinte sunt cam pe dinafara sad
Vreau sa fac o alegere potrivita pentru mine si de aceea imi fac o groaza de griji caci nu stiu incotro sa ma indrept, va rog frumos luminatii-ma si pe mine caci cu altcineva nu am cu cine sa ma sfatuiesc grater

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2008-08-22 22:25:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Pun baza pe ajutorul vostru

eu habar nu am cu ce se mananca ,prima suna tare bine,dar a doua varianta e mai pluzibila smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2008-08-22 22:28:19

pink_martini
Hero member
Site

rrammonna a scris:

eu habar nu am cu ce se mananca ,prima suna tare bine,dar a doua varianta e mai pluzibila smile

Bina spus, nici eu nu stiu cu ce se mananca din pacate sad Vreau sa stiu cu ce ma pot descurca mai bine si care ma ajuta mai mult in viitor, sau care dintre ele se plateste mai bine

#4 2008-08-22 22:30:39

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

tu ce vrei sa faci: resurse umane sau marketing? ca element ajutator: esti sau nu creativa?

Nobody home

#5 2008-08-22 22:33:32

pink_martini
Hero member
Site

pai pana acum nu prea am avut nevoie sa-mi exercitez creativitatea asa ca nu prea stiu ... dar raspuns final da, cred k sunt creativa

Publicitate

loading...

#6 2008-08-22 23:01:55

naturalbody
Full member
Inregistrat: 2007-11-07

Asculta la mine: intrebarea e de fapt: vrei sa inveti carte ori ba? daca vrei doar o diploma...fara prea mare recunoastere - alege hyparion (este destul de slab ..daca nu cel mai slab vazuta facultate din bucuresti), insa daca iti doresti sa inveti ceva cu adevarat..alege cantemir. acolo chiar se invata. nu fac reclama, nu lucrez acolo, pur si simplu stiu - am vazut si la mama si la fratele meu (care au terminat amandoi anul acesta facultatea acolo) cat de mult au invatat. eu am terminat ASe...asa ca...

cat despre resurse umane sau marketing.... hm..
si eu mi-am dorit la un moment dat resurse umane..insa un foarte bun manager la o companie importanta de resurse umane mi-a spus ca daca nu imi doresc cu adevarat sa lucrez in domeniu..mai bine nu....
eu am facut marketing..si iti spun ca sunt foarte incantata. si in marketing nu tre sa ai neaparat creativitate...(ca nu presupune DOAR publicitate si atat!) sunt foarte multe lucruri pe care le aprofundezi...lucruri pe care chiar le intalnesti in viata de zi cu zi... mie una mi-a placut intr-adevar.

sper sa te ajute in vreun fel tot ce am scris...decizia insa iti apartine.. mult noroc.

#7 2008-08-23 01:16:35

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

eu sincer imi doresc sa fac master de resurse umane..si tot caut unde as putea sa fac...sunt din Brasov si la noi nu e nimic:( nu as vrea sa plec in alt oras ca sunt prea multe care ma tin la aici: iubitul, familia, prietenii, o slujba foarte bine platita pt un student. prin bucuresti pe unde as putea sa fac. si altceva..are cineva idee cum e privit masterul la distanta? mi se pare cam aiurea dar nu prea am posibilitati.

in legatura cu intrebarea ta...tu esti singura care stie ce ii place. eu stiu ca vreau resurse umane de cand am intrat la facultate..acum sunt anul 3

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#8 2008-08-23 06:44:13

persifona
Vizitator

Poti sa faci master online la ASE. Arunca un ochi pe-aici www.ase.ro

#9 2008-08-23 11:53:53

pink_martini
Hero member
Site

naturalbody a scris:

Asculta la mine: intrebarea e de fapt: vrei sa inveti carte ori ba? daca vrei doar o diploma...fara prea mare recunoastere - alege hyparion (este destul de slab ..daca nu cel mai slab vazuta facultate din bucuresti), insa daca iti doresti sa inveti ceva cu adevarat..alege cantemir. acolo chiar se invata. nu fac reclama, nu lucrez acolo, pur si simplu stiu - am vazut si la mama si la fratele meu (care au terminat amandoi anul acesta facultatea acolo) cat de mult au invatat. eu am terminat ASe...asa ca...

cat despre resurse umane sau marketing.... hm..
si eu mi-am dorit la un moment dat resurse umane..insa un foarte bun manager la o companie importanta de resurse umane mi-a spus ca daca nu imi doresc cu adevarat sa lucrez in domeniu..mai bine nu....
eu am facut marketing..si iti spun ca sunt foarte incantata. si in marketing nu tre sa ai neaparat creativitate...(ca nu presupune DOAR publicitate si atat!) sunt foarte multe lucruri pe care le aprofundezi...lucruri pe care chiar le intalnesti in viata de zi cu zi... mie una mi-a placut intr-adevar.

sper sa te ajute in vreun fel tot ce am scris...decizia insa iti apartine.. mult noroc.

mersi, sa stii ca m-a ajutat mult opinia ta si cred ca ma voi indrepta catre marketing.
Referifor la ce-ai zis de cantemir este adevarat pentru ca si eu tot cantemir am terminat acum in vara chiar si intr-adevar sa face carte

#10 2008-08-23 12:02:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

offtopic ma bucur ca mai lauda cineva Cantemirul smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2008-08-23 17:47:47

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

pink.. si eu as recomanda ase-ul... pentru ca pe hartie inca da cel mai bine mizeria asta de universitate lol
numai ca la noi e mai scump...
eu am facut marketing si comunicare in afaceri masterul.. in ase.. si am fost f multumita de alegerea facuta... dar eu oricum mi-am dorit mult sa fac ceva legat de marketing... ma atrage tot ce tine de advertising, cercetari de marketing, negociere, vanzari...
De altfel si dintre materiile facute pot enumera: cercetari de marketing, comunicare in marketing, marketing pe internet, management si marketing, engleza, sociologie...
deci probabil ca si  in cantemir tot cam pe asta se axeaza...
pe cand resursele umane sunt cu totul alta mancare de peste... si sincer nu prea vad de ce au combinat leadershipul cu MRU-ul la hyperion neutral

deci eu as merge tot pe cantemir din astea 2...
la ase cica e 15 mil pe semestru... daca esti dispusa, ai de unde alege big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#12 2008-08-23 18:15:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

de ce nu te zbati tu un pic sa afli cu ce se mananca fiecare? mergi la facultati, cere programa.... afla!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#13 2008-08-23 18:36:08

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo zic k dintre alea 2.. mai bine ase u.. da mai bine in viitor... sau daca vr neaparat cantemir daca tot o lauda fetele wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#14 2008-08-24 00:06:55

pink_martini
Hero member
Site

ase-ul imi place si mie ca si varietate de mastere soi optiuni dar nu imi permit material, asta e neutral voi merge la mine la cantemir sa mentin       linia tongue

katami a scris:

de ce nu te zbati tu un pic sa afli cu ce se mananca fiecare? mergi la facultati, cere programa.... afla!!

m-am uitat la programe de invatamant si la materiile pe care le fac dar nu prea ma ajuta cu nimik in problema mea pentru ca eu intrebam care ma ajuta mai mult in viata si in cariera, asa ca materiile pe care le invat nu prea sunt asa de relevante din punctul asta de vedere.

M-am decis sa merg pe Cantemir - Mk si negociere in afaceri . Multumesc pentru sprijin

#15 2008-08-24 00:55:00

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

pentru putin smile
bafta

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#16 2008-08-26 09:51:24

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

fete,eu am o mare nelamurire...poate ma lamuriti voi wink
eu am facut doar 3 ani de fac,pe sistemul lu' peste bologna...am terminat vara asta...si acum ma gandeam sa ma apuc de master...insa nu mai vreau tot pe litere (am terminat franceza-spaniola)...si am auzit ca ar fi obligatoriu sa fac masterul tot in domeniu pt ca altfel nu imi vor fi recunoscute studiile...e adevarat???
eu as vrea sa fac masterul pe turism sau resurse umane...si inscrierile sunt spat viitoare...deci trebuie sa aflu cat mai repede hmm
si alta chestie:e obligatoriu sa fac masterul acum,daca am facut doar 3 ani de fac?nu as putea sa mai iau o pauza...sa-l fac la anu' de ex?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#17 2008-08-26 10:17:22

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

nu cred ca tot in domeniu
si eu tre s ma bag la master urgent
si tot asa oscilez cam intre ce oscilezi si tu
si mi=e kam greu s ma hotarasc

Dance like nobody is watchin....

#18 2008-08-26 10:39:44

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si mie mi-e greu...si ma gandeam sa nici nu-l mai fac acum...sa-l las pt la anu'...dar nu stiu daca ar fi indicat...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#19 2008-08-26 10:54:47

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

eu zic sa nu-l amani..toate trebuiesc facute la timpul lor
si mie mi=e greu acuma k tre s dau bani ..dar nah..n=am incotro
oricum la cantemir poti pana la 1oct sa t inscrii

Dance like nobody is watchin....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.