|
Nu esti logat.
Trebuie sa intrerup anticonceptionalele?#1 2008-08-22 23:01:35
trebuie sa intrerup anticonceptionalele?Iau anticonceptionale de 6 luni (6 ture de anticonceptionale) si am auzit ca dupa aceasta perioada ar trebui sa fac o pauza. ce stiti despre asta. Merci anticipat! Offline #2 2008-08-22 23:03:00
Re: trebuie sa intrerup anticonceptionalele?nu trebuie sa le intrerupi decat daca te simti rau de la ele sau vrei sa faci bebe Offline #3 2008-08-22 23:09:00
Re: trebuie sa intrerup anticonceptionalele?daca vrei un bb. da..... daca nu chiar nu e motiv. eu le iau de 1 ani si un pic, si nu am treaba, nu fa pauza, numai daca ai probleme cu ele.. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-08-22 23:10:11
Re: trebuie sa intrerup anticonceptionalele?daca dadeai mai intai o cautare, mai gaseai o gramada de topicuri despre asta, inclusiv un sticky... Offline #5 2008-08-23 00:14:47
Re: trebuie sa intrerup anticonceptionalele?nu m-am gandit la asta (search-ul) sunt relativ noua pe aici... incep sa ma familiarizez cu site-ul asta. ok, deci nu o sa le intrerup, pentru ca nu ma simt rau si nici nu vreau bebe.. got it! multumesc mult Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-23 00:27:50
Re: trebuie sa intrerup anticonceptionalele?poti sa le iei oricat atata timp cat nu-ti fac probleme... nu te obliga nimeni sa faci pauza din an in an daca totul e ok Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #7 2008-08-27 00:12:33
Re: trebuie sa intrerup anticonceptionalele?dar am inteles ca atunci cand iei ac o perioada cat de cat marisoara risti sa numai faci bb adevarat? sau..mit:| Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|