|
Nu esti logat.
...dc nu pot urina si sangerez?#1 2008-08-23 12:37:14
...dc nu pot urina si sangerez?..buna...am sh io o probl...d cateva zile nu pot urina cum trebuie,iar dak incerc s urinez mai mult,sangerez dupa care raman cu dureri foarte mari...abia dak mai pot merge sau sta jos...ieri am fost la medicul d familie sh mi'a spus ca trb s fac urocultura si azi am fost la un laborator de'am dus urina...numai k rezultatu' il iau martzi...acum stau in stres pt k nush ce'ash putea avea:(..sh plus d asta ma simt foarte nasol...va rog mult s'mi datzi sh mie niste sfaturi... Carpe diem! Offline #2 2008-08-23 12:41:04
Re: ...dc nu pot urina si sangerez?infectie urinara cel mai probabil s etrateaza cu antibiotice! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-23 12:45:23
Re: ...dc nu pot urina si sangerez?..:)sper s fie doar asta...msss:* Carpe diem! Offline #4 2008-08-23 12:45:48
Re: ...dc nu pot urina si sangerez?altceva nu are ce sa fie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-08-23 12:46:40
Re: ...dc nu pot urina si sangerez?Carpe diem! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-23 14:27:19
Re: ...dc nu pot urina si sangerez?poate fi si o pietricica care a luat-o la vale. mergi si fa o echografie mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|