|
Nu esti logat.
As avea nevoie de un sfat...-2#20 2008-08-23 17:14:05
Re: as avea nevoie de un sfat...
poate nici prietenele mele nu m ar intelege atat de bine ,cum o faceti voi..toate de aici sunteti niste persoane deosebite,pt ca ascultati problemele celorlati si sunteti mereu aproape cu un sfat...multumesc pt ca existati... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #21 2008-08-23 17:16:27
da asa e... si pe mine m-au ajutat atunci cand am avut nevoie... asa ca de ce sa nu fiu si eu alaturi cuiva care are nevoie... Uita de suferinta ta maryu... asculta niste muzica... dar din-asta ritmata..nu de bocit... iesi si plimba-te... fa orice... dar nu te mai gandi... Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #22 2008-08-23 17:18:57
Re: as avea nevoie de un sfat...am sa incerc sa ma destind,poate in seara asta merg la o discoteca ceva...o sa treaca putin timp pana am sa realizez eu sungura ce e bine,pt mine si ce nu...dar alta treaba e cand iti dai seama singur...oricum cu el sunt decisa sa pun un punct mareee ca nu merita În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #23 2008-08-23 17:22:36
Re: as avea nevoie de un sfat...asa vezi... fi sigura pe tine... ca vorba lui Pitzy (mai sus).. slava Domnului mai sunt barbati iar pentru nenea ala care te-a suparat (fostul tau, ca asa e) un maareee Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #24 2008-08-23 17:24:14
m ai adus zambetul pe buze... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-23 17:25:53
Re: as avea nevoie de un sfat...ce ma bucur.. .... apropo.. stii care e cea mai nasoala ora pt o femeie? Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #26 2008-08-23 17:26:54
nu spune mi În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #27 2008-08-23 17:28:55
Re: as avea nevoie de un sfat...unu fara ceva eu nu m-am prins din prima... si uite... o idee... eu cand m-am despartit de fostul .. m-am pus pe citit bancuri de pe net... si seara... m-am uitat la american pie... cu o portie buna de popcorn in fata... iar noaptea... am dormit ca un ingeras... Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #28 2008-08-23 17:32:04
am multi prieteni care voie de nevoie trebuie sa razi ca n ai cum sa le rezisti la glume...asta cu unu fara ceva e prea tare:))) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #29 2008-08-23 17:33:40
dap... dak vrei id-ul meu uite ici andrushka_08 .. dak nu vrei... vb aici ... Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #30 2008-08-23 19:14:18
Re: as avea nevoie de un sfat...ia uite ce frumos se trece de la lacrimi la rasete!Bravo andraaa!Bravo maryu! Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #31 2008-08-23 19:24:22
Re: as avea nevoie de un sfat...yo nu inteleg cum de iti mai pui probleme de continuat relatia.... sa stati impreuna... cand el nu da 2 bani p u...scz k o spun asa.. da ooffff ce ma enerveaza.. ce naiba... in loc sa iti faca el tie pofte si placeri tr sa fii sclava lui... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #32 2008-08-23 19:29:07
da dar comoditatea e prea mare... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #33 2008-08-23 19:32:56
Re: as avea nevoie de un sfat...da-o in ma-sa de comoditate ca are o limita; mai comod decat al meu nu am vazut inca, dar daca il rog ceva sunt printesa lui; fara discutie; ieri i-am zis ca mi-a fost rau si m-am gandit sa sun salvarea si m-a rugat sa ii dau si lui un bip dc plec la spital cumva; ar fi fost in stare sa zboare pt mine; si tu te chinui cu un bou... cand de fapt e lumea plina de baieti buni!!! Offline #34 2008-08-23 19:42:57
unde stau ascunsi????ca eu numai de astia dau În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #35 2008-08-23 19:54:03
Re: as avea nevoie de un sfat...eu l-am gasit pe www ..... dar nu l-am cautat prea tare .... a fost cu o secunda inainte sa renunt la idee pt ca aveam de invatat pt un examen si nu mai aveam timp sa frec menta; mi-a zis buna ... si de la buna acela a trecut un an si doua luni .... si tot printesa lui sunt ; iar el iubiloiu, pufulete si alte lighioane mai mici sau mai mari: soricel, iepuras ... bou ... Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-08-23 19:54:54) Offline #36 2008-08-23 20:26:00
nu uita k e vb de viata ta aici si inainte de toate gandestete la tn ...kiar u ai zis k te vezi cu bagajele in mana pe strazi....pai dak ai si cea mai mica indoiala legata de mutatul impreuna sauy de voi doi in general....ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el si o sa'ti dai u seama dak te merita sau nu.din moment ce te'a facut sa suferi eu zic k nu prea te merita da u stii asta oricum.bafta! Offline #37 2008-08-23 21:17:18
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #38 2008-08-23 21:17:29
multam Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|