homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea nevoie de un sfat...-2

#20 2008-08-23 17:14:05

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: as avea nevoie de un sfat...

andraaa a scris:

maryu a scris:

gratergratergratergratergrater

daca ai nevoie sa plangi.. fa-o.. asa te mai descarci.. (dar nu prea mult, ca ce e mult strica tongue ) . Sunt sigura ca daca vreuna din prietenele tale ar pati ce ai patit si tu.. la fel ai sfatui-o , cum te-am sfatui si noi. O relatie de iubire are nevoie de 2 oameni pt a se numi asa. Iar la voi nu mai esti decat tu... si nici tu nu mai esti sigura de ceea ce simti. Renunta la relatia asta cat mai curand... nu are rost sa suferi pt nimic... ai sa vezi ca totul va fi bine... si va rasari soarele si pe strada ta kram kram kram kram kram kram nocry nocry nocry nocry nocry intelege ca baiatul ala nu mai merita nimic din partea ta... poate doar.. salut..si atat box

poate nici prietenele mele nu m ar intelege atat de bine ,cum o faceti voi..toate de aici sunteti niste persoane deosebite,pt ca ascultati problemele celorlati si sunteti mereu aproape cu un sfat...multumesc pt ca existati...bugapusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#21 2008-08-23 17:16:27

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

maryu a scris:

andraaa a scris:

maryu a scris:

gratergratergratergratergrater

daca ai nevoie sa plangi.. fa-o.. asa te mai descarci.. (dar nu prea mult, ca ce e mult strica tongue ) . Sunt sigura ca daca vreuna din prietenele tale ar pati ce ai patit si tu.. la fel ai sfatui-o , cum te-am sfatui si noi. O relatie de iubire are nevoie de 2 oameni pt a se numi asa. Iar la voi nu mai esti decat tu... si nici tu nu mai esti sigura de ceea ce simti. Renunta la relatia asta cat mai curand... nu are rost sa suferi pt nimic... ai sa vezi ca totul va fi bine... si va rasari soarele si pe strada ta kram kram kram kram kram kram nocry nocry nocry nocry nocry intelege ca baiatul ala nu mai merita nimic din partea ta... poate doar.. salut..si atat box

poate nici prietenele mele nu m ar intelege atat de bine ,cum o faceti voi..toate de aici sunteti niste persoane deosebite,pt ca ascultati problemele celorlati si sunteti mereu aproape cu un sfat...multumesc pt ca existati...bugapusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

da asa e... si pe mine m-au ajutat atunci cand am avut nevoie... asa ca de ce sa nu fiu si eu alaturi cuiva care are nevoie... Uita de suferinta ta maryu... asculta niste muzica... dar din-asta ritmata..nu de bocit... iesi si plimba-te... fa orice... dar nu te mai gandi... kram kram kram kram kram

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#22 2008-08-23 17:18:57

maryu
Hero member

am sa incerc sa ma destind,poate in seara asta merg la o discoteca ceva...o sa treaca putin timp pana am sa realizez eu sungura ce e bine,pt mine si ce nu...dar alta treaba e cand iti dai seama singur...oricum cu el sunt decisa sa pun  un punct mareee ca nu merita grater

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#23 2008-08-23 17:22:36

andraaa
Full member

asa vezi... fi sigura pe tine... ca vorba lui Pitzy (mai sus).. slava Domnului mai sunt barbati big_smile kram kram iar pentru nenea ala care te-a suparat (fostul tau, ca asa e) un maareee retas

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#24 2008-08-23 17:24:14

maryu
Hero member

andraaa a scris:

asa vezi... fi sigura pe tine... ca vorba lui Pitzy (mai sus).. slava Domnului mai sunt barbati big_smile kram kram iar pentru nenea ala care te-a suparat (fostul tau, ca asa e) un maareee retas

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl m ai adus zambetul pe buze...

Publicitate

loading...

#25 2008-08-23 17:25:53

andraaa
Full member

ce ma bucur.. big_smile .... apropo.. stii care e cea mai nasoala ora pt o femeie? big_smile

#26 2008-08-23 17:26:54

maryu
Hero member

andraaa a scris:

ce ma bucur.. big_smile .... apropo.. stii care e cea mai nasoala ora pt o femeie? big_smile

nu applauseapplauseapplauseapplauseapplause spune mi

#27 2008-08-23 17:28:55

andraaa
Full member

unu fara ceva rotfl eu nu m-am prins din prima... si uite... o idee... eu cand m-am despartit de fostul .. m-am pus pe citit bancuri de pe net... si seara... m-am uitat la american pie... cu o portie buna de popcorn in fata... iar noaptea... am dormit ca un ingeras... big_smile

#28 2008-08-23 17:32:04

maryu
Hero member

andraaa a scris:

unu fara ceva rotfl eu nu m-am prins din prima... si uite... o idee... eu cand m-am despartit de fostul .. m-am pus pe citit bancuri de pe net... si seara... m-am uitat la american pie... cu o portie buna de popcorn in fata... iar noaptea... am dormit ca un ingeras... big_smile

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl am multi prieteni care voie de nevoie trebuie sa razi ca n ai cum sa le rezisti la glume...asta cu unu fara ceva e prea tare:)))rotflrotflrotflrotflrotfl

#29 2008-08-23 17:33:40

andraaa
Full member

maryu a scris:

andraaa a scris:

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl am multi prieteni care voie de nevoie trebuie sa razi ca n ai cum sa le rezisti la glume...asta cu unu fara ceva e prea tare:)))rotflrotflrotflrotflrotfl

dap... dak vrei id-ul meu uite ici andrushka_08 .. dak nu vrei... vb aici big_smile ...

#30 2008-08-23 19:14:18

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

ia uite ce frumos se trece de la lacrimi la rasete!Bravo andraaa!Bravo maryu!
puss
cat despre baiatul tau,Maryu,scuza-ma ca-ti spun dar e un mare BOU.Are cumva impresia k esti sclava lui sau ce?Ia baga-ti tu picioarele si da-i papuceii asa repejor de tot.Auzi la el frate,in ziua cu BAC-ul el sa te trimita la banca sa-i pui bani.Pai ma c***m in banii lui,stii cum?(scuzeeeeeeeee da` m-am enervat!) :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad: nu-i suport p-astia care se cred buricul pamantului si care cred ca TOT li se cuvine.ia sa-si mai puna pofta-n cui si daca vor ceva sa-si miste cururile lol

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#31 2008-08-23 19:24:22

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo nu inteleg cum de iti mai pui probleme de continuat relatia.... sa stati impreuna... cand el nu da 2 bani p u...scz k o spun asa.. da ooffff ce ma enerveaza.. ce naiba... in loc sa iti faca el tie pofte si placeri tr sa fii sclava lui...

si are dreptate cine ti-a zs sa nu te legi la cap sa stai q el asa tanara.. uite yo is q iubi tot de 3 ani da noi ne iubim mult din fercire da nu am de gand sa ma mut q el prea curand... is tot boboaca de fac si el e anu 2 ... da no 10x nu am nevoie sa stau sa fac curat si dupa el.. d-abia fac dupa mine lol

iubita termin-o q el... k de suferit mai mult decat suferi orq nu se poate.. si la anu ai sa vzi u baietii si distractie la fac wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#32 2008-08-23 19:29:07

maryu
Hero member

Allecsutsa a scris:

puss
cat despre baiatul tau,Maryu,scuza-ma ca-ti spun dar e un mare BOU.Are cumva impresia k esti sclava lui sau ce?Ia baga-ti tu picioarele si da-i papuceii asa repejor de tot.Auzi la el frate,in ziua cu BAC-ul el sa te trimita la banca sa-i pui bani.Pai ma c***m in banii lui,stii cum?(scuzeeeeeeeee da` m-am enervat!) :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad: nu-i suport p-astia care se cred buricul pamantului si care cred ca TOT li se cuvine.ia sa-si mai puna pofta-n cui si daca vor ceva sa-si miste cururile lol

da dar comoditatea e prea mare...

#33 2008-08-23 19:32:56

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

da-o in ma-sa de comoditate ca are o limita; mai comod decat al meu nu am vazut inca, dar daca il rog ceva sunt printesa lui; fara discutie; ieri i-am zis ca mi-a fost rau si m-am gandit sa sun salvarea si m-a rugat sa ii dau si lui un bip dc plec la spital cumva; ar fi fost in stare sa zboare pt mine; si tu te chinui cu un bou... cand de fapt e lumea plina de baieti buni!!!

#34 2008-08-23 19:42:57

maryu
Hero member

theSame_ElaElis a scris:

da-o in ma-sa de comoditate ca are o limita; mai comod decat al meu nu am vazut inca, dar daca il rog ceva sunt printesa lui; fara discutie; ieri i-am zis ca mi-a fost rau si m-am gandit sa sun salvarea si m-a rugat sa ii dau si lui un bip dc plec la spital cumva; ar fi fost in stare sa zboare pt mine; si tu te chinui cu un bou... cand de fapt e lumea plina de baieti buni!!!

unde stau ascunsi????ca eu numai de astia dau rotflrotflrotflrotflrotfl

#35 2008-08-23 19:54:03

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eu l-am gasit pe www ..... dar nu l-am cautat prea tare .... a fost cu o secunda inainte sa renunt la idee pt ca aveam de invatat pt un examen si nu mai aveam timp sa frec menta; mi-a zis buna ... si de la buna acela a trecut un an si doua luni .... si tot printesa lui sunt ; iar el iubiloiu, pufulete si alte lighioane mai mici sau mai mari: soricel, iepuras ... bou ... rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-08-23 19:54:54)

#36 2008-08-23 20:26:00

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

maryu a scris:

relatia mea de 3 ani e aproape gata...sa va povestesc...prietenul meu este in anul 3 la fac si eu sunt boboc angelangel asa si era vorba sa stam impreuna din toamna asta..numai ca de cateva luni,ne certam ingrozitor,dupa parerea lui numai din cauza mea.Si asta pt ca eu incep sa refuz sa i fac fel si fel de treburi lui,chestii care ar trebui rezolvate de el da pt ca are o servitoare de ce sa nu o foloseasca...pana si in prima zi de bac,cand aveam nevoie de suport moral,m am certat cu el pt ca nu am vrut sa ma duc la banca sa i pun niste bani..eu aveam oralul dupa amiza la romana si el ma trimite la banca!!! oribil!!! grater dupa atatea certuri am decis ca noi daca stam sub acelasi acoperis nu o sa ne intelegem si parca ma vad cu bagajele in mana undeva prin strada,ca vb aia si eu am orgoliul meu...reactia lui la decizia mea,nu a fost una tocmai buna.mi a impus intr un fel sau altul,o conditie pt a nu se desparti de mine,si anume sa stau cu el...eu l am iubit tare mult,dar el nu ma mai iubeste de mult timp,cam de 1 an jumate si nu l deranjeaza deloc,la cat este de nepasator si indiferent...mi a si spus inca,daca a stat 3 ani  si ceva cu mine,mai poate sta inca 3 sau 4 ani box nu mai stiu ce sa mai cred..si in plus am primit un sfat de la cineva si anume ca suntem tineri,nu are rost sa ne legam la maini si la picioare de pe acum..si in plus daca m ar iubi nu l ar deranja asa tare ca nu stau cu el...pai cred si eu isi pierde toata comoditatea daca nu mai sta cu mine.... grater grater help me!!!

nu uita k e vb de viata ta aici si inainte de toate gandestete la tn ...kiar u ai zis k te vezi cu bagajele in mana pe strazi....pai dak ai si cea mai mica indoiala legata de mutatul impreuna sauy de voi doi in general....ar trebui sa  ai o discutie serioasa cu el si o sa'ti dai u seama dak te merita sau nu.din moment ce te'a facut sa suferi eu zic k nu prea te merita da u stii asta oricum.bafta!

#37 2008-08-23 21:17:18

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

theSame_ElaElis a scris:

iar el iubiloiu, pufulete si alte lighioane mai mici sau mai mari: soricel, iepuras ... bou ... rotfl rotfl

rotflrotflrotfl

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#38 2008-08-23 21:17:29

andraaa
Full member

Allecsutsa a scris:

puss

multam smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.