homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea nevoie de un sfat...-4

#58 2010-03-14 23:17:45

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: as avea nevoie de un sfat...

Nu stiu cat de mult urasti sa fi luata de fraiera pentru ca in continuare te lasi luata si nu pot sa-mi dau seama cu ce o sa te ajute pe tine sa vezi pana unde poate merge, e clar ca o sa mearga pana unde o sa vrea el, pentru ca desi ai impresia ca tu canti si el danseaza lucrurile stau diferit dar vorba lu Mel, e clar ca tu vrei sa mergi mai departe asa ca... bafta, ce sa zic !?

#59 2010-03-14 23:33:41

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Melany1 a scris:

mary el alearga dupa tn ca stie ca te va convinge si desi  nu-ti dai seama din cum ne-ai povestit usor usor te va convinge ptr ca deja tu il crezi in anumite privinte
daca tu ii ziceai STOP si ca nu accepti situatia pe cat punem pariu ca o lasa moale? tongue

uite ca fix asta o sa fac..sa vedem cum o sa reactioneze..cam asta intentionam sa fac, dar aveam nevoie de un push..
daca vrea ceva cu mine, sa`si rezolve situatia in care este si apoi sa mai vedem ce se intampla...poate uneori imi pare rau ca dau atata importanta unor fapte nu chiar atat de grave, sa traiesc clipa cum zic unii, chiar daca dupa nu o sa fie la fel cum a fost inainte..din greseli invatam, dar se pare ca e mai bine sa inveti din a altora sad

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#60 2010-03-14 23:38:25

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mai ,toti gresim important e ca daca putem indrepta sa o facem

#61 2010-03-15 10:30:23

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

maryu...traiesti clipa atunci cand nu exista sentimente smile daca vrei mergi in club agata un tip fa-ti de cap cu el si aia e smile fii cu capul pe umeri si nu te mai agita cu el. cand va apare persoana potrivita vei simti imediat smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#62 2010-03-15 20:18:21

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

maryu,bine ai pus cuvantul 'confuza'.
cred ca stiu ce simti,am trecut prin ceva assemanator.Simti nevoia sa ai pe cineva langa tine ca sa acoperi o pata neagra din inima,nu? pentru ca asa am fost si eu

acum un an am pus punct unei relatii de aproape 3 ani.nu a fost usor si tot asa cu certuri ambundente numai ca eu tot insistam la o inpacare pentru ca pur si simplu nu puteam.Am inceput sa ma invart cu prieteni,sa gasesc o scapare in distractii in asa fel incat am incercat sa fac o relatie cu un tip (care avea prietena apropo) dar am renuntat peste 2 zile la el pentru altul care il chema A. si care am dormit in acelasi pat,ne'am mangaiat (nu si in zonele sensibile) si am stat imbratisati (apropo,eram 3 intr'un pat de 2 persoane  rotfl ) dar cu pretul de a'mi supara cea mai buna prietena,K.,care se simtea 'exclusa si inlocuita',A. fiind amic cu ea de 3 ani.
peste o saptamana eu si K. ne'am dus a un prieten de'al ei (care il stia de la gradinita) C..M'am imbatat si am ajuns cu el in pat gata gata s'o facem.Ironic,eu nici nu am pus mana pe el,el a facut tot,gata sa intre in mine dar vroia verdictul final.Care a fost 'nu stiu'  rotfl .Slava domnului,asta m'a salvat de la a face o prostie.Toate cauzate de confuzie,singuratate,deprimare poate,fara sa'mi gasesc locul in lume,un ghemotoc mic cautand un loc simpatic unde sa se simta in singuranta,langa oameni.Si uite asa m'am com binat cu C. fara sa simt ceva prea mult pentru el.in 2 luni el s'a indragostit nebuneste de mine si eu am inceput sa fiu foarte sensibila la A. Dupa bac i'am dat papucii spintan.Reactiile lui si fata lui de om pierdut,disperat,gol total pe dinauntru ma bantuie si acum in cosmarele mele.

puhai,de s'ar termina aici lol mai mult de atat,dupa ceva timp am filtrat cu A. si trululu vine K. si ii zice lui A. ca il iubeste cu adevarat (timp in care atunci eu si A. eram cam infierbantati unul dupa celalt).Crima si pedeapsa dupa,raspunsul a fost NU pentru mine si k. la inceput dar din fericire dupa 2 saptmani mi'a soptit la ureche ca ma iubeste pe mine si ne'am combinat! hjarta  suntem impreuna si acum,facem 7luni  angel
Dar cu ce pret? Mi'am pierdut majoritatea prietenilor,am distrus inima si sufletul unui nevinovat,gandurile ma bantuie mereu.

De asta,te sfatuiesc sincer,stai cat se poate de departe de probleme sau barbati care inseala swau mai stiu eu ce.O sa regreti,o sa faci rau,si in primul rand o sa'ti faci rau tie.Tu iti dai seama ce sechele ai avea daca te'ai lasa dusa de val cu acest tip? Cauta sprijin in alta parte si ai grija ce faci ca depresiile si nelinistile te face sa faci lucruri stupide si fara ratiune,crede'ma...

Our love
Vreau varaaaa hjarta

Publicitate

loading...

#63 2010-03-18 10:00:42

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

si eu am nevoie de un sfat...sau macar sa povestesc tot sa ma descarc. sunt cu iubi de 7 luni, dar suntem la 60 km distanta. ne vedem cam odata pe sapt, uneori de 2 ori. cand suntem impreuna este perfect, dar cand ajunge acasa se baga cu nasul intr-un joc si nu mai iese de acolo. raspunde pe mess foaaarte greu, uneori ma suna si ma tine asa in telefon k nu se poate concentra la ambele...pana acum a mers cum a mers dar aseara mi-am iesit din fire. nu mai pot. recunoaste greseala, stie ce tre sa faca k sa o repare, doar ca nu o face. nu stiu ce sa fac, ar fi pacat sa se duca totul din cauza asta pt ca ne intelegem f bine cand nu e in fata calculatorului. adica destul de rar... acum mai sta si acasa 2 saptamani cred ca o sa mor neutral

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#64 2010-03-18 11:13:13

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pai ioana, mi se pare mie sau acele momente pe care NU le petrece in fata calculatorului sunt cam rare? ca daca tu te plangi de faptul ca el e cam absent in relatie in conditiile in care sunteti la distanta atunci chiar nu stiu ce sa spun.... in mod normal, fiind departe unul de celalalt, m-as astepta ca macar la telefon sa-ti ofere toata atentia - se pare ca nu e asa. asa ca s-ar putea sa ai surpriza sa nu se schimbe nimic daca e acasa, ba chiar dimpotriva. sunteti de putin timp impreuna si tu esti deja nemultumita. crezi oare ca e omul potrivit pentru tine?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#65 2010-03-18 11:28:49

ioana_marinescu
Full member

da...sunt rare. chestia e ca e alt om cand suntem impreuna. si nu ma pot desparti de omul ala...

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#66 2010-03-18 12:16:15

ioana_marinescu
Full member

din august o sa fiu in oras cu el. asta ne face sa continuam...

#67 2010-03-18 12:29:39

ioana_marinescu
Full member

pana atunci tre sa gasim o solutie:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.