homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru o prietena

#1 2008-08-23 21:56:58

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

pentru o prietena

hello fetele...
va deranjez cu subiectul asta sa va povestesc si sa va cer un sfat pentru o prietena ff buna.imi fac griji pentru ea.are 20 de ani si prin februarie si a facut si ea un iubit si si a inceput viata sexuala cu el dupa vreao 2 luni cred...problema ar fi ca de fiecare data o faceau fara nici un fel de protectie( caciulita sau ac uri) si imi povestea ca el se termina in afara ei.
totusi si eu am facut prostia asta si stiu acum cum e asa ca i am zis ca nu e bine.
ma rog..nu m a ascultat si sunt de vreo 3 luni despartiti pentru ca el cica nu poate sa stea numai cu ea desi o iubea pentru ca are nevoie sa insele ( cica nu se poate abtine ..lucru care mie personal mi se pare o tampenie).din asta eu una trag concluzia ca nu o iubea defapt.
in fine..acum imi zise ca de 2 luni nu i a venit ciclu si are pofta ff mare de mancare si s a  balonat.chiar ridica bluza si imi arata ca are burtica asa un pic si se gandeste daca nu cumva e insarcinata
intrebarea mea este: daca doamne fereste ar fi cu adevarat insarcinata , sarcina s ar vedea dupa 2 luni?si ar aparea simptomele pe care mi le descrie ea(greata si pofta de mancare ff mare si burtica aia mare)?

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

#2 2008-08-23 22:00:47

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: pentru o prietena

de ce nu face un test de sarcina?? ca sa fie sigura... din cate stiu eu, da, simptomele ar putea aparea din a 2a luna... dar nu cred ca s-ar vedea sarcina asa repede. mai asteapta pareri wink

ps: foarte tare faza cu "are nevoie sa insele" lol

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2008-08-23 22:03:54

luiza16
Full member
Site

mda..ea nu stie ca am postat subiectul..pentru ca ma gandesc ca poate se supara..test de sarcna  i am zis eu de mult sa faca insa nu vrea.

si faza cu " are nevoie de sa insele" iti jur ca asa i a zis...ca el are nevoie sa tuta cat mai multe si sa sa distreze dar in acelasi timp sa aiba si o " nevasta " care sa nu iese din casa nici pana la magazin fara sa ii spuna lui si sa ii ceara voie..

aiurea...imi  e prietena si ma doare..i am zis ca nu face bine..dar ea..

#4 2008-08-23 22:11:11

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

luiza16 eu cu unu ca asta nu m-as tute niste platita... pai in primul rand, daca nu o face protejat, poate contacta boli cu transm sexuala, deci Doamne feri!!! , mai ales ca el tre sa o faca cu o suta o data, iar chestia cu TREBUIE SA INSELE, e o prostie.... nu m-as intalni cu un asfel de specimen sexual nici in visele mele alea mai colorate, sau ma rog mai ciudate...

in ceea ce priveste prietena ta... ar trebui sa faca un test, coitul intreupt nu este o met contraceptiva, sau ma rog, este, dar una foarte rudimentara, deci toate sansele sa fie insarcinata, dar chestia asta nu o poate sti fara un test....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-08-23 22:14:02

luiza16
Full member
Site

o sa incerc sa o conving desi ea si atunci imi zicea " lasa ma fata in pace ca nu imi place cu prezervativ " si alea alea...e ff capoasa si am obs ca de la o vreme ii plac genul asta de barbati( bagabontzi cu figuri cu bani masini scumpe si...cu chef de tutut orice panarama) si ea e o fata cuminte si sincera..sau cel putin era..
a fost la mare acum si cand a venit era alt om..e schimbata de tot..

Publicitate

loading...

#6 2008-08-23 22:25:28

alinuutza_81_23_11
Hero member

in fond e treaba ei cum o face, da daca ea crede ca ei nu i se poate intampla, se insala amarnic... o sarcina poate nu e asa grav, faci avort si gata, da cum scapi de o boala cu transmitere sexuala, incepand de la cea ma banala si terminand cu hiv...

ea stie mai bine, e viata ei, si alegerile ei.... in fond...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#7 2008-08-23 22:37:23

luiza16
Full member
Site

mda...dar eu voiam sa stiu de fapt daca din luna 2 se poate sa se vada burtca si sa aiba pofta de mancare asa mare..

#8 2008-08-23 22:41:51

alinuutza_81_23_11
Hero member

burtica nu se vede la 2 luni , e totusi devreme.. pofta de mancare da, poate sa aiba, alte semne i se intaresc sanii, devin durerosi, greturi matinale, insa totul poate fi lamurit cu un test.. nu dureaza mai mult de 5 minute... deci merita sa il faca, se stie de o treaba..

#9 2008-08-23 22:44:37

luiza16
Full member
Site

are toate simptomele..deci..tre sa trec la lamurit..sa faca testu ala o data..

#10 2008-08-23 22:47:06

alinuutza_81_23_11
Hero member

da, si sa il faca de dimineata cu prima urina, e cel mai relevant....

#11 2008-08-23 22:48:48

luiza16
Full member
Site

stiu..de ala am facut si eu..sper sa vrea...ms mult de tot:*puss

#12 2008-08-23 22:49:23

alinuutza_81_23_11
Hero member

cu drag puss

#13 2008-08-23 22:51:22

luiza16
Full member
Site

pusspuss

#14 2008-08-23 22:52:18

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu e foarte matura prietena asta a ta... sa faca un avort nu e asa simplu, nu e "doar un avort si gata"...
si cu testul, zic eu ca e mai bine sa afle din timp daca e sau nu, decat sa se trezeasca cu burta mare direct. daca de 2 luni nu i-a venit menstra, mie mi se pare destul de evident, dar ma rog... no offense, dar la cum gandeste, si-o cauta cu lumanarea sad

Just like a tattoo
I'll always have you...

#15 2008-08-23 22:53:33

luiza16
Full member
Site

ai dreptate ivy..insa mi e prietena si tin la ea si imi fac griji pt ea..desi ea e mereu impotriva lu cata si a relatiei mele cu el...

#16 2008-08-24 10:49:37

pitika17
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

vreau sa va zic ca am si eu o prietena care are 20de ani si s-a despartzit de iubitul ei cu care a stat 7ani de vreo 2luni.saptamana asta s-au intalnit sa vorbeasca si el ia propus urmatoarea chestie:o jumatate de an sa stea el cu cine vrea si ea sa stea singura sa se intalneasca la 3saptamani sa o !! k sa nu se duca ea la altul si dupa jumatete de an sa se marite cu el..ce parere avetzi??eu am zis k nu este sanatos la cap..orikum din cate mi-a zis ea nu e prima oara cand o insala dar ea la iertat..

#17 2008-08-24 10:52:00

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

yikesyikesyikesyikesyikesyikesyikesyikesyikesyikes

Sa nu te astepti sa te salut!

#18 2008-08-24 10:54:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pitika17 a scris:

vreau sa va zic ca am si eu o prietena care are 20de ani si s-a despartzit de iubitul ei cu care a stat 7ani de vreo 2luni.saptamana asta s-au intalnit sa vorbeasca si el ia propus urmatoarea chestie:o jumatate de an sa stea el cu cine vrea si ea sa stea singura sa se intalneasca la 3saptamani sa o !! k sa nu se duca ea la altul si dupa jumatete de an sa se marite cu el..ce parere avetzi??eu am zis k nu este sanatos la cap..orikum din cate mi-a zis ea nu e prima oara cand o insala dar ea la iertat..

:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad:

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#19 2008-08-24 10:54:55

alinuutza_81_23_11
Hero member

pitika17 a scris:

rotfl rotfl rotfl
rotfl rotfl rotfl rotfl nu te supara pe mine ca rad, da ce e in capu omului? Doamne auzi dar de unde le vin ideile astea, cica sa se intalneasca la 3 sapt sa se tuta, ca sa nu uite ea cum e... eu zic ca nu e normal, domane feri!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.