|
Nu esti logat.
Pentru o prietena#1 2008-08-23 21:56:58pentru o prietenahello fetele... te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #2 2008-08-23 22:00:47
Re: pentru o prietenade ce nu face un test de sarcina?? ca sa fie sigura... din cate stiu eu, da, simptomele ar putea aparea din a 2a luna... dar nu cred ca s-ar vedea sarcina asa repede. mai asteapta pareri Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2008-08-23 22:03:54Re: pentru o prietenamda..ea nu stie ca am postat subiectul..pentru ca ma gandesc ca poate se supara..test de sarcna i am zis eu de mult sa faca insa nu vrea. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #4 2008-08-23 22:11:11
Re: pentru o prietenaluiza16 eu cu unu ca asta nu m-as tute niste platita... pai in primul rand, daca nu o face protejat, poate contacta boli cu transm sexuala, deci Doamne feri!!! , mai ales ca el tre sa o faca cu o suta o data, iar chestia cu TREBUIE SA INSELE, e o prostie.... nu m-as intalni cu un asfel de specimen sexual nici in visele mele alea mai colorate, sau ma rog mai ciudate... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-08-23 22:14:02Re: pentru o prietenao sa incerc sa o conving desi ea si atunci imi zicea " lasa ma fata in pace ca nu imi place cu prezervativ " si alea alea...e ff capoasa si am obs ca de la o vreme ii plac genul asta de barbati( bagabontzi cu figuri cu bani masini scumpe si...cu chef de tutut orice panarama) si ea e o fata cuminte si sincera..sau cel putin era.. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-23 22:25:28
Re: pentru o prietenain fond e treaba ei cum o face, da daca ea crede ca ei nu i se poate intampla, se insala amarnic... o sarcina poate nu e asa grav, faci avort si gata, da cum scapi de o boala cu transmitere sexuala, incepand de la cea ma banala si terminand cu hiv... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #8 2008-08-23 22:41:51
Re: pentru o prietenaburtica nu se vede la 2 luni , e totusi devreme.. pofta de mancare da, poate sa aiba, alte semne i se intaresc sanii, devin durerosi, greturi matinale, insa totul poate fi lamurit cu un test.. nu dureaza mai mult de 5 minute... deci merita sa il faca, se stie de o treaba.. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #10 2008-08-23 22:47:06
Re: pentru o prietenada, si sa il faca de dimineata cu prima urina, e cel mai relevant.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #12 2008-08-23 22:49:23
Re: pentru o prietenacu drag Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #14 2008-08-23 22:52:18
Re: pentru o prietenanu e foarte matura prietena asta a ta... sa faca un avort nu e asa simplu, nu e "doar un avort si gata"... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #16 2008-08-24 10:49:37
Re: pentru o prietenavreau sa va zic ca am si eu o prietena care are 20de ani si s-a despartzit de iubitul ei cu care a stat 7ani de vreo 2luni.saptamana asta s-au intalnit sa vorbeasca si el ia propus urmatoarea chestie:o jumatate de an sa stea el cu cine vrea si ea sa stea singura sa se intalneasca la 3saptamani sa o !! k sa nu se duca ea la altul si dupa jumatete de an sa se marite cu el..ce parere avetzi??eu am zis k nu este sanatos la cap..orikum din cate mi-a zis ea nu e prima oara cand o insala dar ea la iertat.. Offline #17 2008-08-24 10:52:00
Re: pentru o prietenaSa nu te astepti sa te salut! Offline #18 2008-08-24 10:54:13
Re: pentru o prietena
:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-08-24 10:54:55
Re: pentru o prietena
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|