|
Nu esti logat.
V-ati gandit vreodata la sinucidere?#1 2008-08-23 22:22:20
v-ati gandit vreodata la sinucidere?m-am gandit sa deschid acest topic pt a vedea cate din persoanele de pe aceast forum au avut vreodata gandul de a se sinucide,daca v-ati aflat intr-un impas care va impingea la gandul asta...doarece eu mai aveam gandul asta cateodata...dar bineinteles nu a fost mai mult decat simpla idee..m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ka pe lumea asta nimic si nimeni nu merita sati dai viata pt acel lucru sau persoana... Offline #2 2008-08-23 22:27:12
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?iti spun eu ca TOTI Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-08-23 22:27:30) Offline #3 2008-08-23 22:28:44
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?
da, sunt de acord si eu cu rallu Offline #4 2008-08-23 22:30:27
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?so Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-08-23 22:34:24) Offline #5 2008-08-23 22:33:04
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?pana acum niciodata nu m-am gandit la asta... si cred ca viata trebuie traita pana la finalul dat de la Doamne-Doamne... nu pana cand vrem noi... eu poate sunt mai micuta..si n-am avut mari necazuri si suferinte in viata. poate vreodata ma voi gandi la asta (desi nu-mi doresc)... dar pana acum nu am avut astfel de ganduri Ultima oara a fost editat de andraaa (2008-08-23 22:33:48) Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-23 22:36:58
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?nu, niciodata Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2008-08-23 22:40:08
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?cred ca eu n-am inteles topicul Offline #8 2008-08-23 22:47:20
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?ce e greu de inteles? Offline #9 2008-08-23 22:50:25Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?mda..m am gandit si era sa si fac prostia cea mare...m a tras cata de ureche vreo saptamana..si acum nu regret ca n am facut prostia pt ca sunt cu el si il iubesc si ma iubeste...desi atunci eram hotarata.. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #10 2008-08-23 22:57:19
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?m am gandit... dar au fost doar asa idei... nici macar nu stiu cum as fi facut o - cutit/lama NU, foc/apa NU spanzurat/ sufocat/etc NU... de obicei mai imi vine in minte ideea " cum s ar comporta X dak as muri"... asta atunci knd ma cert cu mami/ iubi si altii importanti si imi spun anumite vorbe... Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-23 22:57:58) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2008-08-23 23:02:47
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?si eu m-am gandit o data dar eram fara mintea coapta si cam prostuta,dar la fel a fost doar asa o idee vaga,sub nici o forma nu as face asta mai ales ca mi-e frica si mie de moarte si ma apuca groaza cand ma gandesc ca am sa mor si eu la un moment dat,vreau sa traiesc din plin viata si sa ma bucur de tot ce ne-a dat Dumnezeu,si mi-e frica si mai mult din cauza faptului ca un var de-al prietenului mei a recusr la acest gest si mi-e groaza numai cat ma gandesc la cazul lui...asa ca sa va dispara din cap orice urma ce tine de aceasta idee Offline #12 2008-08-23 23:12:16
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?la faza cu cruzimea ai dreptate cezady dar la ocupatie nu iti dau dreptate...ba au ocupatie....poate chiar prea multa ii framanta problemele pe care le au si ii macina enorm ceva de fac asemenea gesturi Offline #13 2008-08-23 23:18:46
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?poate ca ai dreptate(bravo ca mananci piftie ) dar sunt oameni mai slabi de inger,cum se zice si nu ai ce sa le faci,ultima oara cand am fost la piscina si am sarit in piscina de la 5 metrii primul lucru care mi-a venit in minte "doamne nu mai fac asta niciodata,cam asta simt sinucigasii" Offline #14 2008-08-23 23:19:33
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?nu clar nu... niciodata... nici and am fst suparta niciodata.. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #15 2008-08-23 23:19:37
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?Si eu cred ca marea majoritate a persoanelor s-au gandit la asta... Si nu inseamna nici ca esti prost, nici ca esti nebun.. ci doar ca in acele momente.. ai fost prost sau nebun I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #16 2008-08-23 23:23:34
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?asa e baby...lucrurile se schimba...noi ne maturizam si ne dam seama de asta Offline #17 2008-08-23 23:24:48
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?mhm si eu am avut momente...urate de tot,bine ca au trecut. ziceam 'gata ma arunc si nu mai trec prin nimic,scap de tot' dar automat ma gandeam prin ce vor trece persoanele care tin la mine si uitam de tampenii Dragostea nu se stă, se face. Offline #18 2008-08-23 23:29:39
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?Mi-ar place sa cred ca oamenii "cu ceva mai multa minte" ar putea schimba gandurile unei astfel de persoane, dar eu cred ca atunci cand cineva e hotarat sa faca asta, o face pt ca viata nu mai are sens, si cuvintele nimanui nu mai incalzesc, nu mai ajuta. Degeaba iti vorbeste cineva despre cum ar putea sa fi fost/ sa fie, cand tu te intorci "acasa", sa zicem, privesti in jur si in tine si e gol, nu te mai gandesti la viitor si la ce va fi cand vezi ce e si stii ca nu ai puterea sa schimbi nimic, poate si pt ca nu depinde de tine. E crud, dar poate cruzimea trebuie cautata in exterior, nu intotdeauna in persoana celui care se gandeste la sinucidere sau chiar trece la fapte Offline #19 2008-08-23 23:32:52
Re: v-ati gandit vreodata la sinucidere?asa se spune ca atunci cand cineva e hotarat sa faca acest pas,chiar isi pune "streangul de gat" dar nu reuseste din diferite motive cica pana la urma tot va reusi,acuma nu stiu cat de adevarate sunt vorbele astea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|