homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

VREAU SA STIU.............!!!!!!!

#1 2008-08-24 10:25:12

Yonela
New member
Inregistrat: 2008-08-23

VREAU SA STIU.............!!!!!!!

buna!!!!am 2 luni de cand iau AC (marvelon28) si de la el imi ies cisuri,desi nu am avut niciodata pana acuma,doar cateva in preajma menstruatiei,am inpresia ca am inceput sa depun cateva kg p mn,sanii ma dor.........si as vrea sa mi le schimb.......!!!!yo cand le-am luat am fost trimisa la un cabinet unde mi-au pusa o gramada de intrebari in urma carora mi-au prescris AC!!!!!yo am auzit ca normal se dau in urma unor analize.......!!!dak ati putea sa ma informati unde trebuie sa merg(ginecolog sau medic de planning fam, care e mai indicat??),daca trebuie sa-mi fac sau nu analize.......si ce analize.....!!!!ms mult smile

#2 2008-08-24 10:28:37

persifona
Vizitator

Re: VREAU SA STIU.............!!!!!!!

Medic de planning. Nu e nevoie de analize, doar un set de intrebari.

#3 2008-08-24 10:39:40

pitika17
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

nu stiu daca trebuie sa le schimbi..asa am patit si eu la inceput cand am luat ac..dar dupaia iti trece..si la kg trebuie sa ai grija k ac iti dau pofta de mancare..

#4 2008-08-24 12:46:20

Yonela
New member

poate cineva sa-mi dea un ID de mess sa ma informeze si pe mine in legatura cu niste probleme postate mai sus,poate cineva cu experienta in anticonceptionale care sa-mi raspunda la niste intrebari!ca in tara asta cel mai prost cred ca stam cu informarea!multumesc!va pooop

#5 2008-08-24 12:50:28

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

pai intreaba aici

Publicitate

loading...

#6 2008-08-24 12:55:55

Yonela
New member

ok!!!dati-mi un sfat : iau AC de 2 luni si mi-au iesit cosuri,ma dor sanii un pic..la inceput ma dureau tare......si am impresia ca am inceput sa ma ingras putin.......!!!as vrea sa schimb AC si as dori sa imi dea un doctor ceva care sa nu am probleme.......si din cate am auzit cel mai bn AC se prescriu dupa analize.......!yo una nu am incredere in faza asta cu setul de intrebari si in urma intrebarilor sa-mi dea AC, ca nu stie pers respectiva ce se int in corpul meu......!!!!

#7 2008-08-24 12:57:13

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

inca esti in perioada de acomodare cu ele,,de ce nu mai astepti inca o luna 2 sa vezi ameliorari..parerea mea..se va schimba starea pe care o ai acum. nici nu-i indicat sa schmbi dupa nici 2 luni

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#8 2008-08-24 12:58:59

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

intrebarile alea nu sunt puse la intamplare, ci tocmai pt ca medicul sa isi dea seama cum "functioneaza" organismul tau

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.